Inca o poveste cu barbati ce insala

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Parerea mea e ca daca i-ai zis si lui ce ne-ai zis noua, cum ca un mic sex ocazional nu conteaza, nu te afecteaza, omul asta face, isi ia portia de sex ocazional zicandu-ti in fata (sau mai ocolit prin prieteni) ca nu e interesat decat de sex, ce te agiti atat?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

si revin..e pacat de fata.ce va crede cand va incepe sa inteleaga?cum ii vei spune ca tatal ei umbla dupa c....e?ca asa se cheama stricatoarele de casnicii...

Madalina de minunica poze cu Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

It's over...din cum vad eu situatia. Nu din ce zice el. cred ca doar neaga ca s-a terminat ca sa ma protejeze cumva, dar s-a terminat in sufletul lui.

Nu mai stau la amanunte... Si am trecut de faza in care discutiile imi faceau bine.

Multumesc la toti ptr tot.

Se poate sterge un topic cu totu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu Sorina nu se poate.poate fi inchis subiectul.roaga unmoderator.Imi pare rau.....stiu ce simti.....bafta multa si curaj...daca e de taiat taie doare mai putin.stiu ce spun.sunt alaturi de tine.strange probe ca sa nu dai castig cand va veni vorba de copil.sa ramana la tine.sunteti superbe si tu si fata.restu`..da-l in...m...a...de golan.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Curaj,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Poate acum nu crezi, dar sigur iti va fi mai bine.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

iti doresc numai bine angel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

imi pare rau sa aud asa ceva..curaj..fii tare..gandeste-te la fetitza si la sufetzelul ei...si al tau

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput