**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumesc pentru urarile de ziua mea si pentru poze. Ne-am intors din Croatia, a fost minunat, anul asta am facut nordul tarii, mai putin aglomerat si turistic decat sudul dar absolut superb.

didi chiar sa imi spui si mie unde ati fost in Croatia. Pot sa spun ca am vazut aproape tot litoralul si e tare frumos, anul asta am fost si la Trogir (oras monument Unesco) si la Lacurile Plivnice (un parc national cu lacuri foarte limpezi si cascade).
Si la intoarcere am stat 1 zi in Viena.

ioana am fost 4 familii cu 5 copii, a fost destul de bine, ma refer la coordonare si organizare.
Noi am avut inchiriata o vila pe malul marii (in Corfu) cu piscina, fara masa. Dimineata mancam la vila, apoi ori ramaneam acolo la piscina ori mergeam la vreo plaja pe insula. Ne-am plimbat destul de mult cu masina, pot sa spun ca am vazut aproape toata insula. La pranz mancam la vila (gratar sau paste) sau la o taverna si seara la taverna. Mancarea mi-a placut tare...am fost pentru prima data in Grecia si mi s-a parut minunata.

liv am fost in Corfu, cu masina, drumul cam lung dar Maya nu s-a plans absolut deloc....chiar a fost bine, a dormit, jucat, mancat etc. Nu stiu cum se numeste floarea, am luat si eu de acolo un copacel cu flori mov, sper sa reusim sa il si plastram in curte la Pitesti.

ckristina felicitari pentru bb Elias, sa creasca mare, frumos si sanatos si sa va bucurati de el. Mi se pare ca seamana tare cu Bia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ana, noi cum suntem destul de plimbareti in natura si cum Eliza e alergica la muscatura de purice, eu am la mine tot timpul Claritine. Nu fac abuz, ii dau maxim doua zile cate o lingurita pe zi incepand cu ziua cand a piscat-o. Am vazut ca ultima oara cand a piscat-o un purec, daca i-am dat repede o lingurita nu s-a mai scarpinat si parca nici atatea bubite nu i-au mai aparut.
Altceva nu folosesc ca ea nu vrea nimic creme pe ea. Ii mai pun noaptea.

Gata de azi oficial m-am facut prietena cu baia. Vomit.......si e asa departe baia de biroul meu. Mai am trei saptamani pana la concediu.

Mica, plimbaretilor!!!!!! Foarte frumos ca va plimbati si vedeti locuri noi.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Am fost la eco azi! Am asteptat vreo 3 ore, dar a meritat! Fetita are 1830g si am si pozici! Din pacate ma chinui sa le i-au pe un stick, ca mi le-a pus pe dvd si eu am cd! Am fost la o vecina si le-am pus pe stick si la mine nu le deschide! Dar remediez si va arat bolfosica! A recuperat cu cresterea! Acum coincid datele date de menstruatie si cele date de ecografie! Am 32 sapt si o zi! Mi-a zis ca pot merge linistita in concediu! Si ca ea zice ca pot naste natural si de data asta!
David si-aa revenit in schimb Matei inca mai face febra si e ragusit!
Vas imi pare rau ca nu te simti bine!
Mica sa va fie de bine concediul!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@
Voi ce folositi cand ii musca vreo insecta si se inflameaza?

Felii de cartofi cruzi.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A...si am uitat sa va spun...pe 6 iulie a fost furtuna in Marea Adriatica....cam nasol momentul, eram sigura ca se va rasturna barca cu noi...da a fost bine, am supravietuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Diagnosticul a fost de enterocolita acuta fara germene identificat cu sindrom de deshidratare acuta.
La Matei Bals am fost internate.
Acum e mai bine, dar a fost foarte rau, vomita chiar si sub perfuzie si apoi a avut vreo 15 scaune diareice intr-o singura noapte.
Eu sunt terminata psihic, ma distrige statul asta in spital. Au intepat-o de vreo 5 ori, de 3 ori i-au schimbat branula.

Acum e mai bine, dar trebuie sa manance regim inca vreo 4 zile, si nu prea ii place nimic din lista alimentelor permise. Din cauza asta e iritata si plangacioasa mai tot timpul.

Al Ma noi il avem pe asta: http://www.efarma.ro/products.php?id=3321
E mic, silentios si poate fi luat si in calatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Voiam sa va intreb: lucreaza cineva in asigurari?
Sau e cineva mai informat in domeniu?
Ma intereseaza sa ii fac Anei o asigurare medicala privata care sa asigure ori spitalizare intr-un spital privat, ori acces la vreo rezerva in spitalele de stat.
Asta e deja a doua experienta intr-un spital..si nu stiu daca mai fac fata si unei a treia. Si asta in conditiile in care nu m-am dus oriunde, ci am avut cat de cat o recomandare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ne-am intors si noi de la mare vineri noaptea. A fost bine, Andrei a fost incantat, desi mai zicea uneori ca el ar fi vrut sa mergem la "marea Duni". Nu as fi crezut ca mai tine minte de anul trecut. La inceput nu a vrut deloc sa intre in apa, iar in ultimele zile nu ne mai tineam la el. Pleca singur si cand ne vedea dupa el in apa incepea sa tipe sa-l lasam singur.
Cu intarziere Sabina!
Alynta super draguta Maria! Sarcina usoara in continuare si mult laptic pentru bebe!
An@ pentru intepaturi de insecte eu folosesc Calamine. Nici Andrei nu e prea incantat sa-i dau cu ceva pe piele, dar ii spun ca ne pictam (solutia are o usoara tenta rozalie) si pana la urma sta. Daca se umfla sau se intareste zona ii mai poti pune gheata/comprese reci si ii poti da un antihistaminic (eu Zyrtec ii dau lui Andrei cand e nevoie).
Mica super vacanta ati avut! Asteptam poze.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Madi, multa sanatate cretulinei! Groaznic sa vezi copilul cu branula si intepat de nu stiu cate ori pt o perfuzie, stiu cum e Eu ii luam felii mici si rotunde de paine prajita, le gaseam in comert, ii puneam branza proaspata si ii faceam ochi si gura din masline. Asa manca, altfel nu.
Merci pentru link, il poti folosi si fara masca, adica sa disperseze in aer?
Legat de asigurare la spital privat, din cate stiu nu acopera spitalizare, dar merita verificat. Eu am vrut sa fac un abonament (nu asigurare) pentru toata familia la Medlife, era 33 euro pe luna, dar nu acoperea costurile cu spitalizarea si aia te usuca.
MIca/Didi, sunt plaje cu nisip in Croatia sau doar pietris? Ne tenteaza coasta dalmata, dar noi vrem nisip.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput