**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

hello, hello,

Noi cu amenajatul suntem INCA in faza de "casting de mesteri" (prietenele mele mi-au zis ca daca e vorba de casting, vin si ele sa ma ajute, macar sa alegem unul musculos si sexi ).

Ioana, intr-adevar Ana e inteleapta ..."ca o baba"...face tot felul de asocieri in mintea ei de ne lasa masca, nici nu stiu de unde le scoate. Ultima care m-a amuzat teribil zilele trecute (probabil auzindu-ne vorbind ca o sa ne mutam intr-o casa mai mare, bla, bla), imi zice serioasa: "Mami, cand eram io mica, noi eram saraci si nu aveam casa" . Daca o aude cineva chiar crede ca suntem homeless .

Fetele de prin Titan, in IOR a venit Teatrul Tandarica si cred ca sta toata vara. E cu intrare si biletele costa ca si la teatru (10-11 roni parca, diferentia pt copii si parinti).

In rest asteptam vreme buna, sa plecam si noi pe undeva ca m-am saturat de Buc.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

O telegrama:
Suntem acasa! A trecut repede operatia, ca a fost primul, mai mult am stat dupa sa vedem evolutia. Nu a avut reactie urita la anestezie, e mai miriit ca il doare gitul, sper sa fie bine toata ziua.. A dormit aproape non stop la spital, experienta in spital f ok, nu am avut de ce ma plinge.
ma duc sa ma ocup de el.. se mitiie.. dor amigadalele alea! De erau numai polipii jucam fotbal acum!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana refacere rapida lui Patrick! Greul a trecut!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna.
Noi acum ne-am intors din spital, internate de marti.
Revin cu amanunte mai tarziu.
Multumesc ptr urarile de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, bine ca ati scapat, Patrik o sa treaca usor peste asta, e uimitoare puterea de refacere a copiilor.
Madi, imi pare rau, ce-ati patit?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Mara are nasul infundat si temperatura, cu ochi injectati. Cred ca de la vantul de vineri seara. Vreau sa iau un nebulizator, dar nu stiu de care. Stiu ca s-a mai discutat aici, salvasem pagina cu semn de carte, dar era pe contul vechi si nu s-a transferat. Voi ce ap de aerosoli aveti? Oana spunea la un moment dat de un aparat portabil. e mai bun?

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, refacere rapida! Ce dr l-a operat?

Madi, sanatate Anei!

Al_ma, sanatate Marei! Nu stiu sa te ajut cu intrebarea.

Incerc sa ma trezesc ca a fost mama la noi o perioada si puteam sa dorm cu Alexandra pana la 9, ce bine a fost, acum mi-a dat Andreea trezirea la 7 fara si a trebuit sa ma ridic din pat. Is complet diferite fetele mele, una se culca devreme si se scoala la fel de devreme, alta tarziu, andreea dupa baie adoarme instant, alexandra dupa o baie e fresh, una vegetariana, una carnivora si lista poate continua ... dar asa-s de frumoase si asa mi-s de dragi, si sunt foarte fericita ca am putut sta atata timp langa ele si nu am fost nevoita sa incep lucru.

Vas, cum esti? Eliza ce face si ce zice de bebe din burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!!!!
MAdi, ce ati patit????? Sper ca acum sunteti bine!!!!
Ana, felcitari pentru pampers....ai vazut ce fata mare ai??? Sunt tare dragalasi cand ii vezi ca au logica in ceea ce spun.
Eliza a invatat cu cuvant "babalau" pe care il spune non stop, si ma scoate din minti, mai nou scoate limba cand o cert, face numai prostioare. Aseara m-am suparat tare pe ea si m-a apucat plansul (asta era de la hormnii de gravidutza) dar ea saraca imi zice " mami, nu mai plange, stiu ca eu sunt rauta, am zis babalau, am scos limba, nu te ascult....stiu....dar nu mai plange ca nu mai fac de acum" ....era asa afectata....

Mie imi e rau non stop, mai am cam doua luni de tras asa.....nici sa vorbesc nu prea pot. Ma duc acum sa-mi iau niste cereale cu un iaurt ceva sa-mi mai treaca greata asta.
Ioana, refecere rapida va doresc.
Ana, mai in gluma mai in serios chiar trebuie sa faci un casting ca lumea. Eu am o vorba ....cei mai mari mincinosi sunt pescarii si MESTERII....stiu sa faca tot dar cand e sa se apuce incep sa-ti dea ei indicatii raportat la ceea ce stiu ei....si daca nu esti de acord....incep tachinarile. Cu ai mei m-am certat asa tare si ii ziceau sotului ca de acum discuta doar cu el ca eu sunt prea nervoasa.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Intru repede, repede...

Madi, imi pare tare rau ca ati ajuns in spital pana la urma. La ce spital ati fost?

Ioana, refacere rapida lui Patrick!

AlMa, eu am Omrom, luat la oferta cu 250 ron. Eu sunt super fan aerosoli. De cand il am, racelile Anei n-au tinut mai mult de 2-3 zile si ff usoare. Cum vad ceva semne de raceala la ANa, ii fac o sedinta de aerosoli numai cu ser si a doua zi nu mai are nimic. De cateva ori am testat si "aerosolii preventiv", adica daca ne-a vizitat cineva cu copil f bolnav (ca se intampla) si i-a tusit in nas, sau la vreo aniversare sau in parc,..si seara i-am facut aerosoli, nu s-a prins nimic de ea (in conditiile in care inainte ea "aduna" imediat virusii). Nu stiu daca merita investitia la ala portabil...ma gandesc ca ala e mai mult pt copii cu probleme respiratorii. Asta al meu face ceva zgomot, dar nu ne deranjeaza. Acum depinde si de copil. Eu la inceput am lasat-o pe Ana sa isi puna masca, sa o studieze, sa asambleze ea (adica bagat furtun, pus ser,..), sa dea drumul la buton si sa opreasca singura...ajunsesem la un moment dat sa-l ascundem de ea, ca ar fi vrut aerosoli in fiecare seara .

Sa avem o sapt. excelenta!

Mergi la inceput

Da' ce "active" sunteti ...

Vas, hai ca pe tine te sarisem in mesajul precedent (mereu uit pe cineva)...tare sensibiloase fetele astea. Si Ana e ff afectata daca cineva se supara pe ea. Incerc sa-i explic cum pot ca ma supara ce face pt. ca... si nu ca sunt suparata pe ea si n-o mai iubesc sau stiu io ce altceva i-ar trece prin cap.

Voi ce folositi cand ii musca vreo insecta si se inflameaza? Eu de obicei foloseam FENISTIL gel, dar pana ieri nu prea am avut probleme decat cu muscaturi minore de tantari. Eee, dar alaltaieri a muscat-o ceva de frunte si ieri se inrosise pe o suprafata destul de mare si se umflase ...chiar ma gandeam sa merg la urgente. Si nici nu sta sa-i dau cu vreo crema/unguent (decat in somn pot). Aseara cand a adormit i-am pus un strat gros de crema de galbenele si azi dim. era mult mai bine. Dar ziceti ce remedii aveti voi, ca sa stiu data viitoare in caz ca...

Mergi la inceput