Aspirante optimiste>20ani FELICITARI COCOLYSO(535)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra iar m-a palit foamea, odata cu greata ![]() ...nu stiu ce sa mai mananc...ca am mancat acum 3 ore..si acum iar foame... o sa ma fac cat casa ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
histamina spune:
mai am 2 ore.
de la 19 pot chiar sa beau apa............pe la 20 reusesc sa inghit cat ceva................
histamina spune:
fetelor,
azi am ramas impresionata.
de 10 zile nu am primit salariul.
unii dintre colegii mei nu mai au deloc bani.
am colege care mancau paine goala.
e impresionant.
sunt oameni cu studii superioare.
oameni cu munca mare de raspundere.
of, Doamne!
mandreeac spune:
Felicitari Histamina pentru luarea licentei, dar acum stai locului! Nicio germana, nimic, multa, multa odihna si stai si vb cu bebe, mangaie-l.

Sherbi si eu stiu ca trebuia sa mearga la doctor, inainte de a pleca in concediu. Probabil nu o mai fi avut timp sa intre sa ne scrie ca a fost la doctor.
Didi 

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
histamina spune:
fetele, imi amintesc o faza,de la inceputul relatiei cu bestiuta mea.vroiam sa gatesc ceva, era printre primele dati, iar sotul meu m-a rugat sa iasa bun.
eu i-am replicat:sper sa ajung sa gatesc ca mama ta.
el a raspuns: Doamne fereste!
era sincer.
mai tarziu am inteles de ce.
cami_antonia spune:
nike felicitari pt licenta
fetele
m-am intalnit cu katy
e o scumpa
si sotul din dotare un dragut
numai ca eu stresata
cu fata dupa mine
si cu gandul la scris
nu prea am avut mult timp la dispozitie
da a fost faine
poate ne mai vedem
mi-ar placea
poze sa vedem cine pune ca eu nu prea ma pricep
da poate ma ajuta cineva
deocamdata nu le-am descarcat
acu bag iar scris
sunt supi ca tanti care statea cu fata nu imi vine la sf d sapt
si tre sa vina
mama
care e cam bolnava
si tot asa
offfffffffffffffff
camcris spune:
cami
ma bucur ca ai reusit sa te vezi cu katy, fetita cum se mai simte? la plaja nu mergeti?
histamina felicitari pentru luarea licentei
nu am cuvinte in legatura cu salariile intarziate, pe mine m-a ferit DD sau atunci cand nu mai aveam ne-au dat parintii
mandreeac spune:
Ce faceti dragele mele?
Histamina, foarte amuzanta povestirea ta![]()
![]()

E tragic, pe langa salarii intarziate si concedierile masive. Tocmai am aflat de un prieten care a fost dat afara si are o fetita de un an si cateva luni si parintii bolnavi si imprumut la banca. Tragic.
tuturor si somn usor.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
cos_minutza spune:
Buna seara dragele mele!
Eu nu mai apuc nici macar sa va citesc in timpul zilei
A plecat o colega si am preluat noi treburile ei
De luni sunt in concediu
Felicitari gravidutzei
Camy_pus bine ai revenit!
Histamina felicitari pt licenta,acum lasa toate deoparte si odihnestete
Cami ma bucur ca v-ati intalnit cu Katy,asteptam pozicile
Tanamera concediu placut
Paula felicitari pt vestile bune de la medic,sa dea DD sa vina bebe cat mai repede
Ma bucur ca v-ati simtit bine la concert
Admirat poze,iti sta foarte bine parul

Andreea
sa mai stea bebelina la mami in burtica 
Madutza sau fetele stiiutoare cum fac sa-mi pun la semnatura graficul?
Yasmi,Roxi,Bebelu,camcris,Didisor,mandreeac,cixinica,draguta,vas,Angi,Lorena,Lia,Anca si tuturor fetelor multi 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Medeea bine ai revenit,cum a fost concediul?Le-a placut la fete?
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

7+