**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Mica, imi si mie, te rog, un link sau date despre vila din Corfu?

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Didi, pe mine te-ai suparat?
Pana cand stati in Bucuresti?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
AlMa, daca e nevoie ne gasesti si mai tarziu de ora 18 la izvor. Cred ca pana la ora 20 stam garantat.
Mama ce gasca faina ar fi daca ne-am aduna cu toatele!

As vrea sa vin. Vedem. Izvor nu mi-e tocmai la indemana, mai ales in timpul saptamanii. Didi, pana cand ramai in Buc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am ajuns ieri si la medicul de familie: Matei rosu in gat cu multe mucozitati, iar David doar mucozitati si tuse! Mi l-a bagat pe cel mic pe Ospamox, expectorat si aerosoli! Cel mare doar expectorant!
A fost o noapte linistita!
Saptamana viitoare cu ajutorul lui DD mergem la mare! La inceputul saptamanii mergem la ai mei sa ne mai tragem sufletul! Cam astea despre noi!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Carla, te rog mult sa ma scuzi, dar cand am copil acasa parca nici nu am capu pe umeri. si trece ziua si nu fac absolut nimik, seara ma mai pun pe roate. Am uitat, acu is pe laptop, nu am mess dar cand merg pe desktop sciu mai multe. Acu cica lucreza colegu.

Alynta, si D al meu a primit antibiotik, are si inceput de otita si gatu e umflat saracu. are apropae 48 de ore de febra si prima doza de antibiotik. Cred ca a baut prea mult suc rece la serbarea de vinerea trecuta.

si, ca vb de serbare ii raspund si livianei, da am dus muffins-uri, sunt acceptate si tarte de obicei sunt trecute la subsol ce e indicat de evitat: frisca si inghetata, pericol de salmonella.
Cam asa mi s-a specificat si la aniversarea copiilor. Dar io m-am fript cu piticii aseata. ca io le-am dus una alta si pe ei ii interesa fix cu ce jeleu e uns maffins-ul si cate smarties sau gummibärchen e lipid. Copii sunt diferiti de adulti.
Asa ca acu am dus vreo 15 buc si s-au vandut cu 1E bucata si in 30 minute erau gata. Io am incercat mai multe reteta dar cea mai gustoasa mi s-a parut reteta dupa blog-ul Laureisava: muffins cu portocale. io pun si nutela sau diverse combinatii.

Cred ca l-a nemtii s-a ajuns la o suprasaturatie cu industrializarea asa ca cine face in casa e cam: woow, delicios, o reintoarcere, cum zic unii: woow bio, etc...
sa va mai pove de serbari? ca vedeti si voi ca nu mai mai opreste nimeni

Aseara am umarit un film, l-m luat din gradinitza pt cateva zile, cred ca s-ar traduce: de ce urla copii (din banii asetia dupa prajituri etc, comitetul de parintzi printre altele cumpara si DVD educationale si apoi le poti imprumuta, fara cost)
Copii din film sunt copii scolari, sau prescolari, deci nu capsunei.
si de obicei prezenta situatii in care un parinte spune 1 data, de doua ori de 7 ori si copilul nu reactioneaza si apoi se ajunge la urlat. din toata nebunis asta copilul trage concluzia ca cu urlat castigi ce vrei si asa se va juca si el, prin "agresivitate".
Solutia ar fi ca daca tu ca parinte ii zici ceva copilului si el nu reactionaza, lasi ceea ce faci si mergi la el, ii intrerupi jocul cititul si il privesti in okii si ii mai comunici odata ce are de facut: sa se spele pe dinti, sa isi stranga masa, sa puna masa..etc. se numeste Kontact aufnahme (contact inregistrat)

Copii de obicei cand fac o actiune: joc -citit, pur si simplu sunt scufundati ca intr-o pestera si numai anumite mesaje ajung la ei. de asta tre sa il scoti din acea stare..

sau, uneori se explica prea mult, il ametesti cand el vroia un raspuns: da sau nu, si el va face tot cum vrea ca nu stie care.i raspunsul tau,
uneori e bine sa il respectam, cand il vedeam ca lucreaza la ceva sa ii mai dam timp (tre sa mai vad odata secventa ca se cam bate cap in cap cu prima)
sau, cand ii dai copilului o regula, tre sa te tii de ea, am mai discutat noi asta, deci nu e nu si nu devinde undu (nu, du, da pe germana era nein devinde jein apoi ja) catre da

mai sunt..data avioatoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

cioc, cioc... primiti la intalnire? :) tare as vrea sa vin si eu, sper sa ajung... daca era moghioros veneam sigur, ca ajungeam tare usor. dar mi se parea nedrept sa facem intalnire intr-un colt de bucuresti, marginalizam alte cartiere. o sa ma gandesc cum pot ajunge acolo, ca tare mi-ar placea.

didi, cat stai in bucuresti? stai aici langa mine? daca nu ajung la intalnire macar in cartier sa ne vedem si noi...

noi am fost in concediu, iarasi in thassos. vroiam tot corfu dar mi-a fost tare frica de drum cu mariucu. oricum, ne-am simtit foarte bine, parca am fi acasa la hotelul unde stam de obicei si la taverna unde mancam pranzul. mariucu a fost la mare inaltime, cuminte foc si... surpriza, a mancat de a stins orice ii dadeam si in special peste.

acum sunt cam trista ca tati e plecat din tara si mariucu e tare suparata seara ca adoarme fara tati :(. si mai avem 2 saptamani pana vine.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, dar daca cel mic nu vrea sa faca ce-i ceri chiar si dupa privitul ochi-in-ochi? Bogdan imi raspunde transant: "Nu vreau" iar eu ii zic "bine, atunci nici eu nu o sa vrea sa-ti citesc povestea" sau "daca nu strangi jucariile acum, sting lumina si mergi direct la nani". Deci la noi tine partea cu amenintatul mai mult decat cea cu privitul.
Eu am o mare dilema de care ii spuneam si An@: Bogdan e f dependent de mine. Nu ca ar fi ceva rau, dar noaptea daca dispar un pic de langa el, ma cauta in dormitor. Din pacate la sot nu sta deloc, poate si pt ca nu prea il onoreaza cu prezenta.... Mie imi e drag sa stau cu B, dar cel mai bine dorm la mine in pat!

Din cate am inteles, Didi ne poate intalni doar joi, 22 iulie, vineri pleaca la rudele din provincie.
Eu apreciez gestul ei de a ne vedea primele pe NOI - vine in tara miercuri seara!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Addinel, da-mi si mie niste sugestii prvind cazarea in Corfu si, respectiv, Thassos, daca sunt locatii bune, de familii cu copii. Multumesc.
Eu zic sa facem o videointalnire cu Didi. Cine are 3 G?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Didi sanatate si voua!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, interesanta toata treaba cu gradinita. Chiar ieri o intrebam pe mama ce sa ii fac Andreei ca spun o data, de 2 ori, de 7ori, daca incerc sa ma uit in ochii ei, nu se uita, deci nici daca incerc sa ma uit eu, o intrebam daca sa o scutur=sa o trag de mana, ca arunca cu jucarii mari=grele si incepea si Alexandra dupa ea. Eu am ajuns la concluzia ca oricate carti, solutii as citi, nu stiu zau, pana nu mai cresc nu vad tare multe solutii ... evident daca ai timp muuuuult, e mult mai simplu si coopereaza si ei. Zic asta ca vad cum devine Andreea tot mai 'inteleapta', parca uneori asa brusc peste noapte, si il intreb pe sot daca am certat-o mai mult in ultima vreme, ca e 'prea' cuminte si ascultatoare si parca nu mi se pare ceva in regula cu ea, dar imi dau seama ca a mai crescut un pic.

Imi pare rau ca nu te pot intalni, dar cine stie, mai avem timp.

Asta cu trasul de maneca sau stabilitul contactului vizual e valabil la mine si pentru colegu ca doar e programator, toata ziua e cu ochii in monitor, pot sa vorbesc o zi intreaga ca nu ma aude.

Mergi la inceput