Inca o poveste cu barbati ce insala

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Angel, eu cred ca tie iti trebuie niste probe concrete pe care sa nu le mai poata tagadui. Ah, apropos, chiar daca nu e nimic fizic inca, tot inselat se numeste. Ai auzit de emotional affair? Asta poate ca are sotul tau. Si da, cita vreme se afla intr-o relatie cu fata asta, emotionala sau fizica se va comporta ciudat, ilogic, o zi asa si o zi invers, nu il vei mai recunoaste. E practic ca un fel de drog si el nu gindeste clar.

Ce faci tu instinctiv acum e un lucru bun. Adica ne-stresindu-l pe el tu de fapt iti arati doar fatetele bune, alea pe care le place el la tine. E bine, dar nu e suficient. Pune pe urmele lui si cauta probele pe care le ai. Pune un program de urmarire pe calculatorul lui sa vezi ce emailuri trimite si primeste, vezi ca exista si o chestie pentru telefon, care iti poate trimite tie toate schimburile de informatie de pe celular. Pune un aparat de inregistrat voci in masina lui. Si cine stie peste ce informatii noi dai.

Si atunci vei putea hotari ce si cum vei face. Eu personal cred ca nu e salvabila casnicia ta. Sotul tau e la a doua sau a noua aventura de genul asta, nu e doar un caz de nebunie temporara. E infractor cu repetir. Ceea ce ne spune ca va face din nou. Sfatul meu e sa il lasi. Daca nu vrei sa il lasi, apai va trebui sa inteleaga barbatul tau ca si-a pierdut dreptul la libertati personale si la incredere si ca va trebui sa se supuna oricaror conditii pe care le pui tu ca sa si le recistige. Increderea trebuie meritata. Si el a dovedit pina acum ca nu o merita. Vrea sa ai incredere in el? Pai atunci sa o merite si ca sa o merite trebuie sa o dovedeasca. Sa ai acces la toate formele lui de comunicare, parole, telefon, tot. Sa il poti verifica la orice ora si minut fara proteste din partea lui. Daca de asta ai nevoie tu ca sa iti recistigi increderea. Si daca nu e gata sa se angajeze la cele de mai sus inseamna ca nu da doi bani pe casnicia voastra, ca nu il intereseaza decit o relatie comoda si calduta. Si atunci zic din nou ca alegerea e destul de clara.

Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

fara nicio suparare, CRISTOIU, dar post-ul asta m-a amuzat teribil. esti profesionista. ia sa-mi transcriu si eu lista asta, cu ce se poate face pe calc, telefon, etc, cine stie? daca am nevoie vreodata sa aplic metoda cu liniuta de la capat.

dupa care, il las oricum, ca nu se mai poate salva.

acum, practic vorbind, daca tot il las, mai bine o fac de la inceput.ce sa mai stau sa invstesc si-n urmariri etc?

nu te supara, m-am amuzat in sensul bun, nu am vrut sa te jignesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Multa bafta Sorina.Nu trebuie sa-l vanezi dar zic si eu ca si cristoiu ca nu e salvabil.cel putin din punctul multora de vedere,nu....nu exista respect nu exista bun simt,din partea lui...tu oricum ai scris ca nu tii cont de parerea altora asa ca...eu oricum iti urez multa bafta sa iei decizia cea buna.,

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

N-am scris ca nu tin cont...am scris ca asta cred multi... tocmai ptr ca iau o decizie greu, in orice domeniu. Nu pot actiona asa, instictiv...imi pun o mie de intrebari...si nu doar acuma...

Mergi la inceput

A...inca ceva... Eu am access la ale lui, cum ziceati voi, parole, mail, mess si toate... Doar la tel ala nu mai am acuma, caci a considerat ca imi fac rau singura pentru nimic

Dar in general tot timpul am avut access la tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

fara nicio suparare, CRISTOIU, dar post-ul asta m-a amuzat teribil. esti profesionista. ia sa-mi transcriu si eu lista asta, cu ce se poate face pe calc, telefon, etc, cine stie? daca am nevoie vreodata sa aplic metoda cu liniuta de la capat.

dupa care, il las oricum, ca nu se mai poate salva.

acum, practic vorbind, daca tot il las, mai bine o fac de la inceput.ce sa mai stau sa invstesc si-n urmariri etc?

nu te supara, m-am amuzat in sensul bun, nu am vrut sa te jignesc.

Dov, ia notite, ca mi-am scris lucrarea de diploma pe tema asta stiu ce vorbesc Nu m-am suparat deloc.

Despre situatia Sorinei, cred ca nu e salvabila. Sau ma rog, poate sa ma insel. Sorina are nevoie insa de niste probe palpabile, ca nu poate da cu piciorul la tot doar asa pe niste banuieli. Si omul asa e facut, speranta moare ultima. Acum, in loc sa stea sa se chinuiasca intrebindu-se daca e ea nebuna, mai bine face ceva sa gaseasca probe sa vada negru pe alb ca e moarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Atata timp cat ramai intr-o astfel de relatie inseamna ca nu ai nici un pic de respect pentru tine ca si femeie,ca om si atunci ma intreb cum vrei ca el sa te respecte atata timp cat nici tu nu o faci?
Ma intreb de ce-or avea femeile nevoie de un astfel de barbat? Poate doar ca sa stie ca au pentru cine sa gateasca,sa spele,sa calce si basca sa-l mai astepte si cu bratele deschise cand vin de la alta sau altele?

Mergi la inceput

Mai...credeti ca eu nu stiu ce ziceti?

Stiu si eu, stiu ce dicteaza orgoliul sa faci, asta imi dicteaza si al meu. Nu ma mai umilesc si nici nu mai innebunesc cu intrebarile la care sa imi raspunda aiurea. Cateodata imi vine sa dau cu piciorul la tot, si gata. Dar e f greu, complicat, nu numai sentimental, ci si mutarea in sine.

Edit: Nu am scris aici ca am aflat tot ce era de aflat. Mai mult parca nici nu mai ar avea rost sa incerc sa aflu. Am aflat si ca el nu ar vrea sa plece pentru ea. ca era doar o incercare sa .... si apoi sa o lase. Ca nu ar da ce are acasa pe ce ar putea fi cu ea. Ca tot mai vb cu ea. Ca au fost daor discutii si cam atata, nimic f intim. Ca intradevar au vb mult. Si asta nu ca mi-a zis mie, caci atunci era discutabil, putea sa minta, ci s-a confesat cuiva care mi-a spus apoi. Ca apreciaza faptul ca eu ma port frumos cu el (probabil de cand nu il mai stresez), insa parca nu ii vine sa creada. Ca crede acum ca pana la urma am crezut ca glumeste sau ca a fost chiar o gluma cu aia, ca altfel nu isi explica. Ca habar nu are ca eu defapt stiu atatea de ea. Mai multe ca el.

Dar parca nu e destul. Nu ma linisteste. Nu mai stiu ce vreau.Nici nu stiam defapt. Sunt f ranita. Si de cand am aflat ca parca si purtatul meu frumos tot nu e perfect, sau ma rog, ca nu-i vine sa creada, parca nici nu mai am kef sa ma port normal. Eu inteleg acu, e fecioara, traieste pentru critici, nimic nu e perfect deci nimic nu e bine, dar nici chiar asa.

Si mie mi-e sila de mine. Nu numai voua. Eu incercam sa fac ceva ...daca tot sunt in stare sa imi sacrific orgoliul, as fi facut-o, sau asa credeam, doar ca sa nu dau cu piciorul, si ca sa nu sufar, evident...cui ii place sa sufere.

Eu nu as trece usor peste o despartire. Si culmea, mai ales daca, chiar in situatia asta, eu o propun. Eu si acum ma gandesc la despartirea mea de iubitul din liceu. Dinaintea lui cu cativa. Si au trecut 12 ani de atunci.

Acum, cand nu mai am avantul sa caut, sa dezgrop, parca m-am secat de energie. Stau ca bleaga, nimic n-am kef sa fac. Mai vb cu cate cineva, de diverse, dar parca nici n-aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sorina nimeni nu trece usor prin nici un fel de despartire.e foarte greu si doare mai ales cand iubesti dar gandeste-te ca te umileste si o face doar pentru ca se simte inferior.daca accepta conditiile tale,bine daca nu...numai faptuul ca a intentionat sa f....a pe alta si deja nu e bine.punct.si cred ca oricine mi-ar da dreptate.asta doare cumplit....culmea nu tine cont de aspectul fizic ca tu esti slaba si arati bine totusi....deci nu de asta ci ca s-a saturat.sau vrea cai verzi pe pereti.cati ani are nenea asta al tau?ca se poarta ca la 15....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

28

Mergi la inceput