**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Tot eu ...

Didi, sanatate la puiut! Si Andreea mea cred ca e un pic racita, ca o las sa bea suc facut cu apa rece si se mai joaca la apa afara.

Am vrut sa spun cum ii mai zice sora-si mai nou, pe langa baluta, gurita, ghem, acum e pampersel. sau canta 'vine ghemul suparat, o furnica l-a piscat ...'.

Ioana, cum mai e Patrick? Si-a revenit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, e bine Patrick, e la bunici, cu voce nu stiu cit si- revenit ca de 3 zile numai la telefon il aud si nu prea vb. Buni zice ca ei nu i se pare...
L-a operat dr Mihut Ghe, ca nu ti-am spus. De la Spitalul de copii ORL de pe Motilor.\
Cintecul ala e inventat de Andreea?

Va pup pe celelate, sunt fara copil acasa, dar parca am si mai putin timp... sint tare dezorganizata cind nu am un organizator atit de bun ca Patrick.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, ma bucur ca sunteti bine! Nu a inventat cantecelul, nu e chiar asa avansata, spune 'ghemul' in loc de 'melcul'. Eu astept sa se trezeasca Alexandra sa iesim afara, stam toti pregatiti si vorbim in capul ei si ea doarme de rupe nu are treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Intru si eu repede sa ma "laud" ca avem febra, rosu in gat si antibiotic
Didi, refacere rapida, ma tampeste febra asta imi taie tot cheful de alt bebe. Pfui, ce mi-ar fi placut si mie sa te intalnesc1

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi sanatate Liviei! E greu tare....
Betty ce fetita isteata!

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Didi, Chiquitita sanatate capsuneilor!
Tare as fi vrut si eu sa ajung la intalnire. Daca sunteti vreodata prin Craiova eu si chiqui ne oferim ghizi.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau scumpelor...deci puneti de intalnire...????? ce frumos....Didi, mi-ar placea sa te intalnesc. Pe la Focsani cat stai?????

Deci fetelor mie mi-e tare rau!!! Vomit, sunt bleaga, la servici sunt singura si nu sunt in stare de nimic.....deja ma simt aiurea fata de Eliza ca nu ma pot ocupa de ea asa cum vrea ea.....noroc ca a devenit asa ascultatoare.
Am fost iar plecati cu cortul pe lac, a fost superb, parca mi-e mai bine in aer curat.....suntem bronzati toti, nu stiu cum o sa mai venim de la mare.

L-am vazut pe bubu mic in burtica, am auzit inimioara, e bine, e in grafic. Am un hematom, la fel ca la Eliza, sa spera cu nu isi va face de cap, oricum e departe de bebelic.

Astept in continuare concediu...sper sa treaca astea doua saptamani cat mai repede. Intre timp week-end ul viitor am musafiri, multi, trebuie sa pregatesc cate ceva....si apoi mai am si o nunta. Parca nu am chef de asa multe evenimente.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
ee, dar ce activitate scazuta! Sunteti in vacanta?

Vas, la ce lac mergeti voi cu cortul? Te intreleg cu greturile, dar lasa ca o sa treaca ele - pun ein semnatur acate sapt ai.
Chiqui, cum mai e fata? Sanatate multa!
Ckristina, ce mai faceti voi? Cum e bebitza?
Pepsicaaa, tu ce mai faci? Se apropie de sfarsit sarcina, asa-i? Mai da-ne un semn pls!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

fetele!
E mai bine, mai are putin rosu in gat, insa febra nu a mai facut de duminica.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, hai sa facem lista pt intalnirea cu Didi:
Recapituland, a ramas asa:
joi, 22 iulie - Parcul Izvor - la Castel - ora 18.[/

Deci cine vine sa zica: pana acum venim sigur An@ si cu mine.
Mai incearca sa vina: Mica, Alma, Tamara, addinel, poate si Ella

Andrada si Carmen_So si-ar fi dorit si ele tare mult sa vina, dar din pacate sunt plecate din oras.
Madi, tu vii cu Ana daca e mai bine acum?
Florentina Roman, daca esti in Bucuresti, n-ai putea veni?
De Lavini mai stie cineva ceva?

Off topic:
an@, m-am uitat online la ultimele seriale din SOS casa - f misto amenajarile cu noua designeritza. Te-ar putea inspira.
Pe site-ul lor am gasit o jaridiniera frumoasa pe care am facut-o si eu, acum e inflorita: http://picasaweb.google.com/liviana75/GradinaIulieAugust#5494033056753952898
Aaa, sa ma laud: de ieri am rosii cherry coapte! Daca ati sti ce bucuroasa sunt, ele reprezinta rodul muncii mele din februarie pana acum. E si el sotului, caci el a "acoperit" partea cu stropitul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput