Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***
Raspunsuri - Pagina 17
CarlaV spune:
Nemora!!! 

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cosminica spune:
buna, buna!!
!alynta, ti-am admirat mica printesa, este o scumpete, abia astept s-o vad dupa vreo 7-8 saptamani!!
philip, frumos concediu ati avut!!! pozele sunt superbe, ca de obicei. o parte din ele le-am vazut azi noapte si mai am o parte pt noaptea asta!!
Eliza a trecut la un somnic pe zi de vreo zece zile.
lauraa sa nu-ti para rau ca n-ai cutie automata, ca aia care au (eu) o patesc la dreptul
poate e mai bine c-ai amanat operatia si te-ai orientat spre Bucuresti.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
CarlaV spune:
Eu la masini sunt de moda veche, imi place sa amestec cu schimbatorul in benzina.
Lauraa, poate ne vedem in Bucuresti daca tot n-ai mai fost de atatia ani. Stiu ca nu trebuia sa se intample asta, dar macar sa fie si ceva placut in toata treaba.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
deocamdata umblu creanga pe alta meleaguri forumistice![]()
dar a vad ce mi-a retinut neuronul![]()
madalinuza e ceva normal la curte sa te "impiedici" la tot pasul de astfel de oratanii,mai ales daca ai ceva dependinte sau poate au vecinii
ideea e ca totul sa fie cat mai degajat,toate puse la locul lor si iarba tunsa
dar ce ma fac eu care stau la curte si mor de frica la propriu cand vad paianjenii???
ba mi-e frica sa-i omor si cu matura aia cu coada lunga,ca nu cumva sa fie ei mai rapizi decat mine si sa se urce pe matura si apoi pe mine 
..stiu,sunt fara scapare..
philip si noi tot la un somnic pe zi suntem..cu trezirea definitiva la 7:20 dimineata cel tarziu,la 12 si putin e deja kbum si cade la datorie(pana ajunge ea in pat are un mers asa de impliticit de zici ca a tras la masea si eu mama denaturata ma stric de ras in loc sa-i ridic bucile in pat
)si doarme cel mult 2 ore,iar sera la 21:30 nici nu mai stie pe ce lume traieste asa e de praf
am vazut doar o parte din pozici si sunt super

se vede ca ati avut un concediu reusit
otilia da-o in pana mea de treaba ca toata vara e timp
pune mana si trage pe dreapta langa puiul tau ca in ritmul asta o sa te ajunga oboseala imediat..
badriana[/b[ probabil e doar o toana de-a ei
sunt sigura ca o sa revina la cheful de laptic in curand
[b]alynta e o scumpa mariuca

si e deja pletosel
din profil semana cu tine..de abea astept sa facem cunostinta cu printesa
ce putin mai e

offfffffff am uitat ce mai vroiam sa spun 
..sper sa-mi aduc aminte..daca nu sa-mi fie cu iertare si nu va suparati,da???
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

SoriLea spune:
Avem deja probl si mi-e frica dc ma asteapta.

Razvan cred ca a cotactat un virus care a debutat cu febra f mare si puroi in gat. Pana maine dimieata il doftoricesc eu cu ce am la mn, dar la prima ora sunt la medic cu el, ca mi-e frica sa nu dam in altele 

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
anaela spune:
Buna seara,
apuc sa intru si eu sa va scriu cate ceva ca de citit am mai citit printre picaturi.
Alynta am vazut pozele de la eco cu bebelina, foarte frumos, asa de bine ma simteam ca ziceai ca e bebele meu, desi nu mi-ar fi parut rau ( ca o paranteza sa va spunem ca lucram si noi cu drag si spor pentru bebe 2 ), au iesit intradevar foarte clare, la Darius nu au fost asa dar cred ca si din cauza ca eu facusem 4d la 22 de sapt, va pupam si sa le treaca raceala baietilor.
Philip, am vazut pozicile din concediul vostru, foarte frumoase, ai doi flacai frumosi carora le transmitem multa sanatate sa treaca raceala.
Beca 

pentru fiecare membru al familiei voastre si tie o
sa treaca starile de voma.
Cris felicitari pentru somnicul vostru, pupam fata.
Lauraa imi pare tare rau pt problema cu piciorul, clinica pe care ti-a recomandat-o Dici este foarte buna acolo s-a operat de menisc si un prieten de-al nostru si a fost foarte bine, daca zici ca te operezi la particular si nu exista cazuri sa se infecteze fata cu ceva poate iti iei rezerva cu doua paturi sa poata veni si sotul cu fata asta ca sa nu mai fie nevoie sa o intarci, mie imi pare tare rau mai ales ca eu nu m-am putut bucura de acest privilegiu, decat vreo 5 zile si alea trase de par de se deshidratase Darius saracutul pentru ca nu am stiut ca nu am lapte.
Carla cu intarizere
Sabinei.
Badriana, Picky, Honeybaby ma bucur sa va recitesc.
Andata, naspa cu avertismentul dar nu-i bai macar ti-ai facut dreptate, am citi tot de zilele trecute, pupam fata.
Nicuratze un
mare de tot pentru Andra si sa nu uiti ca trebuie sa ne intalnim, sa iti dau blugii fetei inapoi Darius ii multumeste ( pt fete ca poate o sa va intrebati care e faza cu blugii duminica ne-am intalnim si darius al meu era cacaios ca il sacaie caninii si o maseluta si a facut de si-a patat pantalonii si ni ia imprumutat Andruta pe ai ei).
Pentru ca scriu din ce imi aduc aminte nu ma "amendati" daca am uitat sa zic ceva cuiva, ca stiu sigur ca am uitat.
Acum suntem ok, dar tot nu au iesit nici maseluta nici vreun dintisor, umblam brambura toata ziulica.
Luni am fost la control la kinetoterapeuta, a fost foarte incantata de Darius din toata punctele de vedere, cu piciorusul e bine doar ca trebuie sa poarte mereu incaltaminte cu taloneti ca sa i se formeze scobitura la piciorusul ce a fost cu probleme cu celelalt e ok si ne-a recomandat sa ii luam incaltaminte de o firma romaneasca din Oradea Hokide se numeste, am gasit pe un site dra as vrea sa le iau din magazin asa ca daca stiti vreun magazin care are incaltaminte de la aceasta firma prin Bucuresti spuneti-mi si mie va roooooog, cand ne intra indemnizatia vrem sa mergem sa luam.
Am uitat sa va spunem ca ne-a dat Dana pozicile de la ziua lui Darius, le gasiti aici : http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/AmImplinitUnAnisor?feat=directlink
Maine sper sa reusesc si eu sa ma vopsesc pentru ca sambata ma duc la nunta unei prietene foarte dragi mie.
Va pupam si va uram concedii placute celor ce urmeaza sa mearga.
Ana cu
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite
philip spune:
ana
si unul si mai mare cacaciosului :), nu merge linkul, nu stiu de ce ma duce tot pe forum :(
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 dar ce ma fac eu care stau la curte si mor de frica la propriu cand vad paianjenii??? ![]() ba mi-e frica sa-i omor si cu matura aia cu coada lunga,ca nu cumva sa fie ei mai rapizi decat mine si sa se urce pe matura si apoi pe mine ![]() ..stiu,sunt fara scapare.. |
cunosc asa de bine problema

si eu sunt exact la fel..vad un paianjen si intru in panica
..si mie frica sa-i omor, ca daca sar pe mine in momentul in care ma apropi de ei
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngSebastian
LauraOana spune:
philip sebastian are doar un somn pe zi deja de ca. 3 luni...se trezeste dimineata pe la 07:30-08:00 doarme pe la 11:00 cam 2 ore si seara face nani maxim la ora 20:00 pina dimineata. daca e bolnavior sau tocmai iese ceva dinte mi se trezeste noaptea cam o data..inrest doarme dus pina a 2 a zi 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

, pupici, ma bucur sa va regasesc