**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 16
Madi spune:
Liviana mi-ar face placere sa vin, dar cum eu stau la serviciu pana la 18, ar fi cam greu.
Ana e mai bine, dar duminica spre luni mi-a dat iar mari emotii, ca nu a dormit deloc bine de la 1.30, s-a plans intr-un final de burtica, ca initial nu voia sa imi spuna ce o deranjeaza
Cred ca mancase cam mult seara.
Sanatate multa puiutilor bolnavi!
vas spune:
Ceau.
Chiqui, multa sanatate!!!!!!!Ma bucur ca sunteti mai bine.
MAdi, si Eliza incepe sa spuna ca o doare burtica. Parca e tot mai matura. Ieri s-a lovit la cap si s-a dus singura in bucatarie de unde a venit cu o lingura pusa pe cap in zona unde se lovise....."uite imi pun lingura si trece".
Cat e de scumpa!!!!!
Liviana, am fost la lacul CINCIS. Hunedoara. A fost superb, m-am odihnit. Eliza e tare fericita cand merge cu cortul.
Bravo pentru gradina!!!!!! Chiar bravo...acum iti vezi rodul muncii!!!!!
8+
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu
lbelciug spune:
Se pare ca intram si in noi in fostul club al lui Madi. Ieri pe B l-am luat cu temperatura de la cresa, nu mare, dar frigea. Seara si noaptea a facaut 38,5 asa ca azi sunt cu el acasa. Ii dau si acum antitermice. Sper ca pana maine sa-si ravina ca sa pot veni la intalnirea cu Didi.
Vas, multumesc frumos, chiar ca e mare bucuria. Bravo si voua pt distractia la cort, sa mergeti des mai ales daca ii place fetei. SI tu ai nevoie de aer curat cat mai mult. N-am fost niciodata la lacul asta, e departe de Petrosani ca parca tu de acolo esti, nu?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
vas spune:
Liviana, imi pare rau ca ati racit si voi. Sincer mi-e atat de frica sa nu raceasca Eliza acum cand trebuie sa plecam in concediu.
lacul e chiar langa orasul Hunedoara, de la mine din Petrosani sunt 100 de km pana acolo. Sa stii ca tare bine ma simt in aer curat....nici stari de greata nu prea am.
Ti-am vazut pozele cu gradina, e chiar frumoasa si cum ai tu rabdare sa pui toate legumele alea.......
Chiar CHRIS 27, ce mai face oare?????????????
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu
chiquitita spune:
M-am laudat eu ca e bine, insa azi cand terminam antibioticul pt febra si rosu in gat o pocni stranutatul si muci ca la robinet. Pana acum nu i-au curs de loc
. Cred ca am luat si eu de la ea ca ma doare gatul si tot corpul.
Liviana, frumoase flori. A facut sotul compot? Super!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Bogdan nu da semne de raceala, inca nu am identificat cauza febrei. Il mai urmaresc... cred ca e ceva luat de la cresa...
madaiulia spune:
Vas ce frumos ca iesiti des cu cortul!
Noi nu am fost niciodata cu Andrei cu cortul, cred ca mi-ar fi si frica la inceput. Voi cum procedati? Stati in campinguri amenajate? Sau va descurcati singuri cu tot?
Liviana, chiquitita imi pare rau de capsunei bolnaviori.
Chiqui nu mai stiu ce medic de familie are Livia. Nu se cam grabeste cu antibioticul, totusi?
Voiam sa intreb si eu mamicile de capsunei inotatori cat de des merg la cursuri?
Am inceput si noi de vineri un curs de inot. Dar cum nu avem piscina acoperita in Craiova ii inghesuie pe toti vara in 2 luni. Si sunt cam multi copii in grupa, nu prea lucreaza pe nivele de cunostinte, lucreaza cu toti la gramada. Si ii cheama zilnic, mi se pare cam mult totusi. Noi am mai sarit cate o zi si tot e Andrei foarte obosit.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
chiquitita spune:
Am fost la control si e mai rau ca acum haraie pe la plamani, are bronhopatie interstitiala, nu stiu daca am zis bine bronhopatie, ca a fost soacra cu ea la dr si nu mai stia nici ea bine. Asa ca acum avem Augmentin bis 2,5 ml la 12 ore, muci, ochi injectati, stranuturi si stare generala prosta.
Liviana, ea racise vineri cand avea doar febra si rosu in gat si pana azi nu a tusit sau stranutat odata
, ce ma bucuram ca scaparam si de fapt...
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
Al_Ma spune:
Chiquitita, daca o sa-i mai treaca starea febrila, poate ar fi bine sa o duci in salina amenajata artificial, aici in Bucuresti. Am inteles ca are acelasi efect (daca nu mai potentat) ca si cea naturala. Pe Mara asa o dreg: Prospan, sirop de brad si salina. E drept ca pana acum nu i s-a pus diagnostic de bronhopatie. Ai fost la Cernatescu la IOMC?
Asta cu muci si stranuturi pare a fi de la curent/vant. Are si vreo alergie la ceva?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
lbelciug spune:
Madaiulia, pot sa-ti povestesc din experienta noastra cu Matei in ceea ce priveste inotul. El a facut cursul anul trecut si de asemeni acum, doar in vacanta de vara, o ora de L-V. Intr-adevar vine obosit si doarme 3 ore dupa. La Braila este bazin olimpic si profesorii sunt f buni. AU grupe de copii pe nivele incepator (cu colac), semiavansat (cu pluta in clod de colac) si avansat, varsta minima 4 ani. Per ansamblu sunt f multumita, azi de ex Matei a cerut sa fie mutat la grupa de semi-avansat perfect constient ca asta inseamna sa renunte la colac. Oricum in ult vreme il tinea pe el mai mult dezumflat. S-a obisnmuit si cu sariturile, si cu scufundarile, ii place anturajul desi nu are voie sa vorbeasca cu copiii, iar profesoul il simpatizeaza mult (si invers). Eu zic ca e f bine pt Andrei sa mearga acolo, macar o data la 2 zile.
Of, Chiquitita, ce suparati trebuie sa fiti voi.... Of, ce sa zic: recupare rapida! M-am molesit si eu dupa B, n-am vlaga deloc in mine desi am dormit cu el 2 ore dupa pranz... Cred ca la noi e vreun microb/virus, oricum partea buna e ca freba revine la 6-8 ore, nu mai des.
Didi, ma gandesc la voi, cred ca acum sunteti in avion...