Palatoschizis si formele sale (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Neatza lume!
Ceci o pap pe Ade...Doamne ce scumpa o fi ea cand mangaie hainele ...of papusha mik....ce proiect faci bre?Ce surpriza mai pregatesti matale?:)))))Hehe poate ne intalnim in spital in aug...ce super ar fi...a fost tata joi sa ii spuna k tre sa mergem si noi la operatie...k pe 1 face o luna de la vaccin si a zis sa sunam dupa 1 aug sa vedem cand are loc sa ne keme...nu mai am rabdare....sper sa fie cat mai curand sa nu ne amane:(((((
Azi a fost pe la noi Ralu cu David si sotul:))hehe ne-am intalnit in sfarsit....sunt super scumpici si de treaba si David o dulceatza de copil!Le-a placut mult si parintilor mei de ei...au spus k sunt tare draguti,tineri si de treaba:)hehe sa nu vi se urce la cap dk cititi:))))))))))))))
Asaaaa cam astea sunt noutatile...la noi e canicula si sunt super incantata:))))cred k sunt singura nebuna care spune asta...tare mult am asteptat caldura si nu vreau sa ma vait acum kand o am...vreau sa o acumulez k park vad ca dispare repede:)))
Mihaela ce nazbatii mai face Nadira?Deja mi-e dor de voi...azi se face o sapt de cand m-am vazut si cu voi...hehe...
Hai k am scris cat pt o luna:)
Va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Roxa, pai adica nu ma scrii o luna???????? Sper ca mai vii!

Pai am niste proiecte in lucru acu: unul e personal, legat de plecare si unul priveste toti parintii de copii nascuti cu palatoschizis. Si dc spun ce e, nah, se duce surpriza!
Nasol rau ca e de durata asta, ca nu am timp sa ma ocup de el mai rapido; dar lucrez la el printre picaturi.

PS: parca vaz ca ne vedem in spital! Ai misiunea de a ma incuraja!
Eu am misiunea de a te cafti dc bocesti pe acolo! E ok asa?

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Vai Ceci nebuna esti:))))))ma caftesti ,da?:)))))abia astept:)))))
Nu bre....cum sa nu mai intru o luna?:))am zis k am scris o gramada cat pt o luna....adik muuuult bre:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

cellia78, m-ai facut curios, la ce proiect lucrezi...?
Daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui.

Da, s-a acomodat cu Humana AR, numai regurgiteaza iar in greutata a luat cam 500 gr in doua saptamani, mai putin fata de Aptamil dar eu zic ca este bine si asa... Acum are 5 saptamani si 5,600 kg, a devenit foarte agitat, mai ales noaptea plange foarte mult si doarme putin, banuiesc ca de la colici.

tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Roxa, multumim mult de aprecieri!!!!!!!!
Si noua ne-a facut placere sa ne vedem!!!!!! Sincer, speram cand mai venim sa avem timp mai mult (de fiecare data cand venim, trebuie sa trecem pe la familiile la amandoi plus cel putin o familie de prieteni si asta e duminica!) ca sa putem sta de vorba mai mult, ca acum am fost mai mult pe fuga! Dar tu ai nr meu de tel si putem vorbii oricand vrei sa-ti dau cele mai mici detalii cu privire la operatie si la orice ai tu nevoie!
Acum am reusit si eu sa mai intru, dupa baie (ca fi-miu s-a facut ca un porc, bineinteles!!!!!!!!!!!!!!!! la tara si i-am facut o baie fantastica si apoi l-am culcat ca era RUPT!!!) si acum urmez eu si sotul si apoi nani, ca suntem si noi rupti!
Va pup fetelor!
A! Si ca sa va oftic un pic, la C-lung azi nu a fost canicula, a fost nor toata dupaamiaza si spre seara a iesit soarele si a fost o temperatura extraordinara!!!!!!!!!!!!!!!
Gata, ma duc la dus! Pupici! Vorbim!

Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

buna seara fetele cred ca la ora asta doarme toata lumea am intrat sa va spun ca si noi tot in august ne operam trebuie sa sunam la sfirsitul lunii sa ne zica data cind sa ne opereze a zis ca e foarte aglomerata acum dar in august cel tirziu pina pe 20 ne rezolva .........offfffffffffffff e un pic aiurea ca nu avem prea mult timp pentru recuperare si incepe scoala dar asta e vedem noi ,important e sa fie bine si sa-i reuseasca operatia..............am fugit gata ca miine vrea la plaje trebuie sa recuperam ,ca am stat cu grije sa nu raceasca sau sa pateasca ceva ,acum gata ,ce-o vrea dumnezeu ,o duc macar pina la sfirsitul lunii ca murim de cald in casa si e si pacat ca avem marea aproape ...............bun venit celor noi si multa rabdare la parinti si sanatate la copilasi

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza fetelor!

Cecilia spor la treaba cu proiectele! Daca ai nevoie de ajutor (pt cel cu palatoschizisul) da din goarna.

Eu incerc sa ma refac dupa un week-end super petrecaret...nasit fini si finuta mica. Nebunie totala....sport extrem...palpitatii maxime...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Neatza!
Iuliana deci si tu tot in aug...Doamne cred k as fi cea mai fericita sa ma intalnesc cu voi acolo...cred k as trece mult mai usor peste ce va fi.....Nu mai am rabdareeeeeeeee.......
Stefan sa stii k e normal sa regurciteze....bine k nu vomitaSi fetita mea a regurcitat si nu mi-am facut [probleme ...sa ii skimb laptele sau alte kestii....si acum mai face cateodata.Uite asa ne facem noi mari.,..deja are 5 sapt????Muuuult inainte...sa vezi ce repede o sa treaca timpul...vorbesc yo care eram opsedata k sta timpul pe laloc pana la 6 luni la operatie:))))))uite k ce a fost mult a trecut....mai e putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Flori, sa-ti traiasca finii, finica mica!!!Si eu am botezat pe micuta prietenei mele cea mai buna.Stiu ce emotii te incearca, abia am tinut-o in brate in biserica de emotii ce am avut, noroc ca a fost un bebe cuminte.Dar ma gandesc cat a fost de coplesitor pentru tine...si nunta si botez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Hmm...Cecilia chiar m-ai facut curioasa cu proiectul...abia astept sa aflu despre ce este vorba!
Noi ieri aveam program sa mergem la zoo.Asaaaa, am luat cele doua bunici din dotare, copiii si in loc sa ajungem la zoo am ajuns la Predeal.Da, la munte, era asa racoare si bine ca as fi stat o saptamana.Acum imi dau seama ca sau strans asa de multe...atat psihic cat si fizic, trebuie sa mergem neaparat intr-o vacanta, dar mi-e cam teama pentru ca nu stiu cum o sa ma descurc cu amandoi, si Radu are o problema cu mancarea cand suntem in deplasare...nici la mama unde cunoaste casa foarte bine nu vrea sa pape.Si plus de asta cand intram intr-o incapere necunoscuta imi arata sa iesim.Asa am patit vineri, am fost cu el la un consult si cum am intrat imi arata usa...sa plecam, el care statea cuminte cu gurita cascata sa se uite doamna doctor in gura a urlat pana s-a inecat, pana nu am iesit nu s-a potolit. Am ajuns acasa nu i-a trebuit nici mancare s-a culcat direct.

Mergi la inceput