**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 11
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Al_Ma Merci pentru link, il poti folosi si fara masca, adica sa disperseze in aer? Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Pe el nu scrie ca ar putea fi folosit si asa, eu nu am incercat pana acum.
CarlaV spune:
Madaiulia, bun revenit, multumesc pentru urari.
An@, pentru intepaturi gen tantar merge ledum palustre 9ch, pentru cele gen albina, apis melifica 9ch. Mie nu-mi lipsesc cand plec din oras.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Madaiulia multumesc!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Ioana13 spune:
Alynta, ce fetita frumoasa!
Mica, frumos concediu v-ati facut! Maya a fost cu voi in Croatia?
Patrick a ramas dupa operatie cu vocea mai subtire si vb pe nas... Ati mai auzit de asta? Primele zile am zis ca il doare... dar acum nu il mai doare.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mica0307 spune:
Poze din Croatia aici.
ioana Maya nu a fost cu noi in Croatia. E putin cam periculos pentru copii asa mici cu barca.
al_ma in Croatia sunt si plaje cu nicip si cu pietre. Din pacate nu stiu sa iti spun plajele turistice, noi cautam porturi mici, cu orase vechi.
alynta foarte frumoase pozele de la eco. Imi amintesc cu placere si emotie cand mergeam si eu la eco sa imi vad bebeul
.
madi cred ca asta tine de abonament la clinica privata si nu de asigurari.
alynta27 spune:
Salutare!
Mica, Ioana multumesc! Intr-adevar este emotionant!
Ioana intreaba medicul cand mergi la control! Ar trebui sa-si revina dupa o vreme! Asa cred!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mica ce concediu frumos ati avut! Faina Croatia! Ce vati bronzat! Mi-au placut rochitele tale! Sa va fie de bine!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Al_Ma spune:
Mica, merci. O sa caut pe internet, am gasit ceva, dar nu stiu cata realitate este in articolele gasite. O sa caut review-uri de la turisti.
Medlife ofera si abonament, si asigurare medicala, dar nu stiu ce include a doua.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
lbelciug spune:
Sanatate capsuneilor bolnavi.
Bine ai revenit, Mihaela-Mica. F frumoase pozele, mi-au placut mult, le-am vazut pe toate. Ce faine sunt cele subacvatice! Chiar azi imi povestea o colega ca a facut o croaziera cu barca ca a voastra. E adevarat ca la momentul spalarii pe cap, localnicii se sapunesc pe barca si apoi sar direct in apa pt clatire? Cum e cu morenele, le-ai inatalnit in timpul vreunei partide de inot?![]()
Wow, ce super e poza asta: http://family.webshots.com/photo/2733823560099064252yPsiyx
Pt plimbare cum procedati? Ce ti-ai cumparat frumos?
Mai mergeti si la anul?
Didi, ai ajuns in Ro? Iti dau un PM.
Merge cineva la concertul Faithless? Abia astept sa-l vad vineri. 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
al_ma unde va ganditi sa mergeti in Croatia? Mie tara asta mi-a placut tare, dar noi nu am fost in statiuni, nu stiu cum e acolo.
Chiar am uitat sa va spun ca pe insula Losinj l-am vazut pe Adrian copilul minune &co.
liv nu stiu ce sunt morenele.
Nu am vazut oameni care sa se spele pe cap si sa se arunce in apa...cel putin nu in porturi unde nu prea e indicat sa faci asta din cauza deversarilor din fiecare barca
. Noi am avut barca cu 3 cabine, fiecare cabina are baia ei, poti sa faci acolo dus sau in marina exista bai + dus care la croati sunt incredibil de curate.
Programul a fost cam asa: ziua stateam pe barca si mergeam printre insule (cu velele sau cu motorul), opream in golfuri si faceam baie, pescuiam, snorkeling, mancam de pranz tot pe barca (am gatit paste, peste, carnita la cuptor etc) si seara mergeam intr-un port si ramaneam acolo peste noapte si mancam in port. In 2 nopti am ramas in golfulete pustii - tare frumos si liniste.
La anul ne gandeam sa facem Grecia cu barca, Croatia am vazut-o aproape in totalitate..dar pana la anul mai este mult.....
.
Poza aia era facuta dupa furtuna, a fost o experienta incredibila...fara sa stim ca barca nu are cum sa se scufunde...ideea e ca ne-a lovit dintr-o data furtuna, ne-a prins cu velele ridicate si ne aplecasem foarte tare, practic eu atingeam apa....noroc cu skiperul....era convinsa ca ne vom rasturna, problema mea era sa nu imi pice barca in cap
...in plus erau valuri de 2-3 m.
In week-end mergem la Maya...deci nu vom fi in Bucuresti,dar mergem marti la Cranberies....si am vazut ca pe 21 sept vine Guns'n Roses
.