Palatoschizis si formele sale (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

'na ziua!

Intai, va multumesc celor care va oferiti ajutorul in proiectul meu! Nu peste mult timp voi veni sa va cer ajutor - pareri, idei, cam cum ati dori sa arate , etc. Hai, ca sunteti oameni isteti, v-ati prins care e treaba! Mai "balaresc" o vreme pe acolo de una singura si apoi vin sa strig dupa ajutor!

Flori, felicitari pt "statut"! Sa va fie sanatosi finii, sa va intelegeti si sa ii indrumati mereu catre bine! Si sa va traiasca finuta mititica! Sa-i fie de bine botezul!
Cum a fost la increstinare? A urlat sau a fo' cuminte? Te-a "botezat" cat ai tinut-o in brate? Ca pe mine asa m-a "botezat" finutul meu pe hainele alea bune si scumpe, cat eram eu de nasa! Las' , ei sa fie sanatosi!

Raluca ai reusit sa ma "oftici" cu iesirea voastra! Nu ca nu-mi place caldura, ca o iubesc ( Roxa), dar pt ca ati fugit de acasa, din cotidian; si pt ca v-ati cunoscut si petrecut timp cu Roxa!

Corina, si tu ma "enervezi"! Cu fuga voastra la Predeal! Sa va fie de bine! Auzi, ia sa vezi cum ma invit la tine! Cum stai cu legumele? Pai ce ? Numai fetele alea sa se vaza?

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Cecilia ma hlizesc de una singura ca si eu m-am apucat de-o treaba ref. parinti de copilasi cu palatoschizis. Oare facem acelasi lucru in paralel... ma intreb . Io ce fac, ca sa nu fiu secretoasa si io ca tine : pun info la un loc sa le public pe un site (initial am vrut blog dar apoi m-am razgandit si ma gandesc sa fie site in toata regula). Poate infiintam si o fundatie, ce ziceti (vorbe mari, deocamdata ca e de munca pentru asa ceva si cere timp, dar na, e o idee, nu?).

Noi ne facem de cap pe caldura asta, cumparat una bucata piscina gonflabila (un soi de vana mai mare si rotunda, nu va imaginati minuni) si ne balacim toata ziua in curte. N-o mai pot scoate din apa decat daca zic hai la papa, niciodata nu refuza papa

Mergi la inceput

Asa, mai vroiam sa zic una alta.

De vreo 3 zile baloseste la greu. Adica saliveaza, in caz ca nu se intelege . Si asta din cauza ca e tot timpul cu mana in gura, zici ca nu stiu ce a gasit acolo. Mi-e si frica parca, desi nu prea mai are ce sa-si faca acolo e totul cicatrizat frumos.

Fetele care ziceati ca omusorul l-ati vazut mai tarziu... cam cat de tarziu asa, mai mult de 2 luni de la operatie? Ca la noi tot nu-i.

Si tot de cateva zile a inceput sa scoata tot felul de sunete, un soi de C zis asa din gat, "CÎH". Si parca parca si-a dat un pic drumul la gura, sa vedem ce urmeaza. Ma gandesc ca probabil s-a mai relaxat acolo muschiul dupa operatie si de aici si salivatul si statul cu mana in gura, ca doar n-or fi ultimul rand de molari ca in rest are toti dintii si toate maselele.

Chiar daca nu vorbeste decat foarte putin se exprima foarte bine in felul ei. De genul ca e fost in stare sa ne faca sa pricepem din cateva gesturi ca nu vrea sa vina la noi in vizita un amic de-al nostru (ii zisesem "vine X la noi" dar inca nu ajunsese sa fie de fata) si asta pentru ca nu-i place ca are barba . A facut frumos cu degetul ca nu-nu si cand am intrebat-o de ce, a dus mana la barbita si a tras in jos, semn ca barba nu-i place. Acuma no, io zic ca copilu-i destept, doar ca nu vorbeste sa vada toata lumea cat ii de destept . Si sa indrazneasca cineva sa ma contrazica .

Edit, c-am uitat: azi i-am luat canita cu pai sa invatam sa sugem/suflam, ce-o fi. Dintre copilasii operati, e vreunul care poate trage din pai? Sau sufla cu paiul sa faca balonase in pahar, asa cum nu e voie la copiii cuminti dar e recomandat la ai nostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

[quote]citat din mesajul lui cameliam

Cecilia ma hlizesc de una singura ca si eu m-am apucat de-o treaba ref. parinti de copilasi cu palatoschizis. Oare facem acelasi lucru in paralel... ma intreb . Io ce fac, ca sa nu fiu secretoasa si io ca tine : pun info la un loc sa le public pe un site (initial am vrut blog dar apoi m-am razgandit si ma gandesc sa fie site in toata regula). Poate infiintam si o fundatie, ce ziceti (vorbe mari, deocamdata ca e de munca pentru asa ceva si cere timp, dar na, e o idee, nu?).

Camelia!!!!!!!! FOARTE TARE, FRATE!!!!!
Ai domeniu? Am io! Gratis!
Nu cauta sa faci blog cu denumirea clara a malformatiei, ca e luata! Ghici de cine!!!!! Dar am abandonat cand am prins domeniu de site!
Bai!La fundatie visez si io! Hai ca a fost super tare asta!

Pai poate lucram impreuna la proiect! Ce zici? Sau si tu ai domeniu?

Editez ca sa spun ca si eu tot la stadiul "adunat info" sunt; momentan, doar am "agatat" domeniul, i-am dat denumirea, e luat; cand am toate info pe care visez sa le vad eu acolo, merg si il lucrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ceci Cami sunteti tari fetelor! Spor la treaba...sa ne cereti ajutorul daca aveti nevoie!

Cecilia ...micuta Alexandra a urlat non-stop...numai cand a facut baldabac a tacut. A fost f cald si cum a dat de apa s-a racorit si i-a placut.

Cami parca si edi ncepe sa articuleze cateva silabe...pronunta "c" si "g'...ceva de genul "cagu"...nimic descifrabil, dar si-a largit vocabularul thailandez, ca sa zic asa.

Corina ai dreptate, am avut mari emotii...cele mai multe la botez. Sa va fie de bine iesirea...musai sa repetati treaba...te mai aerisesti la cerebel putin.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

referitor la bautul cu paiul va pot spune ca minunea mea putea sa bea inainte de operatie ,nu stiu cum dar putea .........imi amintesc ca aveam canuta cu pai la noi mereu cind ieseam cu masina si chiar tin minte ca la bucuresti dupa ce a operat-o am ascuns-o sa nu mi-o ceara ca miera frica sa nu se loveasca la operatie ...........iar de suflat cind vroia sa sufle in fluier sau la tortul aniversar in luminari se tinea de nasuc si doar asea reusea .........acum sufla pe gurita dar scoate si pe nasuc aier cam jumate -jumate ,la baut cu paiul nu sunt probleme fiindca nu au fost nici inainte .............la orele de logopedie o punea mai mult sa sufle in bucatele de servetel,sa faca balonase de sapun si binenteles balaceala cu paiul in pahar ,ultimele 2 erau de preferat acasa ..........NU AM PRINS VREME DE PLAJE NE-A PRINS PLOAIA SI AM FUGIT ACASA DAR POATE MIINE REUSIM

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........

Mergi la inceput

Deci tu erai!

Nu, nu am luat inca domeniu, lucrez doar la partea de structura a site-ului. Hai ca ne povestim pe mess poate si unde-s doi puterea creste, vorba aia!

Cami

Citat:
citat din mesajul lui cellia78

Camelia!!!!!!!! FOARTE TARE, FRATE!!!!!
Ai domeniu? Am io! Gratis!
Nu cauta sa faci blog cu denumirea clara a malformatiei, ca e luata! Ghici de cine!!!!! Dar am abandonat cand am prins domeniu de site!
Bai!La fundatie visez si io! Hai ca a fost super tare asta!

Pai poate lucram impreuna la proiect! Ce zici? Sau si tu ai domeniu?

Editez ca sa spun ca si eu tot la stadiul "adunat info" sunt; momentan, doar am "agatat" domeniul, i-am dat denumirea, e luat; cand am toate info pe care visez sa le vad eu acolo, merg si il lucrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Felicitari, Cami si Cecilia! Daca va pot ajuta cu ceva, o fac si eu cu mare drag. Pana sa am problema asta cu fetita nici macar nu stiam cat de des este intalnita. Am capiat cautand pe internet tot felul de informatii. Si cel mai mult am invatat de la voi, mamicile de pe acest forum. Eu, care uram forumurile si nu intram niciodata pe ele, deoarece consideram ca toate lumea isi da cu parerea aiurea... Cum se schimba omul. Acum astept sa treaca baita, sa vina somnul si sa pot si eu sa intru sa vad ce mai faceti.
Cred ca acum, cu Iuliana, suntem 3 mamici care ne operam copilasii in august. Este atat de aproape...
Sambata o crestinam si noi pe cea mica. Si ne si petrecem duminica, cu ocazia asta. Asa ca, pregatirile sunt in toi. Sunt curioasa cum va reactiona.
Finuta mea a tipat toata slujba (fina cea mare nu i-a dat sa manance inainte de a merge la biserica). Asa ca, acum, fina mea m-a avertizat sa nu uit sa ii dau sa manance inainte. Sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Pardon, 4 mamici.
Flori, sa-ti traiasca finutele si finul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Buna fetelor, intru si eu repejor sa urez petrecere frumoasa Nicoletei!
Cecilia, pai de cand zic eu ca va astept s-au trecut si legumele...glumesc, rosiile s-au cam terminat, in rest dovlecei, ardei, telina, varza si verdeata.Si Flori de cand ma ameninta ca vine...

Mergi la inceput