Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laurra suntem fara speranta stii ca mi-a intrat o dihanie din asta in balconul de la intrare zilele trecute??era mare si paros nici macar nu am mai indraznit sa ies afara din casa pana nu a venit sotul seara..uite asa am tinut si copilul sechestrat cu mine
sorilea multa sanatate si tinem pumnii sa nu fie asa grav
anaela indemnizatiile au incept sa intre deja,numai ca nu am auzit de firma asta pana acuma..spor la gasit de incaltat pentru micul cavalernu merge linkul cu poze

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!!

am scos azi niste banuti de pe card si am constatat ca pt luna iunie mi-au virat numai jumatate din suma. a mai patit careva?? banuiesc ca nu au fonduri si-o sa vireze mai tarziu si restul!! sau s-o fi imprumutat careva din banii mei, ca in cazul Carlei

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Aseara, dupa 3 ani, am iesit singura cu sotul la un suc si eu am papat pizza! Record, nu?! A fost socrela si sora pentru o seara la noi!
Azi am fost la "Ortopedie pediatrica" cu Matei! Ne-a vazut prof dr Gotia Dan! Mi-a placut cum a decurs consultatia! Verdictul:"picior plat valg bilateral"! Vom purta incaltaminte ortopedica! CAS deconteaza o parte din suma! Asa ca azi am avut de umblat! Diseara mergem la medicul de familie ca baietii sunt mucosi si tusesc! Sora cea mica a mers cu mine! Intre timp "ajutoarele" s-au evaporat!
Azi noapte cel mic a plans pana a ragusit! Are gingia umflata in mai multe locuri!
Abia astept sa ia sotul concediu, la sfarsitul saptamanii si sa plecam sa ma refac si eu la cerebel ca simt ca o i-au pe aratura!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

sorilea multa sanatate!! ati fost la dr???

criscred ca tare scumpa e Miru cand merge la somnic obosita!!

philip

anaela l-am admirat pe Darius la un anisor. eu am intrat pe linkul de la semnatura.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Cosminica, Anaela multumesc! Va da-ti seama ca am sa v-o prezit cat mai repede posibil!
SoriLea multa sanatate! Inseamna ca are o imunitate buna daca acum sunteti la prima raceala zdravana! Nu te speria ca trece! E mai greu ca va fi marait si suferind si ti se rupe sufletul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Helloo,

mi-am corectat greseala cu link-ul acum e bun, pt orice eventualitate vi-l mai dau o data http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/AmImplinitUnAnisor?feat=directlink .
Ana multumim mult pentru link-ul cu incalatamintea panala urma ii comand de acolo exact modelul aratatde tine.
Cosminica multumim mult.
cam bazaie Darius sa speram ca adoarme la loc, daca nu pupici si ne "auzim" mai pe seara, ca azi ma si vopsesc in sfarsit ca nu mai apucam.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
cam liniste pe la voi, cred ca e si multa lume in concediu. multumesc de raspunsurile re la somn. ne-am adaptat bine, se trezeste in jur de 7, doarme in jur de 12.30 2 ore si seara la 8 jumate nani. numai ca seara e frant.

Mergi la inceput

Anaela foarte frumoase pozele! Si ai mei adora painea! Ce faine baloanele decorative! Si balonasele de spuma! Super ideia! Pacat ca nu toate pozele au iesit clare! Am vazut si copilasi prezenti!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Intru si eu scurt, ca vad ca se vorbeste de picioruse.
Eu am avut ceva probleme cu Tavi (calca cu picioarele in interior, inceput de platfus), si am fost cu el la Eforie. Doctorul de acolo, nu-i mai stiu numele, ca a fost tare demult, ne-a spus ca nu e nevoie de incaltaminte speciala, dar trebuie sa facem zilnic cu el exercitii de mers pe varfuri. Ne-a spus ca se corecteaza mult mai repede daca piciorul e lasat liber. A, si ne-a recomandat si sa-l lasam cu piciorusele goale in iarba sau pe nisip.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mie mi-au venit toti banii luna asta, 842 lei in total.
Hokide sunt la un magazin langa fostul cinema Cultural si in Titan Mall. Ortopezii seriosi spun ca scobitura se formeaza pana la 3-4 ani, si sa nu se poarte talonet la varsta mica.
Am citit pe sarite, raspund si mai si, din lipsa acuta de timp. Pup albinutele.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput