**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 13
alynta27 spune:
Salutare!
Aseara, dupa 3 ani, am iesit singura cu sotul la un suc si eu am papat pizza! Record, nu?! A fost socrela si sora pentru o seara la noi!
Azi am fost la "Ortopedie pediatrica" cu Matei! Ne-a vazut prof dr Gotia Dan! Mi-a placut cum a decurs consultatia! Verdictul:"picior plat valg bilateral"! Vom purta incaltaminte ortopedica! CAS deconteaza o parte din suma! Asa ca azi am avut de umblat! Diseara mergem la medicul de familie ca baietii sunt mucosi si tusesc! Sora cea mica a mers cu mine! Intre timp "ajutoarele" s-au evaporat!![]()
Azi noapte cel mic a plans pana a ragusit! Are gingia umflata in mai multe locuri!
Abia astept sa ia sotul concediu, la sfarsitul saptamanii si sa plecam sa ma refac si eu la cerebel ca simt ca o i-au pe aratura!![]()
Didi multumesc! Santate baiatului! Uff ce rau e... Ai dreptate ca eram sfioasa! Pe atunci erau fete care scriau mereu si ma simteam "acoperita"! Abia daca reuseam sa zic cate ceva! Intre timp experienta de a fi mama m-a schimbat mult!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Livia este o fetita adorabila! Am vazut si pozele de la mare! Putine, dar daca vremea a fost urata e de inteles! Sa va traiasca!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
DidiAlex spune:
Chichi, Ca de obicei Livia e la inaltime
ti-ai schimbat contu de poze ![]()
Frumos la mare, unde ati stationat?
ma gandeam la tine in ultimul mesaj..cam gand- la gand am fost
Alynta, unde plecati?
uneori noi ca parintzi ne facem cel mai frumos concediu acasa. lasam copii la gradi si ne plimbam mergem la restaurant. asa facem si acu, vinerea de la 13-15.
Al_Ma spune:
Eu ma oftic ca nu pot vedea poze. Noi putem ajunge in Moghioros, dar depinde de ora, ca eu ajung acasa cel devreme la 6. Sper sa nu am de lucru in ziua aia peste program.
Mica, nu ne-am hotarat inca de Croatia, sotul trage acum cu Corfu, dar i s-a pus pata pe un hotel care mie mi se pare extrem de scump pentru planurile de anul asta, adica tariful pleaca de la 160 euro pe noapte.
Oricum, vrem sa mergem cu masina, oriunde am merge, de-asta am ales locatii mai apropiate. Altfel, mergeam in Menorca.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
mica0307 spune:
liv dormeam pe barca, am avut barca cu 3 cabine (pat, dulap, baie) si in port plateam doar taxa de port. O barca nu are cum sa se scufunde datorita chilei care e sub...foarte grea si echilibreaza barca...practic e acelasi efect ca la hopa mitica....
Cand e intalnirea cu DIdi?
DidiAlex spune:
Mica, io vin oricum, cu copii din dotare, asa ca Liv si An au hotarat parcul Izvor, joi 22 iulie la orele 18
Edit: ce tare faza cu barca..era bine daca stiai din timp sa nu mai treci prin emotii. oricum am vazut atatea barci ca am ajuns sa imi dorect si io.
Care-i urmatoarea destinatie
?
mica0307 spune:
al_ma noi am fost in Corfu anul asta, tot cu masina, drumul al naibii de lung...la dus am ramas o noapte la Ioanina dar la intors l-am facut dintr-o bucata....16 ore de condus...
...noroc ca nu am avut probleme cu Maya. SI mai e si mersul cu ferry 1,5 ore.
Corfu e minunat, nu as merge insa la hotel, mai bine ati alege o vila si sa mancati la taverne...la noi a fost super bine asa.
Am o prietena care a stat la un hotel de 4 stele in Paleokastrita, foarte dezamagita, mancare proasta, mizerie...etc...nu am fost la hotel in Grecia dar am inteles ca nu se merita.
didi cred ca vin si eu...insa fara Maya. O mai las la mama inca o sapt....
Noi ne gandeam la Grecia cu barca pt la anul...insa vom vedea...cele 2 fete cu care am mers vor sa faca bb....
lbelciug spune:
Da, asa e cum zice Didi: am vorbit cu An@ si am agreat ca locatie parcul Izvor, ora 18. Am anuntat-o si pe Clem, daca poate vine si ea.
Haideti sa ramana asa caci altfel o zapacim de tot pe Didi.
Mica, tu poti sa vii la Izvor? Da' ce faci sapt viitoare de nu iei fata? Na, ca-s indiscreta. Hehe, ce as mai veni si eu cu voi pe barca, dar am impresia ca nu e f ieftina excursia de genul asta. Care a fost bugetul pt Croatia si cate zile ati fost?
AlMa, daca e nevoie ne gasesti si mai tarziu de ora 18 la izvor. Cred ca pana la ora 20 stam garantat.
Mama ce gasca faina ar fi daca ne-am aduna cu toatele!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Didi deocamdata nu stim!
Pana la sf saptamanii aflam! Am vrea la mare! Dar sa vedem ca stam dupa neamurile de acolo si dupa salariul sotului!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!