Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

carla multumesc pt raspuns. poate le-au injumatatit(in sensul de 2 transe) doar pe alea mai mari de 600.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Intrebare intrebareata, poate stie cineva raspunsul:
Cum as putea proceda astfel incat sa fie si rapid si relativ ieftin sa primesc un pachet de 11-12 kg din Bucuresti?

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna seara!

eu nu mai reusesc sa intru deloc sa mai scriu 2 vorbe.

ANDREEA....am vazut toate pozele,mi-a luat ceva timp...mi-au placut tare pozele cu tn pe malul marii ,casuta din iasi e superba si baietii niste scumpi.a fost bun somnul?eu ma chinui sa o trec la un somn pe zi pe Antonia in speranta ca va dormi mai bn noaptea dar nu rezista si tot 2 somnicuri are.
ADRIANA...si mie mi-a mai facut fitze la lapte dar i-a trecut.
CRIS....ce cauti pe alte meleaguri?
ALYNTA....pupam zambareata.e o scumpa.mai aveti asa putin si va cunoasteti fata in fata.
OTILIA...imi pare rau de pataniile voastre cu inundatiile.imi inchipui ce a fost in sufletul tau.hai sa ne luam de mana,si Antonia e la fel de catastrofica cu somnul de noapte.nici nu mai stiu de cate zeci de ori se trezeste...si nu pot sa vad cauza.

LAURAAA....sanatate multa.ar trebui sa o pregatesti treptat pe Maya de intarcat sa nu fie prea brusc.v-am admirat in poze,Maya e o scumpica.e gata casuta?
IOANA...imi pare rau ca au aparut greturile.nu stiu ce sfat sa-ti dau.poze de la caluti?
ELENA...abia am reusit sa termin vol 2 din Razboi si pace.as vrea sa citesc Amurg ca tot e in mare voga dar nu am vol 1, ci doar 2 si 3.
SORI...imi pare rau...sanatate multa.
ALYNTA...sa iti fie de bn ieseala si sa vina ajutoare mai des.
ANAELA...pupam micul strengar.bvizionat pozici.

Noi am facut vaccinurile,si cel de 1 an,si ror-ul.marti a fost z7 de la vaccin,nu a avut nicio reactie nimic.mai astept pana la z10,nu?
in rest,e bn, creste ,stie o gramada de lucruri pe care le-am notat cu grija in jurnal sa nu le uit,e innebunita dupa carti,vrea non-stop afara,e iubareata si desi noaptea ma termina,ziua ma iubeste si ma incanta cu tot ce face ca uit de oboseala.
eu imi caut de munca,nu mai putem asa,amandoi bugetari,ni se reduce drastic venitul.
ne pregatim de nunta pe sambata si de plecat in vacanta peste 3 sapt.
Ramasesem datoare cu lista de vacanta,scuze,fetelor,nu o mai am in laptop,e scrisa in agenda si credeti-ma ca nu am avut timp sa o scriu.

va pup,noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,

La multi ani cu multa sanatate pentru GABI,NEMORA si ELY
(si scuze de intarziere)

PHILIP,bine ati revenit,am vazut si eu pozele,sunt superbe,si le-ai aranjat f bine,doar ca au fost cam putine cu tine,cred ca tu ai fost fotograful
(Andra se scoala pe la 10,doarme de la 14 la 16 maxim,si noaptea se culca la 22)

ANAELA,spor la shopping,eu m-am pacalit cu sandalute luate online;cand i-am luat acum de curand lui Radu de la noi din Berceni,Hokide,am probat vreo 9 perechi pana am ales,au fost foarte dragute fetele.
Pozele sunt super,a fost distractie mare acolo,si toata familia prezenta.

COSMINICA,eu iau banii de la postas,dar mi se pare ciudat,nu am mai auzit pe nimeni luna asta de bani luati pe jumate.

LAURRA,,sa aveti petrecere frumoasa,si dupa aia,bafta!

SORI,multa sanatate puiului

ANDATA,eu stiu ca posta primeste colete pana la 15 kg,dar nu stiu pret
( stiu ca la un colet de 1-2kg fara ramburs se platesc 2.6 ron)

MIRELA,,sa-mi fie rusine,habar nu am cine a scris Amurg
( multa bafta cu gasirea jobului)

CRIS,,mi-o inchipui pe Miru cum se tareste ea la patut,ce haioasa trebuie sa fie.

ALYNTA,bine ca gandesti pozitiv,,o mamica din parc a dat 3 mil pe o pereche de ghetute de la Ortopedica.

Noi ne pregatim de mers cateva zile la mare,ca de 4 saptamani asteptam soarele ( sa ne tineti pumnii ca Razvan vrea musai cu cortul,a cumparat special unul cu doua camere)

Va pup,noapte buna

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

cosminica, cere extrasul de cont neaparat. Uite aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154253 toata lumea spune ca suma e intreaga. Eu iau doar 600, nu am cum sa imi dau seama daca s-a redus din cei 85%, dar chiar daca ar fi fost reducerea de luna asta, nu putea sa iti lipseasca 1/2 din suma!

Vazut pozici superbe cu flacauasi dragalasi.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara,

va multumesc mult pentru raspunsuri .
Cris am verificat si eu in seara asta si ne-a intrat si noua indemnizatia.
Alynta multumim mult, unele poze nu au iesit clare din cauza balonaselor de spuma.
Andata cam acelasi lucru patea si Darius daca nu faceam de la nastere kinetoterapie, se numeste tal valg, acum am fost cu el la control dupa ce a inceput sa mearga ca sa il vada si a spus ca e ok din punctul asta de vedere.
Carla am uitat eu sa va spun ca la fel mi-a zis si mie ca scobitura se formeaza pana la varsta de 3 anisori si ca preferabil ar fi sa folosim pantofiori cu talonet daca prin masajele facute pana acum de mine acasa nu s-a format si tot ea ne-a recomandat si aceasta firma de incaltaminte vazand incaltamintea la copilasii veniti la masaje.Multumesc ca mi-au spus de magazine, o sa vb cu Nicuratze maine sa merg pana in Berceni daca o avea timp ca habar cu am unde e cinema cultural si daca nu gasesc nimic acolo comand de pe site-ul care m-i la recomandat Ana.
Cosminica legat de indemnizatie nu stiu sa iti spun pt ca mie mi-au intrat toti si anume 800.
Andata cel mai ieftin trimiteam eu la Baia Mare cand lucram in felul urmator, ma duceam la gara cand era tren spre acea directie si il dadeam la persoana ce era la cusete sau pe cine controlor si ii dadeam si lui 10-20 lei in functie de volumul bagajului, sper ca ti-am fost de folos cumva.
Miruta multumimmmmmm.
Elena multumimmmm mult, cand plecati la mare?

Sa va spun ca am reusit si eu sa ma vopsesc azi, sunt asa de fericita, o sa ma duc si eu vopsita la nunta sambata, nu va spun ca azi am vb cu miresica si imi spune ca a avut o forma usoara de varicela zzona Zoster parca norocul ei ca i-au iesit numai in cap si au trecut repede asa ca o sa fie foarte frumoasa la nunta.
Abia acum am terminat si eu de facut niste ficatei cu kaizer ar fi trebuit cu bacon darrrrrrrr ( e reteta de la sormea ) m-am tarait pana la ora asta ca am terminat tarziu cu baita lui Darius,masaje si somnic, am vrut sa fac si un pandispan cu visine ca am gasit frumoase in piata azi desi ma dusesem dupa nectarine si am luat visine si pepene rosu dar nu mai fac la ora asta fac eu maine dimineata ca se duce mama cu darius la scoala ca ea e inca in activitate si azi a fost o colega cu nepotica ei si mama a zis ca maine se duce si ea sa cu nepotul, pacat ca nu e si Bubu sa se poata "lauda" cu amandoi, ca oricum ii stie toata scoala si pe noi de altfel ,zilele trecute a scos vreo 100 de poze numai ca sa le arate colegelor de la scoala.
Cam atat despre noi, sper sa va mai scriem si maine.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Azi plecam la bunici, la tara. Ne reauzim saptamana viitoare - sa nu ne dati disparute Numai bine mai scapam de caldura dar de relaxare nu prea cred ca poate fi vorba. Soacra-mea mai tare ma enerveaza decat ma ajuta cu Cezara, dar iau cu mine un tub mare de ignore.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata!

laurraa, multumesc ca mi-ai raspuns in legatura cu spalatul covoarelor. sigur voi incerca si eu. cum te mai simti cu genunchiul??

cris, . tare imi esti simpatica, cu toate povestirile tale despre terorista. cat despre faza cu treaba, asa imi fac eu gimnastica de mentinere - spalat, calcat, curat, mancare, - cred ca am ajuns la 45 kile.

sorilea, multa sanatate lui razvanel!!

lauraoana, cum ai resit sa-l faci pe sebastian sa doarma dus toata noaptea??

andata, nu stiu sa=ti raspund la intrebare. poate fetele din bucuresti cunosc mai multe...

miruta, mai bine ii punem pe pitici sa se tina ei de mana, sa ne lase pe noi sa dormim . aseara la 12 fiul meu avea chef de poante, asa ca ne uitam pe kanal d, la un film cu ceva dinozauri. acum, el doarme si eu is bagata in treburi pana in gat. distractie maxima si la nunta si in concediu!!

nicuratze, drum bun si sa aveti vreme la mare!!

cosminica, si eu am luat indemnizatia intraga si nu stiu pe nimeni care sa fi luat doar o parte. ceva nu=i bine...

serialbastre, drum bun si distractie!!

am ajuns la zi. ma duc sa pun repede rufele la uscat afara, pana nu se trezeste teroristul...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

intru repede sa va zic ce a fost cu Irina. I-a iesit un colt de premolar stanga sus dar toatagingia e umflta, inclusiv caninii. Jos nu m-a lasat sa ma uit. D-aia era asa amarata saraca. Mai avem nitzel de tras cu dintzii astia. In dim asta a baut totusi 150 de lapte dar in alt biberon!!!

Noi ne intoarcem pe 26 de la slanic, va urez concedii placute si stupul.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Intrebare intrebareata, poate stie cineva raspunsul:
Cum as putea proceda astfel incat sa fie si rapid si relativ ieftin sa primesc un pachet de 11-12 kg din Bucuresti?

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Posta romana! Ajunge in 5 zile!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput