Inca o poveste cu barbati ce insala

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Exact.E comic rau de tot.Bun toate bune si frumoase dar trebuie pus punctul pe I" si eu o sa o fac chiar de o sa-mi iau rosii ...si oale in cap..."e criza deci fac economie"....
Angel...tu esti din ce am citit scolita.La propriu ca la figurat...pauza.Acest domn care este sotul tau desi mie personal mi-e greatza de el numai din ce face.Sincera sa fiu eu sunt o fire transanta si era de mult la usa..sau eu plecata..sau cu botul umflat(el) cel putin la replici de genul"ce ma intrebi tu pe mine"..sa vedem...

1.El are un acut complex de inferioritate ,chiar daca izbuteste sa ascunda si te umileste pentru ca doar asa isi poate demonstra superioritatea...cautand si vrand sa demonstreze ca nu are nevoie de scoli ca sa.."",ca poate avea orice femeie si pentru asta nu e nevoie de scoli.

2.Nu te crede naiva zic eu pentru ca daca e asa..atunci e cel mai prost om care exista.Stii povestea celui care a furat clopotul bisericii?Si-a infundat urechile cu ceara ca sa nu auda el..crezand ca daca nu aude el nu aude nimeni...exact la asta ma duce gandul citind ultima ta postare.
Deci cum nu cred sa existe atata prostie intr-un om...deduc ca o face intentionat sa-ti demonstreze ca el e cel mai tare.Tu-l iubesti.....el nu.Deja daca intr-o casnicie se poarta asa....nu.Bine asa gandesc eu,tu poate speri...spera.

3.Ca urmare a ultimei ispravi eu zic sa-ti reconsideri pozitia si sa vezi exact cat poti sa rabzi sa fii luata de fraiera.Rezolva chestiile administrative si pur si simplu pleaca.daca te vrea vine.daca nu..asta e..
tu spui ca nu tii cont de parerile nimanui ca esti incapatanata..dar intrebi si intrebi.Bine ar fi sa nu te mai umilesti ca e pacat.Si lasa ca o sa gasesti si tu pe altcineva.Ca parca vad ca scrii acus.."inselata...ce sa fac?"

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Stii vb aia, rad eu dar nu e rasul meu.:)

Lucrurile iau o intorsatura destul de nasoala dupa cum se vede, probabil fata s-a razgandit si nu mai pleaca la iubitul ei ce e in alta tara.

Nu stiu cum sa deosebesc ce pot schimba de ce nu pot schimba inca. Si nu stiu nici cum sa ma impac cu ce nu pot schimba. Poate o sa am noroc si o sa invat odata si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ishulina spune:

Cum adica "probabil fata s-a razgandit si nu mai pleaca la iubitul ei ce e in alta tara" ????
Tu ai aflat mai multe amanunte despre posibila relatie si despre persoana care trimite mesaje???

Viitoare mamica 18+

Mergi la inceput

Pai, asa gandesc. Ca probabil acea fata nu mai pleaca cu iubitul ei in italia cum il anuntase pe sotul meu miercuri.

Pentru ca....sunt multe mom cand nu poate sa ma minta ce face sau unde e, nu vrea caci m-ar putea minti, si e clar ca e sau ca vb cu ea.

Mergi la inceput

pai...amununte... eu stiu cine este, am cautat un pic si am gasit.

Exclus sa ma apuc sa o contactez.

Amanunte nu am decat ce deduc. Nu am certitudini. Ce citesc pe fata lui, ce inteleg din gesturi si din fapte.

De asta am zis ca s-a razgandit cred, ea, in privinta iubitului ei din alte tari, pe care nu vroia sa il lase. Acu probabil il lasa.

In rest, am zis sa am rabdare. Sa inteleg mai bine. Sa nu raman cu intrebari fara raspuns toate viata.

Aseara m-a invitat(ma invitase de luni) pe afara...sotul. Intru-un club. Partea proasta e ca e probabil acelasi in care a fost sau a intalnit-o si pe ea. Ca acolo cunoaste patronii si nu obisnuieste sa de duca sa plateasca intrare etc daca poate merge undeva gratis. (Sunt aproape 90% sigura ca ea nu era aseara pe acolo, macar atata. Adica din ce am vazut, oamenii, fetele lor). S-a comportat binisor, dupa ce a baut ceva f bine, acasa fiind fara a mica ca a ramas la mama aseara a fost mai mult decat ok.

Azi a plecat la servici, si din nou s-a schimbat cand s-a intors. F distant, calm si respectuos dar distant, rece, imi evita privirea, vorbea singur, eu nu l-am stresat, adica l-am lasat, am fost daor amabila cat de cat. Insa o dif de la cer la pamanat fata de aseara. Acum se simte vinovat fata de aia ca a avut scapari cu mine? Pff... nu stiu

In fine...cam asta e...

Mergi la inceput

Esti sadomasochista pe bune..acu` te prosteste dupa care odata ca ti-a adormit banuielile si apoi te intoarce ca pe o clatita..of,of,of...si am vazut din poze ca arati bien totusi...daca ti-ai schimba tunsoarea putin si culoarea parului,si ti-ai adauga putin machiaj....ai fi cred buna rau.....si daca tot te complaci in situatia asta macar lasa figura aia trista si zambeste.Tu suferi oricum in relatia asta ti se citeste pe fata.Asa ca macar pleaca cateva zile cu fata..la mama ta la ..oriunde....spune-i de ce si gata..vezi cum reactioneazxa........asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ishulina spune:

Pfffff.....a naibii situatie!
Ti-am scris acum cateva zile ca si eu am trecut printr-o situatie similara ( e drept nu eram casatoriti si nu aveam copii), insa din raspunsurile tale imi dau seama ca tu vrei sa salvezi aceasta casnicie, sau macar sa faci tot ce-ti sta in putinta sa-i mai dai o sansa! NU?
Daca totusi te scoate in oras, vrea sa petreceti anumite ore impreuna.....ba ai spus ca a fost si SUPER OK dupa ce-ati venit de la club, inseamna ca n-ar prea vrea sa renunte la ce are! Doar este captiv intr-un joc pe care poate-l intretine EA iar el se complace, si se simte bine ca-i gadila orgoliul!
Insa vezi, pentru a salva o casnicie e nevoie de doi! Daca el pretinde ca e doar in mintea ta o problema, si iti alimentezi si creezi singura scenariile, cade numai in sarcina ta sa-l recastigi. Gaseste-i un punct sensibil, sau exploataza-l pe cel pe care-l stii. Cu tot ceea ce inseamna armele unei femei!

Viitoare mamica 18+

Mergi la inceput

1. Parul meu e ok! :) E bun asa. A fost brunet, blond, acu e roscat. Ramane asa pe moment. Tunsoarea? Prefer parul lung :D Machiajul? Probabil ai avzut poze pe la mare sau pe la mcdoanlds etc. De obicei ma machiez. Nu tine nimic de cum arati. Nu sunt masochista. :)

2. Eu nu vreau sa ma arunc cu capul inainte. Pana nu inteleg tot, dar fara dubii de nici un fel si fara presupuneri, nu mai reactionez. Nu imi face rau sa imi aflu singura amanuntele. Fiecare ma ajuta, sa ma aproprii sau indepartez, cum zici tu.

Asta nu stie ce vrea. Plus ca, am mai zis-o e dus de val rau deja. Nu prea mai are control. pe aia o vede la cateva zile oricum, ca drumurile li se intalnesc si daca nu ar vrea sa fie nimic intre ei.

Un preten bun de-al nostru (da, comun, joaca saracu pe 2 fronturi, dar tine partea buna din fericire) sustine clar ca ea daor il duce de nas. Nu au facut nimic. Au vb, s-au vazut si discuta. Ceea ce ar sugera ca da, sunt eu nebuna. Dar tot prietenul asta stie ca el si-ar dori sex cu respectiva.

Intelegeti va rog ca eu voi lua la fel de usor hotararea de a ramane cu el, ca si cea opusa, depinzand de aceste amanunte. Nu le am pe toate inca. Este timp. Au trecut 11 ani, ce mai conteaza zile sau sapt?

Mergi la inceput

Neatza.Daca zici tu.....eu te-am vazut blonda in poze si mi s-a parut ca nu te reprezinta.Iar ca si lungime nu e nevoie sa-l tai mult ci o forma o alta forma ..ma gandeam eu...ideea e sa-i atragi atentia si sotului tau,care oricum nu te respecta nici iubeste.macar sa vada o schimbare si sa-si pun intrbrai ..de ce...deja daca s-a ajuns la prieteni care tin partea...nu e de bine...nu sunt barbati adeavrati aia care inseala ca sa arate ca sunt tari.ci aia care stiu sa gestioneze situatii de diverse facturi...la limita sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sorina, cred ca a sosit timpul sa faci o evaluare a ceea ce ai si a ceea ce-ti doresti sa ai in viata. Analizeaza relatia cu sotul tau din toate unghiurile posibile si incearca sa tragi o concluzie daca este omul potrivit pentru tine sau nu.

Odata ce ai tras concluzia asta, cam stii ce ai de facut,ceva schimbari in relatia voastra sunt necesare, daca stai si astepti de la sine sa se remedieze situatia ei bine, asta n-o sa se intample. Trebuie SA FACI CEVA. E nevoie de o atitudine din partea ta, tu acum doar stai si astepti sa se intample...inevitabilul. Parerea mea este ca in acest moment inca poti reusi sa schimbi multe in avantajul tau.

Imi dau seama ca este demotivant sa stii ca mai exista o alta...oricat de linistita ai povesti despre ea, cred ca nu ti-e usor sa accepti asta. Totusi mai important este scopul final pe care ti-l propui - odata ce reusesti sa-l conturezi, actiunile tale trebuiesc coordonate ca sa ti-l indeplinesti.

Imi pare rau ca ti se intampla asta si sper ca rezultatul sa fie exact asa cum ti-l vei dori tu.

Mergi la inceput