**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 8
bettyR spune:
Ioana, bafta cu operatia!
Ana, suntem bine, multumim de intrebare si de site. Ma duc maine sa ma uit in magazin sa vad ce au, suntem aproape convinsi ca facem la comanda mobila, deja fac schite ... ca am tot cutreierat magazine de mobila dar nu se potrivesc, ne trebuie un pat dublu, unul ca un sertar sa se poata strange. Voi in ce stadiu sunteti cu amenajatul? Felicitari pentru Ana, is fete mari de acuma, nu-mi vine nici mie sa cred.
Didi, succes la noul loc de munca! Si eu am emotii pe cand voi incepe, dar inca nu stiu de cand. Sa ma consider norocoasa oare ca pana acum nu prea mi-au racit fetele, vad eu cum e cu intrarea in colectivitate.
De fete, sunt tot mai mari, Andreea pe zi ce trece e tot mai domnisoara si noaptea doarme cu rochita, vorbeste frumos, se joaca f frumos, ii place sa manance singura cu 'maniere', sa iesim eventual undeva. Alexandra e mare smecherita si miscatoare, nu mai cedeaza si nu o mai pot pacali usor, face tot dupa sora-sa, ii trebuie tot, incepe sa spuna tot mai multe cuvinte, si cate doua, canta ...
cam atat ca ma duc sa profit de linistea din casa, ca dorm deodata, ceea ce nu se intampla f des.
Ioana13 spune:
Va multumesc pentru pumnii strinsi! Am si emoii, dar si incredere ca va trece repede si cu bine!
Didi, felicitari pentr job! Te invidiam ca stai acasa. Nu mai e cazul
A fost greu pina ti-ai gasit? Sau tu esti fata desteapta si abia au asteptat nemtii sa aplici si tu odata?
Voi fi "unchi"
Tare voia sora-mea sa fiu matusa si parca si eu, dar pe de alta parte e bine ca va avea P partener de fotbal la bunici!
An@, ma enervezi cit de inteleapta e Ana ta!
BA nu, glumesc, e super! 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Tocmai am aflat ca nasa noastra va mai avea un bebe! E insarcinata in 6 saptamani! Ii e deja rau! Diferenta intre bb mic si fata va fi de 5 ani!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
An@, bravo, ma bucur ca ati scapat de pampers, ai fata mare! Ai gasit mesteri?
Didi, io cred ca trebuia sa ne aloci mai mult timp! :P Din cate zici, nu cred ca te voi putea vedea...
Ioana13, tare haioasa esti! Cum Doamne iarta-ma sa fii "unchi" si nu matusa?![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Ioana13 spune:
Liv, licenta e a lui Didi, ea ma intreba conform bancului cu Bula, ce voi fi, matusa sau unchi, adica daca voi avea nepoata sa nepot.
Azi am fost la analize, i-a luat singe din minuta, si zicea ca l-a batut tanti... asa ca miine dimineata trebuie sa mergem iar la spital sa o certam pe tanti ca l-a batut ![]()
Ioana mama de
DidiAlex spune:
Salutare,
Carla, dar poze ne arati?![]()
ioana de la Cluj, intrebarea mea era pt Carstea, dar cum frazele mele au multiple sensuri
, te felicit pt calitatea in devenire de "unchi"
drept sa zic, ieri am primit un mail cu un titlu simplu" veste:)" de la o pretena care-i insarcinata. in sept 2003 amandoua am ramas uitmite de un baietzel, care vi-l prezentam io mai prin iarna, campion si tot de atunci isi doreste ea copii. si tocmai se pregatea de FIV si nu ii mai venea ciclu. Si, m-am gandit la tine. O sa apara odata si odata si tare incantati o sa fiti, si toate problemele vor fi uitate.
in legatura cu intrebarea ta..nu stiu ce sa zic, uneori ai impresia ca vrei sa patrunzi la Fort Knox, alteori nu, depinde de domneniu, depinde de cat de sus vrei, depinde ce scoala ai, si daca ai studiat aici, apoi ai sanse reale..si tot asa. nu exista trend, dar in majoritatea cazurilor iti trebe scoala, eventual multa si de calitate.
alynta, io am declarat sus si tare ca diferenta intre copii e cea mai buna sa fie cat mai mica. cat sufeream ca nu mai aparea David. si, acu mai cred asta dar nu la fel de ferm. Intre mine si sormea sunt 13 ani si ne iubim la maxim, mai am un frate cu 5 si altu cu 2,5 ani. Acum la maturitate nu pot sa zic ca unul e mai altfel decat celalalt. Da, ma bucur ca ai mei merg inca 1 an la gradi impreuna ca vor merge 2 ani pe ciclu de scoala..dar in rest nu as mai sustine: e cea mai buna diferenta minima. Sanatosi sa fie, ca si copii unici la parinti sunt iubiti si cei la dublu sau cei la triplu sunt la fel.
SE largeste gasca :)
Betty & An, frumoasa mobila aia..dar tot era 600 E..vreu si io![]()
Ioana13 spune:
Didi, nu e prima data cind raspund neintrebata
Parea cumva iesita din context, dar mi se potrivea...
Ioana mama de
alynta27 spune:
Salutare!
O
la doritoare!
Didi eu ma uit la baietii mei cat de frumos se joaca impreuna inca de pe acum! Si eu am doua surori! Cea mijlocie la 4 ani distanta si cea mica la 12 ani! Eu sunt cea mai mare! Cu mijlocia avem o relatie faina: amandoua suntem casatorite, are si ea un baietel! Cu cea mica relatiile sunt cu totul altfel! Ea inca copilareste, tot ce zboara se mananca! Nu zic ca a fost alaturi de noi si copii, dar se simte diferenta mare de varsta! Acum fiecare parinte cum crede! Mi se pare foarte bine ca un copil sa nu fie singur la parinti! E minunat sa ai un frate / o sora! Important e ca tu ca parinte sa-i "unesti" de mici! La soacra mea sunt 2: ea si fratele! Sunt in varsta si nu au nici o treaba, nici ei, nici copii lor... Mare pacat!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
M-am "pierdut" in mesajul anterior si am uitat sa va zic ce mai facem!![]()
David mi-a facut febra la 5 dimineata! Avea 39! I-am dat nurofen si frectie cu otet! Pe la 6 s-a linistit si a adormit!
Aseara i-am scos afara! Matei ne-a bocit la intoarcere de numai! Gasise o fetita in parcare dupa care mergea si reusisera ei o comunicare!![]()
Aseara mi-a adus sotul 7 kg de visine din gradina socrului si am stat sa le curat, le-am clocotit! Dimineata am definitivat dulceata si siropul!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Buna dimineata si multumesc foarte mult pentru urarile adresate Sabinei la aniversare, m-au impresionat in mod placut.
An@, felicitari pentru despartirea definitiva de pampers!
Alynta, imi pare rau pentru febra, poate e ceva minor.
Ckristina, bun venit acasa!
Didi, va arat si poze cand reusesc sa le urc pe net, macar pe FB. Mi-ar placea si mie la intalnire, dar sper sa nu fiu in Bucuresti ![]()
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"