Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Stiu ca s-a mai discutat despre cum se prepara supa de legume si cum se dau fructele, dar sincer n-am notat (am citit pentru lectura si nu pentru teme ).
Acum vreau sa vad ce pareri mai sunt caci sambata l-a vazut pediatra de familie pe Tudor si m-a pus sa-i fierb legumele 20 min, iar cea de la Medicover 2 ore (desi pe hartia cu programul scrie 1 ora, dar stiu ca mi-a zis 2 ore).
Cand a auzit de 2 ore s-a oripilat! A zis ca in 2 ore dispara orice substanta hranitoare si are dreptate ce-i drept. Iar fructele coapte sau calite pe teflon sa scoata acreala din ele. Nu suc, care se da dupa 7 luni si jumate-jumate cu apa.
Nu stiam ca prin coacere, fructele nu-si pierd proprietatile.

Voi dai pufuletilor fier? Ambele doctorite m-au pus sa-i dau 3 pic de vigantol, 5-6 pic de fier, calciu si vitamina C. Tudor este mare pentru varsta lui si-i mai dau si dintii (are 72.5 cm si 8.7 kg). Chiar daca este vara se pare ca tot trebuie administrat. Cuiva i se recomandase sa nu mai dea vigantol pe timpul verii vigantol, dar cred totusi ca nu-i ok.

Gasesc cumva pe conturile comune lectura pe subiecte? Eu n-am parola si user name.

Merci

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

ce mare e!!! sa-ti traiasca! f bine a crescut!!!

Eu ii dau 4 picaturi de Vigantol...asta cand imi aduc aminte si din pacate memoria ma tine cam de 2-3 ori p saptamana! , gata, ma fac mama buna din nou! la inceput nu uitam sa ii dau nimic, acuma nu stu ce naiba e cu mine...

Eu as merge mai degraba pe varianta cu fiert 20 de minute sau exact cat ai nevoie sa se inmoaie suficient cat sa le dai la blender...cel putin eu asa o sa fac...

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

[red]Ayanna/red] ce descrii tu acolo despre strumfitza ta e portretul lui Yannis de 11-10 zile incoace, chiar nu stiu ce are! Si nu e vb numa de plecarea in Grecia ca era asa de acasa de cu 6 zile inainte sa plecam, in casa lui , parintii lui, liniste tot...si Yannis la fel ...uneor cedez nervos mai ales ca il am si pe ta-su pe cap: ce are? de ce plange? etc si i dau 2 ml de Nurofen si se linisteste si doarme dup aia...desi in rest nu are febra nu are nimic nimic, cu exceptia crizelor de plans se joaca singur, mananca bine, rade, se rostogoleste, offff

Morcov ii dau crud, pasat
ceai ii dau baby calm daca ii dau
cereale inca nu ii dau ca e grasutz....

de Yannis

Mergi la inceput

CRISTIES

LA MULTE LUNITE GARGARITULUI!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

despre noi.....
alexandra rade continuu la oricine,vrea numai in picioare ...abia abia o pacalesc sa stea in fundulet...aaa si in fund sta doar sprijinita de ceva,singura nu...face pasi,intinde manutele knd o cheama cineva,face kk muuuult,de multe ori pe zi,e cam agitata semn k ne ies dintisorii...doarme toata noaptea,ziua cate 10 minute ,a cazut din pat la mare,noroc,dk se poate spune asa k era distanta ffff mica...bea muult LP ziua,aproape numai LP,refuza categoric sanul,in schimb noaptea il cauta (pe san)...100 ml ceai /zi apa nu ne mai place deloc ... la mare a fost super,timpul fain apa belea,am bagat-o in piscina ei .. plecam iarasi vineri...aa si are 6,800 gr e ok, a zis k pot sa incep sa-i dau papa....dar mai stau
de unde pot lua razatoare din sticla...pls....????

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

ma bucur ca sunteti ok..............
distractie placuta data viitoare............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Ete ca am uitat ce-am vrut sa zic...si astea erau de-ale mele

eram ieri in parc..incercand sa-l distrez pe jiji..si ma gandeam la noi...trecut si viitor
- 2 liniutze ..o fi?..mai fac un test...da....2 liniutze...
- da..da..am fost la dr...sunt GRAVIDA
- aoleu sa treaca primele 3 luni ca sunt critice...
- greturi, pofte...lesinuri...of doamen sa treaca mai repede
- eco...doamne...am aflat ce culoare are carutzul...
- cate kg am luat...o...sunt o balena..
- ....nu mai pot...spatele..burta...nu ma pot incaltza...nu mi se mai vede FIFI ( VA mai amintiti de fifi?)
- se apropie...bagajul..da' bagajul e gata?
- hainutze de bb
- primul pufulete ....si restul unul dupa celalalt
- LAPTELLE....LM..LP
- COLICII...of , doamne cand or trece? ce-i dati pt asta?
- ora de ed fizica: intoarceri, rostogloliri, tarari....etc...
- statul in fund
- DIVERSIFICAREA...O DOAMNE...DIVERSIFICAREA ASTA....
- mersul de-a busshilea...
- crese
- bone
- gradi
- scoala
- liceu-
prima shtoarfa adusa acasa ( jiji nu..vb de ceilalti)
- viatza siecsula ( aoleu s-a atins nemernicul de fata MEA....NU MAI E FETITZA LU MAMI)
- facultatea
- casatorie ...daca s-o mai practica ( jiji nu..)
- nepoti ( care ami apuca)
- si discutiile de top...osteoporoza...menopauza cu bufeuri... fetili imi trenura mana pe taste....aoleu am dat toata pensia pe medicamente...
- ehe...cum l-am crescut io maica...ca un boboc si de cand s-a insurat cu shtoarfa aia..care nu are griuja asa cum aveam io de el...a uitat de mine

si asa fetili o sa avem cu ce ne umple timpul pana la adanci batraneti...dar oricum... asta era umplutura ca uitasem ce-am vrut sa zic....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Esti o figura mortala !Am ras cu lacrimi !
Azi avem si noi 8 ani de la nunta Dam de toate pentru toti Torturi si mancaruri alese (Monti si ne monti)si bauturi fel de fel
Tuturor pufuletilor !

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Fetele la noi este Mothercare in Romania undeva?

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Da este! Eu am vazut numai in Mall-uri .. dar stiu de la alexutza ca sunt preturi mult mai mari decat pe site

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

in BUC si C-TA

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Tot citesc, tot citesc, de abia ajung sa termin, apoi iar am treaba....si uite asa nu apuc sa scriu.
FIMOZA: fetelor, duce-ti-va cu bb la doc, sa nu faca ceva mai naspa. Eu sunt mai prapastioasa de felul meu, mai ales legat de bb. Noi - adica barbata-miu - l-am decalotat la baita de fiecare data, incepand de la cateva zile. Acum se decaloteaza complet. Ca la un barbat. Numai ca nu are intotdeauna aceeasi culoare. Uneori e mai roz, uneori e mai vinetiu. O sa intreb doc despre culoare.

Noi tot cu Bactroban ne luptam, vomita de la antibiotic, aviz BEA care urmeaza sa ii dea antibiotic lui Ivan. Vezi ca nu o sa mai manance asa bine si o sa vomite. Ma rog, asta e chestia generala, nu e neaparat sa faca IVan asa, dar sa nu te sperii daca face.
Mananca putin Dani, azi dimineata abia supt nitel, apoi nu a mai vrut, eu nu l-am fortat tot pe ideea sa nu vomite, asa ca am scos cu pompa si am plecat la servici.
E mai marait ca de obicei, nu se vede nimic pe gingiute, nu imi dau seama daca sunt mai albe sau mai tari decat altadata, pt ca nu am mai pipait gingiile. So...asteptam primul dintisor...cand o fi sa fie.
DIVERSIFICARE: nu mai stiu care fata zicea ca e ultima...si noi tot nediversificati suntem. De abia are 5 luni si 6 zile....nu ma grabesc, poate peste vreo saptamana. Inca am dileme daca crud sau fiert, inca n-am cumparat steamer.
Pe mine ma zapacesc complet combinatiile voastre...de unde le stiti, le-ati citit sau asa...dupa inspiratie? Pot combina orice 2 fructe? Pot sa incep cu piersica de ex? Ca mie marul nu imi inspira incredere, mai ales astea din supermarket.
Eu cred ca merele super tratate nu se schimba la culoare de la oxigen, alea mai naturale se schimba mai curand. Gresesc?

Am incercat sa fac programare la Stanciu, l-am trimis ieri pe sot la ora 1 acolo, era inchis, nimeni prin zona, nici un anunt pe usa....niente. O fi in concediu? O sa il mai trimit, oricum vreau sa astept pana terminam 10 zile de Bactroban si apoi inca 7 zile pana facem un nou exudat.

Intrebare: stie vreuna din voi unde se poate face in Bucuresti cultura din lapte de san? BIOS si Instit. Cantacuzino nu fac.

Merci frumos.
La multe lunite aniversatilor de azi. Si celor de ieri si tututor bebeilor. Sa fie sanatosi.

Eu nu am cumparat nimic pt diversificare, cred ca sunt ok castronelele mele. Ca doar nu i le dau lui sa le arunce pe jos. Am lingurite de silicon, primite cadou. Atat. O sa iau poate peste vreo luna.

TRANSPORT CU MASINA: Eu imi iau copilul in brate din scoica cand plange, ca doar nu l-oi lasa acolo. Nasol e ca sta in scoica cam 10 minute si apoi in brate 2 ore. Asta e. Daca nu ii place in scoica ce sa fac? Sa il las sa se invineteasca acolo? V-am povestit ca pana la mare si inapoi a stat numai la san, 7 ore cu totul in ziua aia.....nu vrea si pace.
La fel si in carucior. Nu vrea si gata. Urla pana il iau in brate. Degeaba am luat carucior si am dat o gramada de bani....nu vrea. Punct. E capos fi-miu. Si noi cedam, ce-i drept, dar el nu cedeaza niciodata. Urla 40 minute pana nu mai are aer.

hai, ma intorc la munca. va pup.
sa stiti ca eu citesc incontinuu, doar ca nu am timp sa scriu.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Asa...

Haircut carutul nostru e Hauck sport, dar am remarcat ca si al Alexutzzzei Esprit e identic.

_
Povestea unei .
Cresc

Poate ai sarit mesajul meu luung in care spuneam ca intr-un final am luat Multiway Chicco ptr ca e la aceleasi culori cu primul carutz si implicit scoica si are bara in fatza si era la oferta 440 RON si ne-a placut ca avea rotile f mari, stil Jeep si f multe accesorii (bara, suport biberon, copertina de ploaie, chestie de aia de iarna de acoperi copilu etc...)
Cel esprit e in jur de 450 RON in anume Miniblu uri , noi l-am vazut in Baneasa si stiu din telefoane ca il au si in Afi Cotroceni

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

venit si noi...mai demult, dar din cauza de bebe marait, nu am putut scrie, ca nu e nimeni home.......................

deci.........ascultat........vazut gat.diagnostic rino-faringita............
tratament:dupa indelungi gandiri......augmentin 156......2.5 ml de doua ori dimineata si seara............nurofen idem........

doamne sa vedeti cat il chnui pana inghite 5 ml medicament.....ma doare sufletul dar ce pot sa ii fac................

p.s.tre sa imi caut alt pediatru./........................jjjjjjjjeeeezzzzzzzzzz

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Pupam ivanelul sa se faca bine repede. De ce 5 ml de medicament, bea? N-a zis 2,5?
Spor la gasit pediatru bun.

mersi mersi pai 5 deoarece.........2.5 augmentin, 2.5 nurofen/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BEA, eu stiu 1 plic pe zi, in 2-3 prize. deci, cum e mai usor pt tine,

ALEXUTZZA, poate totusi dintzii, ca gingiile dor/mananca si cu 1 luna inainte sa vedem ceva. sau "tensiunea" intra family? mai ziceai tu acum ceva timp ca era yannis suparat pe voi cand va certati.sper sa ii dati de cap

BLUE FLOWER, cred ca la Inst. MAMA si COpilul fac analiza laptelui. dar e vax, din cate am citit. de ce o vrei? si noi la fel cu scoica, caruciorul si alte "device-uri". tzatza si bratze rulz

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput