Inca o poveste cu barbati ce insala
Raspunsuri - Pagina 4
magneB6 spune:
angel,
din ce povestesti tu eu nu vad o discutie si comunicare. vad o scurta cearta din partea ta si raspunsuri evazive din partea lui, ca si cum v-ati fi certat despre cine spala baia saptamana asta, in nici un caz despre un subiect semnificativ.
din nou, esti libera sa alegi altfel , dar eu consider ca aveti mare nevoie de o discutie in care sa comunicati. Nu acum, poate peste 1 saptamana, 2 sau 3.
1. Asta iti va da timp sa iti clarifici gandurile tu ( e normal acum sa fii confuza ), sa vezi daca in final balanta e cu +.
2. Apoi ergeti 2 ore in parc si tu sa ii spui lui ca indiferent de ce s-a intamplat exact pe tine aceste mesaje te dor si te intristeaza. Ca iti este greu sa iti recapeti increderea in el, si ai vrea sa stai impreuna, dar il rogi sa propuna el o SOLUTIE la problemele voastre. Sa il intrebi si pe el cam ce si-ar dori, dar mai ales cum vrea sa solutioneze situatia. Vorbiti frumos, poti sa ii spui cat ai fost de trista, si fara lacrimi sau certuri. Si vezi atunci cum reactioneaza - iti vorbeste frumos? Isi ia un angajament? Ofera o cale de rezolvare, macar partiala?
Eu scriu astea pt. ca vad ca tu in principiu tragi sa stai cu el, si cred ca numai o astfel de comunicare foarte sincera si ferma, dar fara patima pe care o simt din glasul tau si al lui acum, poate deschide un drum bun in fata.
Sper sa te mai linistesti, si incearca neaparat sa scapi de frica irationala ca el va fi cel care te va parasi. Te inteleg foarte bine ca iti e greu, dar altfel tu iti pierzi orice putere vizavi de el.
ang3lt0uch spune:
Da, posibil sa ai dreptate si sa nu fie acum momentul sa mai discut o data. Oricum daca as face-o acum, m-ar obosi pe mine in primul rand discutia. Si normal ca acum trag sa stau cu el ca asa imi este firea, vreau ce nu am, si cand am nu prea imi mai trebuie. Probabil trebuie sa treaca asta, sa incerc sa nu ma gandesc ca va pleca, cum spui si tu, ca sa imi dau seama exact ce ar trebui sa fac.
Discutia de atunci, cu toate ca a debutat ca o cearta, a fost calma, chiar amicala, nu am tipat unul la celalalt. Iar el, mai mult decat ceva raspunsuri scurte, sau evazive cum le numesti tu, nu poate sa dea, indiferent cui si indiferent despre ce e vorba. Pe cand eu elaborez raspunsurile si le dezvolt atat de mult inca tuturor le e greu sa ma urmareasca intr-o discutie, probabil datorita faptului ca sunt oricum o nehotarata in general.
Eu stiu f bine ce nu ii convine lui. Nu ii convine ca nu sunt o gospodina, ca nu pun mare pret pe curatenia luna in casa. Au mai fost dicutii, in care am promis ca voi incerca pentru el sa devin ce isi doreste de la mine, dar din pacate stiu prea bine ca nu am reusit, dupa o perioada obosesc, si uit ca e important pentru el.
Asta nu inseamna ca ma invinuiesc. Poate nu stiu "sa-mi tin barbatul" cum imi zicea careva in leg cu asta. Dar pan la urma a stiut ce a luat, nu e vina mea, decat cand uit sa ma straduiesc poate. Nu stiu, deja bat in retragere, ceea ce de obicei in multe situatii, e mai simplu asa pentru mine se pare...
O sa las sa treaca un timp...daca o fi asta de vrun folos.
XIO spune:
Sunt sigura ca a avut o aventura cu femeia aia pt. ca tu nu ii spalai vasele
Ai spus ca vrei un sfat. Eu iti pun o intrebare : de cate ori esti dispusa sa treci prin asa ceva?
In casniciile astea in care el inseala si tot e iertat singurul lucru pe care mi-l doresc este sa insele si ele , macar sa fie chit, nu el si-o trage cu altele si vine obosit acasa , iar nevasta saraca toata plansa ii spala repede chiloteii intrebandu-se cu ce a gresit si rugandu-se sa nu o paraseasca bou'.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
claram spune:
El a spus luni, cand il tot intrebam, "am zis ceva aseara, gata, nu mai e nimic, daca am luat o hotarare asa o sa fie. nu se mai intampla si nu se va mai intampla nimic cu ea." Dar normal ca nu pot verifica nimic.
Un barbat care te iubeste cu adevarat si greseste,nu are o atitudine din asta de genul"gata,mai scuteste-ma".Daca te iubeste si ii pasa ca te-a ranit,va face orice sa iti recastige increderea,asta incluzand sa-ti raspunda onest la intrebari,sa te linisteasca,sa te reasigure,sa fie de o transparenta totala.Un barbat care te iubeste,iti simte durerea,se simte vinovat pentru ceea ce a facut si,daca ii acorzi a doua sansa,pai "lucreaza" din greu ca sa o merite.E normal sa vrei sa verifici,sa ii pui 1000 de intrebari incomode,tu de fapt cauti o dovada ca nu se va mai intampla.Ori daca el nu e total cu cartile pe fata,nu are rabdare sa iti raspunda,sa te reasigure,sa te linisteasca,pur si simplu nu-i pasa.Se poate trece peste o infidelitate doar daca amandoi muncesc din greu,el sa-ti recastige increderea si tu sa inveti sa ai incredere in el din nou.
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Wanna read 3 AM nonsense?? Click here then ^_^
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
[/quote]
daviduca spune:
buna sorina,
am citit cu mare interes povestea ta,asa lunga cum e si scrisa pe graba si cu un sac de nervi si frustari.
opretse-te akum si nu-ti mai fa rau singura.o sa-ti pove si eu ceva.la fel ca tine am cunoscut un baiat la 17 ani,iar dupa 5 ani a devenit sotul meu.am stat si noi impreuna mult timp,dar se pare ca nu a fost destul.se preocupa mult sa faca sport sa arate bn,se imbraca doar cu haine de firma si eu munceam ca proasta.apoi s-a imbolnavit,si i-am fost mereu aproape desi nu a mai muncit aproape un an l-am intrtinut eu,doar era sotul meu,nu???
am inceput sa dau semne de oboseala si nepesare,atunci a inceput sa-mi ceara un copil,stiind ca e singura metoda de ama lega de el ptr totdeauna.dar m-am pazit bine si...am scapat.in final a trebuit sa ma mut in alt oras,singura,sa caut chirie si alt servici ptr el,ca-i era greu ce facea.si am pllecat,si am gasit,si m-am descurcat.dar el s-a dus cu prietenii la disco,a facut praf masina si bruma de banuti pe care o aveam .si atunci GATA.am inchis usa si mai mult......niik.am divortat am vandut ap si am impartit tot.pai la ce sa mai cari in spate parazitul,daca tu muncesti si te descurci.iubirea de care are nevoie fata ta o sa i-o dai tu si parintii tai.FUGI,SCAPA TRAIESTE-TI VIATA.nu mai sta in umbra lui si nu te simti vinovata ptr niik.e viata ta esti o femeie puternica si frumoasa.mie imipare doar rau ptr timpul ce l-am pierdut.am intalnit un baiat cu 3 ani mai mic ca mine care m-a invatat la 30 de ani sa fac dragoste si sa ma bucur de cel de langa mine.am cumparat o casa si am facut un copil.i multumesc lui d-zeu si nu cer altceva.
ai grija de tine.te.meriti doar ce e mai bun in lume si tu si fetita ta.
Androix spune:
Am scris un mesaj luuuung pe care l-am sters singura.
Tu citesti ce scrii? Adica sotul tau spune ca a agatat pe cineva pentru ca poate vroia doar sex, sau de fapt era asa un mambo jambo fara scop, dar ce-l tot stresezi atata ca el nu vrea sa plece da daca-l mai stresezi mult pleaca. What's wrong with that picture???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ang3lt0uch Din partea lui, a recunoscut ca a 'agatat' ca sa zic asa pe cineva, dar ca in primul rand nu s-a intamplat nimic, in afara de vorbe. Apoi a spus, cand a fost intrebat de ce, ca poate isi doarea daor sa faca sex cu ea, ca nu cauta o alta relatie. ceva mai tz a spus ca nici macar asta nu vroia defapt, era doar asa, o aiureala, fara scop. |
Si tu la faza asta ce ai zis? Aaaa, ok atunci, daca era doar sex m-am linistit. Nu pe bune, cum poti sta langa un om care iti spune ca poate vroia doar sex, sau hai ca m-am razgandit, nu mai vroiam nici asta, ci ma jucam cu doua femei, pe aia o curtam si pe tine te fraieream.
Apoi..dupa o pauza, m-a intrebat:"Dar tu te-ai gandit ca poate erau la 'misto' mesajele alea?" "Poate nu ai citit destule" . Dar nu mai vrea sa mi le arate din nou. |
Chiar te lasi pacalita in halul asta? Cum adica mesaje la misto? Misto fata de ce? De casnicia voastra? Pai scuza-ma dar eu din greseala am trimis un mesaj (adresat unei prietene pe care o invitam la mine la cafea si la o mica barfa) sotului altei prietene. Prietena mea (care imi este si prietena cea mai buna) iti dai seama ca a ramas socata vazand mesajul pe tel sotului ei. Nu mai stiam cum sa ma explic, sa ma asigur ca nu le-am cauzat probleme, sa o asigur ca o alta prietena era invitata, care a venit la mine pana la urma. Ce misto? Prietena mea radea dar eu ma simteam aiurea ca as fi putut cauza atatea probleme.
El a spus luni, cand il tot intrebam, "am zis ceva aseara, gata, nu mai e nimic, daca am luat o hotarare asa o sa fie. nu se mai intampla si nu se va mai intampla nimic cu ea." Dar normal ca nu pot verifica nimic. |
Scuza-ma dar din respect sau nu, pentru a imi linisti jumatatea, pentru a o asigura ca nimic nu se va intampla, i-as raspunde la toate "interogatoriile".
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
eumada spune:
Bleah,asta e de lasat fato,ca nu e de facut casa cu el.sau fa-ti si tu viata separat..sa-l vezi cum reactioneaza.macardaca el isi bate joc de tine,fa-o si tu,cu toate ca acel copil nu va fi bine...ea nu are nici o vina,nici una biata de ea.tu decizi pentru ea si trebuie sa o faci bine.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Bluel spune:
Inca o poveste cu un barbat care isi insala nevasta....nimic nou sub soare, insa de tine depinde daca vrei sa ingrosi randurile femeilor care accepta, care fac compromisuri peste compromisuri si tin cu dintii de o casnicie dusa, doar pentru a nu ramane singure....motivatia cum ca ai face-o pentru fetita, mi se pare doar un colac de salvare pentru tine, nu pentru ea, cu siguranta ea te va condamna mai tarziu cand va intelege ...ce model de viata ai sa-i transmiti?
Nu ai decat doua alternative:
1. Ori faci ceva acum, ca vad ca esti tanara, desteapta, draguta, cu silueta de manechin, ai timp toata viata sa gasesti un barbat care sa te merite; vad ca ti-e teama, deja bati in retragere si iti gasesti tot felul de hibe si lui tot felul de scuze, dar gandeste-te daca nu ai sa regreti mai tarziu, cand ai sa ajungi o femeie in varsta, ofilita de atatea frustrari si...fara timp sa mai schimbe ceva; si inca ceva...citesc ca, de fapt, nu e prima lui abatere, ci a mai avut o aventura cand venea pe lume fetita voastra...hmmm, nu te-a pus pe ganduri atunci???
2. Ori accepti, inghiti si nu te mai vaiti; dar gandeste-te ca ai scris aici, deci singura ti-ai dat seama ca totusi nu e in regula
De data asta ii dau dreptate lui Xio (desi ne-am mai ciondanit noi pe la alte subiecte), uite si ea provine dintr-o familie cu parinti care au divortat si o vezi pe ea o fata altfel decat trebuie? E frumoasa (am vazut-o in poze), e desteapta, stie ce vrea, e sigura pe ea, nu vad ca a ramas cu „sechele”.
Am o curiozitate personala, esti cumva rac ca zodie? Te intreb pentru ca avem ceva in comun, nici pentru mine criticile nu sunt constructive si motivante, dimpotriva...; asa s-ar explica si multe altele, nesiguranta ta, familia, care trebuie sa fie pe primul plan, etc