Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna

Scuze ca ma bag si eu in seama, dar nu m-am putut abtine sa urez din inima felicitari tuturor mamicilor care asteapta al doilea sau al treilea bebelus. Sa va dea Dumnezeu sanatate, sarcina fara probleme, fara greturi si o nastere cat mai usoara.

Urez, cei drept cu intarziere, la multi ani tuturor albinutelor si bondareilor care au trecut pragul anisorului, sa cresteti mari, sanatosi si isteti

Va doresc la toate o vara frumoasa plina de bucruri

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

BUNA
Revin si eu dupa cateva zile de pauza....cu bune si rele. Sambata si duminica am fost la tara caci avem o casuta inspre Giurgiu. Zona e frumoasa, padurea e la 2 pasi, avem apa, wc in casa insa mie tot mi se pare ca efortul e prea mare. Bagajele imi iau mult timp chiar si pt 2 zile caci copiii murdaresc repede si nici nu stiu cum o sa fie vremea. Si tb sa fiu pregatita pt orice eventualitate. Casa e nelocuita in restul timpului si noi nu prea lasam nimic acolo, se prafuiesc in plus eu am obsesii legate de soareci si alte chestii. Si la intoarcere am nspe mii de haine murdare. Da' ma rog, a fost obsesia sotului cu casa asta...eu una prefer acasa ca am o rutina care ma ajuta.
Am avut si surprize neplacute- tarcul de bb, ramas nefolosit 1 an jumate l-am gasit mucegait (!!!!). Fusese acoperit cu un cearsaf ca sa nu se umple de praf si desi am mai fost de atunci acolo, pt. ca nu am ramas peste noapte, nu am avut inspiratia sa-l verific. Deci a trebuit sa-l spal cat am putut, sa-l usuc in graba. Alta surpriza- in curte am vazut un sarpe , iar la vecini am zarit in vie (!!!!) sobolani. Eu am o repulsie groaznica fata de vietatile astea, e ceva ce nu pot controla, binenteles ca am facut o criza de isterie, noroc ca NU in fata copiilor. Daca nu era aproape seara, faceram bagajele si plecam. Si "cireasa de pe tort".....Iosef cateodata plange si pune mana la pampers cand face pipi. Asta dupa ce are 2 UROCULTURI NEGATIVE saptamana trecuta. Ma gandeam sa-i mai dau o proba da' cred ca o iau pe aratura.

LAURAA- imi pare rau de problemele pe care le ai...Am vazut ca ai amanat operatia, cred ca e cea mai bvuna solutie. Sper ca Maya sa nu sufere dupa tine, sigur ca o sa fie un pic greu, ma gandesc ca ai putea incerca sa te mulgi si sa-i dea altcineva din familie sa pape cu biberonul zilele astea, sa se obisnuiasca , sa nu fie trecerea asa grea...SANATATE MULTA
OTALIP- lui Iosef i-am dat doar niste vitamine. Acum nu-i mai dau nimk, cateodata , cand nu uit() ii dau Vigantolul. Mie nu-mi prea plac medicamentele,suplimentele si alte chestii. Oricum lui analizele i-au iesit f bune cu exceptia testelor de alergie. Si din cand in cand are ureea sangvina usor crescuta, eu sunt f speriata de asta dar pediatra lui imi tot spune ca nu-i nimi, doar ca nu-i dau apa destula... In rest nu e anemic, nu are lipsa de calciu....
ALYNTA- suuuuper pozele,, eu nu am avut la nici un copil pozici asa clare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata dragi mamici cu mici teroristi! doreste careva o cafeluta??? cu lapte, cu zahar, cu o mica prajiturica langa...

noi suntem treji de la 5,20 pt ca matei a avut chef de socializare matinala. . acu l=a pus arina la somn, sa vedem cat va dormi.

honneybaby, . sa dea domnul sa fie la fel de cuminte si de acum incolo, sa doarma bine, sa nu aiba colici si sa-i treaca petele. multa, multa sanatate!!!

clody, felicitari pt dintisori!! sa ne spui ce ati facut la doctor.

serialbastre, nu prea stiu cum sa-ti explic ce strazi erau blocate, ca nu le stiu denumirile. oricum, eu veneam din real, prin fata pe la dedeman, am trecut pe sub pod, cu intentia de a merge in auchan. insa strada mare era blocata, fiind nevoiti sa mergem pe niste stradute laturalnice. sper ca ai inteles cat de cat.
ce fac nepotelele?? cum s-au adaptat la viata in familie??

alynta, printesa e atat de frumoasa!! abia astept sa o vad si in poze! felicitari pt rezultatele de la eco! sarcina usoara si de acum incolo si o nastere si mai usoara!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

andata, sa stii ca as trimite cu mare drag zana maseluta si la voi, ca eu m-am saturat de atata stat pe la noi . as vrea sa dorm si eu o noapte mai normal, adica cu doar 3 - 4 treziri si nu cu 10 - 12, cat am avut asta-noapte, de la 23, cand am picat si pana la 5,20, cand mi-a dat trezirea teroristul. el acum doarme, e boier, dar eu am de pus mazare si pastai pt iarna, deci... alta data odihna. si mai am si de calcat o tona de rufe, ca am spalat saptamana asta vreo 5 masini (am profitat ca a fost soare).
o pt ioana - sa fie poznasa si sanatoasa, ca tare frumos mai povestesti de ea!

philip, bine ati revenit acasa!! a trecut raceala baietilor??

laurraa, multa sanatate! multi printesei, e dulce tare!!

baby first, am fost la sapanta, e frumos, chiar daca e cimitir. pe pietrosu nu ma incumet cu matei. noi de obicei mergem la gura haitii, la vreo 25 km de vatra dornei, o zona deosebit de linistita, curata si frumoasa. noi vrem liniste, aer curat de munte si zone de plimbare pe unde sa mergem cu carutul.

philip, matei doarme pe la 14 cam 2 ore - 2 ore jumatate, dupa care, pana la 22 - 22,30, nu mai doarme. are programul asta de vreo 2 saptamani, cand a renuntat la somnul de la 18. astazi a fost exceptie, sper sa nu se repete prea des.

sorilea, concediu placut in continuare!

madalinuza, . nu te mai speria de astfel de vietati, ca si ele se sperie la fel de tare de noi. si eu stau la curte, gradina mea se termina in padure, anul trecut am gasit si eu un sarpe in curte, la soare, dar imediat ce a simtit pasii mei a si fugit. ideea e sa nu ai multe lucruri, constructii mici in curte, ci sa fie totul cat mai aerisit si iarba cat mai scurta. noi o tundem la fiecare 2 saptamani. si ii ia sotului meu o zi intreaga.
ma bucur mult sa aud ca iosef nu are lipsa de calciu, ca nu e anemic. cat despre alergia la lapte,... asta e...bine ca macar stitit despre ce e vorba. e greu acum, cat puiutul e mic, dar cand va mai creste, va sti ce nu are voie sa manance si va fi bine.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Salut fetele,

Nu am mai intrat de multicel, urez La Multi *Ani tuturor albinutzelor la care am ramas restanta. Citind capitolul asta am vazut cateva surprize....sanatate sambureilor din burtici, sarcina si nastere usoara

Nu am timp de nimic, am facut vaccine, ne dau premolarii de jos, mergem de rupem si facem si o gramada de trasnai. Numai ieri si-a facut 2 cucuie.

De joi imi refuza cu vehementza biberonul si laptele, ea care era fan lapte. Nu stiu ce s-a intamplat dar nici laptele nu il vrea deloc in nici o forma sau recipient. Sper sa revina la sentimente mai bune caci nu vrea branza de nici un fel iar iaurt cand si cand. Voi ce zicetzi de treaba asta?

In rest o sa fim plecatzi munte-salina, mare si iar munte pana in septembrie.

Cam astea sunt vestile de la noi, trage asta mica de mine sa o culc.

de la noi

Adriana si puii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Apropos, putetzi sa imi recomandatzi un homeopat bun? Vreau sa incep sa ii pregatesc pe amandoi pentru gradinitza lui Andrei. A fost horror grupa mica.....

Ce zicetzi de vaccinul antivaricelos? Am auzit ca nu da imunitate pe viatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

didi, interpretare RMN: - FETELE SCUZE DE OFF TOPIC
REZULTAT:

continut lichidian intra si periarticular,retropaletar,cu grosime maxima retroligamentara de 11 mm. Intreruperea continuitatii semnalului meniscului intern la nivelul cornului posterior (traiect orizontal) si anterior (traiect transvers) aspect care sugereaza ruptura de menisc.
menisc extern, ligament incrucisat posterior, ligament incrucisat anterior, ligamente colaterale: aspect IRM in limite normale.

CONCLUZII:
Ruptura menisc intern
modificari de tip inflamator intra si periarticular

badriana, au perioade de refuz,stai linistita ca se va reglementa
madalinutza, uof .....relaxarea a fost si cu suparare.......poate duce manuta la pampers si din instinct,asa mai face si Maya de cand si-a descoperit putzica
picky,multumim d eurari; tu ce mai faci?
otilia, mi-am amintit: eu procedez asa cu covoarele: le aspir bine apoi iau un burete mare ca face spuma mai multa si le frec cu apa,klorane si spirt- dupa care le mai aspir odata

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
SoriLea, Picky Toto, Lauraa, Otilia, Madalinutza multumesc frumos!
Madalina chiar daca tu nu esti incantata de tara, copii sunt fericiti ca au unde alerga! Ai respalat patutul?! S-a dus?!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Badriana al meu de la intarcare(de 2 luni) mananca doar iaurt cu fructe si branzica!
Matei e marait! Are umflaturi pe la canini, maselute! Azi noapte s-a trezit cu scandal! A plans de a ragusit! Ne "dregem" cu nurofen! Eu sper sa scapam o data de toate! Pe maine vreau sa merg cu ei la medic sa-i vada!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Pozele de la ecograf sunt clare deoarece aparatul este unul performant!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput