**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 12
Madi spune:
Mamicile care stati prin zona Titan, Baba Novac, Campia Libertatii (Mami de Ana, Carla..), la ce pediatru duceti capsunelele?
Recomandati-mi si mie, va rog, pe cineva.
An@ spune:
Madi, ti-am trimis PM.
Multumesc tuturor pt sfaturile ref. la muscaturile de insecte, le-am notat (Carla, alea sunt homeopate, nu? sunt buline sau alifii
?). Cred ca a fost un paianjen, ca am vazut la "Parintii intreaba,..." ca au mai fost si altii cu simptome ca noi. cred ca e invazie de paienjeni. bleah.
In rest nu mai tin minte nimic, daca mai trebuia sa raspund cuiva
...
Didi esti deja in ro sau inca in de?
mami de Ana (22 mai 2007)
DidiAlex spune:
salutare,
raspund aici ca mi-e mai usor sa raspund la grup. Sunt inca in DE, am scris ca am bilete luate de la Craciun
pt 21 iulie, ora 20.35
Carla, cred ca e o eroare de editare, ca speri ca esti in bucuresti..si nu ca nu esti. Propun parcul Moghioroj (nu am fost niciodata) pt Liviana :D
Alynta, Superba poza, superbe emotiile pe care le transmiti. Ma bucur ca ni le impatasesti, tu esti o gravidutza expresiva si parca esti ca un bulgare de zapada, ca la nr 1 erai tare sfioasa :)
la noi e ff cald azi erau la ora 19, 36 de grade..si imi chiar place, ca in ultimii ani numai veri reci am avut.
Numai ca David are febra. Si, taman azi a facut dupa ce am fost in vizita la pediatru. Are un neg si colegu a intrat in fibrilatii cu negu copilului. Probabil ca il voi trata cu rostopasca.
Carla, am nr Andradei dar poate mi-l lasi pe pe al tau. Nah, mi-e cam teama un ro cu N-spe mii de pareri.
Maine au poza anuala in gradi, de fapt e maine si vineri, asa ca daca nu ajunge maine, ajunge vineri. ca au si poze de frati.
vinerea trecuta a fost Sommerfest, serbarea de vara care-i nitel diferita de cea pe care o stiam io. e dedicata in special copiilor prescolari, care primesc acel cornet (Schultuete) care il au si in prima zi de scoala. Oricum copii de clasa 1 incep mereu in a doua sapt de scoala, ca primirea le-o face cei mai mari. tot la serbarea asta am vazut si pozele cu excursiile copiilor din gradinitza, am dus muffins, altii au donat diverse lucruri care au fost vandute in cadru unei tombole, copii au fost vopsiti pe fatza sau au contruit marionete....etc etc..Azi am vazut si pozele copiilor prescolari care si-au luat adio de la gradi si au inoptat in gradinita. ultimul adormit a fost la 1.30 si primul trezit la 5.45....valeu ca dezmat pe copii care unii inca mai au 5 ani, pana in noiembrie
Mica, superbe pozele, noi am fost la Vinkuran, in Istria. sunt 900 de km fatza de Mannheim.
Alina, da, cum o prezinta mica e superba Croatia, chiar si io am zis ca o voi revedea, poate partea Dalmata, dar cand e David mai marisor si cu barca. Asa de la sol nu ai promenada, aia esti dependent de auto. Asta doar io am simtit pt ca pretenii nostri si colegu meu s-a simtit ff bine. Acu, io is vesnic nemultumita, asa ca nu tre sa pui cont prea mare pe parerea mea.
copii mei s-au simtit bine R a facut scufundari cu noi, a sarit din hidrobicicleta, si pe barca a fost ziceai ca pe titanic. noi am facut niste excursii, la Rovjni si intr-u parca nationar, bjiuni parca, si un fiord mai la nord de Rovjni. am fost si prin rezervatia de la Premantura si plaje cu nisip am gasit la Medulin.
in schimb casa , a fost ca in descrierea dupa site, (Few.de parca)
Ieri vb cu o cunostinta si ii povesteaam ca mai nou David inoata fara ajutatoare si nu m-a crezut..nici ca merge cu bicicleta.
banuiesc ca are un virus la gat, e si deranjat la stomac, dar nu prea am dat importanta..sper sa isi revina.
sigur mai era ceva..poate mai scriu maine
ps. Voi stiti de siebenschlaefer? chiar ca au dreptate cu cele 7 sapt
Edit: cu link-ul despre vremea decisa in 27 iunie http://de.wikipedia.org/wiki/Siebenschläfertag
An@ spune:
Didi, ai spus tu, dar nu retinusem data exacta a zborului.
Daca ramane Moghioros, din pacate n-am cum sa ajung
: la 5:30 plec de la birou din victoriei, pana ma duc in titan dupa Ana, apoi in moghioros unde nici nu stiu zona, nici parcu', mai orbecai si pe acolo
...
Si Ana inoata fara aripioare acum, desi, din grupa ei a fost singura cu aripioare sau "colac", pt ca i-am pus eu ca sa aiba libertate de miscare si sa nu stam crispate amandoua ca ne scufundam
, in ciuda tuturor (antrenori si parinti) care imi "susurau" la ureche ca se invata cu ele si va invata mai greu sa inoate, bla, bla...iote ca acum, dupa un an de inot, e cea mai buna la grupa ei, cu cele mai multe progrese (zic antrenorii care o stiu de la inceput ce dificila si incapatanata era
, nu ca o laud io ....cra, cra
) si a renuntat la "ajutatoare" singura si firesc, ca nici nu mai stiu exact care a fost momentul. Acum a descoperit o noua "placere", care mie imi da palpitatii: se tine de marginea bazinului, isi da drumul sa se scufunde cat poate de mult si apoi cu mainile intinse in sus, da din picioare pana iese la suprafata ca sa se prinda de marginea bazinului. Si tot asa (sus-jos) de multe ori la rand, pana oboseste
.
CarlaV spune:
An@, sunt granule homeopate, se dau cate 5 de 3-4 ori pe zi.
Madi, eu nu duc fetele la pediatru, ci vine dr. de familie la ele si la noi, nu are specializarea in pediatrie, dar pana acum m-am inteles cel mai bine cu ea :). Iti trimit PM cu datele ei.
Didi, imi doresc foarte mult sa ne vedem, dar cu multa rusine recunosc ca n-a fost eroare de editare, ci chiar speram sa nu fiu in Bucuresti in 21, asta pentru ca ne tot planuiam o plecare la mare pana la sfarsitul lunii si nu stiam daca se va concretiza. Azi plecam spre mare... Pana cand stati in RO? Ca poate venim noi mai aproape de tine in alta zi, spre august. Iti trimit PM. 
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
lbelciug spune:
Mica, morenele sunt niste pesti lungi ca serpii. Deci noaptea nu ramaneati pe barca pt nani. Cat era cazarea in medie pe nopate in porturile mici? De ce zici ca barca nu are cum sa se scufunde? Oricum interesanta experienta cu furtuna. :)
An@, ai gasit mesterii? Cu actele ai perfectat tot, sunteti 100% proprietari?
Parcul Moghioros e in Dr Taberii, vis-a-vis de Billa, pe linia tramvaiului 41. Daca vii fara Ana ti-ar fimai usor? E o propunere...
In afara de noi doua, cine vrea sa o mai intalneasca pe Didi in Bucuresti?
Didi, ce bine ca ai raspuns, te credeam deja pe drum. Multumesc pt propunere, dar nu putem obliga fetele pt Moghioros daca ele se aduna mai multe in alta locatie...
Negul lui D este mare, sau de ce va agitati asa cu el? Eu stiu ca e mai bine sa lasi negii in pace...
Ziceai de muffins la gradi. La voi se accepta sa duceti dulciuri facute in casa? Mai nou la cresa noastra nu se mai accepta decat cele cu certificat de calitate, adica luate de la cofetarii. Prin urmare anul asta nu am mai dus nimic de ziua lui B - l-am serbat acasa si gata.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
DidiAlex spune:
Salutare,
io il am pe David acasa. am fost la pediatru si apoi la gradi pt foto anuala. intre 15-16 se fac pozele la frati. asa e oferta :)
inca are febra, acu e lesinat la Tv. astept pana maine rezultatu la exudat sa vedem daca e viral sau bacterian.
am de dat niste raspunsuri pe PM, scuze de intarzieriri![]()
Carla, eram ferm convinsa ca e un nu in plus.
Drept sa zic am uitat cum e cu bucurestiu
. asa ca va inteleg
Liviana, io am inteles ca Mica ancora barca in porturi pt noapte, nu platea extra cazare. asa am fost si noi intr-un golguletz, dar io preveam N-pe mii de barci ancorate in golf![]()
Domnitzelor, am dat de Miniuta. Traieste
. M-am linistit!
am plecat la copil
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex Salutare, io il am pe David acasa. am fost la pediatru si apoi la gradi pt foto anuala. intre 15-16 se fac pozele la frati. asa e oferta :) inca are febra, acu e lesinat la Tv. astept pana maine rezultatu la exudat sa vedem daca e viral sau bacterian. am de dat niste raspunsuri pe PM, scuze de intarzieriri Carla, eram ferm convinsa ca e un nu in plus. Drept sa zic am uitat cum e cu bucurestiu . asa ca va inteleg![]() Liviana, io am inteles ca Mica ancora barca in porturi pt noapte, nu platea extra cazare. asa am fost si noi intr-un golguletz, dar io preveam N-pe mii de barci ancorate in golf Domnitzelor, am dat de Miniuta. Traieste am plecat la copil |
Imi doresc sa revina ... "reinventata/rebotezata"
... ca mi-e dor de ea.Sanatate lui D.!
lbelciug spune:
Didi, apropo de febra lui D. Ia baga un ochi la mesajele de aici. Fetele zic sa pui ceapa (eventual cuisoare si lavanda) in camera caci absoarbe microbii sau virusii. Merita incercat.
Raspunzi si la PM-ul meu, da?![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
chiquitita spune:
Salutare, am venit de la mare, am fost o plecare stabilita rapid. Am stat 7 zile din care 4 au fost cu ploi ca de toamna, deci super...
Nu ca m-as omori cu soarele dar imi place sa ma plimb totusi...In restul de 3 a fost cald si Livia a stat numai in apa. Am scapat si de suzi
, pampers nu mai avem nici de noapte de vreo luna si ceva.
Ana, imi pare rau de experienta cu spitalul, imi inchipui ca e cumplit...
Didi, eu am avut negi mereu in copilarie si ii cauterizam. Anul trecut m-am trezit iar cu vreo 2 -3 si am rezolvat punand pe ei propolis. Cumparam de la tarani din piata propolis sub forma de batonase, rupeam o bucatica si o fixam acolo cu un plasture. In 2-3 zile nu mai aveam nimic. M-am si gandit ca m-am chinuit degeaba cu cauterizari.
Mica, mama ce curajoasa esti, eu nu cred ca as gusta! Si mi-a placut rochia aia lunga alba foarte mult.
Cateva poze aici
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)