America (205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Carmen, nu mai citi pe net!!!! Ai diagnostic deja??? Pt ca lupusul e f greu de diagnosticat...nu stiu daca trebuie sa mergi pe mana unui singur doctor...Eu am povestit experienta mea cu cancerul...Si mie imi spunea doctorita cand o intrebam ce inseamna una alta, ca sunt sub 85% sanse de supravietuire pe 5 ani, 50% de recurency si daca e recurent vreo 35% sanse de supravietuire...ma innebunise....Eu, ti-as sugera sa cauti pe net un dr cu un palmares bogat si interes in lupus, studiaza-l sa fie bine "scolit" (care stie exact despre ce e vorba), sa iti faci un app acolo, si mergi pe mana cuiva care e specializat pe lupus....Eu asa am facut...si am scapat de chimo, operatie invaziva...si cine stie cate si mai cate...!!!!! Si cel mai important: fii POZITIVA!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Carmen...chiar azi dimineata ma gandeam la voi...o sa fie bine ai sa vezi,nu cred nici eu ca e lupus,prea usor ti-au pus diagnosticul asta...pupici si lui Eric....vroiam s ate intreb ce simtome ai avut de te-ai dus la doctor?...eu am niste dureri de oase si mai ales la articulatii de plang uneori de durere...si plus durerile de cap...eu tot timpul am zis ca am romatism

Joaca foarte bine Germania...si sunt asa de tineri,bravo lor,ce organizati sunt...dar meciul nu e gata inca,vorbim totusi de Argentina...abia astept repriza a doua...

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bravoooooooooooooo nenmtii!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Oh my God! i-au macelarit nemtii!! 4-0!!!! m-am trezit la timp sa vad si eu a doua repriza macar ..

Adriana urla vuvuzelele pe acolo?

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ai grija de tine Carmen!!! nu ti mai face atatea ganduri rele... Pupici!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, nu am ajuns (inca), dar pot sa va recomand unde sa va cautati de sanatate/luati asigurare si de aveti nevoie de agentie de turism
De Vilcabamba sunt taaaare mandri
Nu stiu cum se face dar toti ecuadorienii asa mai de elita si din categ. de varsta 40+ ani care ne-au venit incoace sunt rupti din soare Omu' de rand mai putin, ca-s munciti si trecuti prin greutati, si sunt si multi indigenous/metisi. Daca aveti intrebari specifice, let me know si intreb direct la sursa.

N-am reusit sa vad tot meciul, dar din ce-am vazut si ce-am mai spicuit am ramas fara cuvinte. Trista, trista c-or pierdut argentinienii, dar adevarul e ca la asa meci si asa scor nu prea mai poti sa zici nimic.
Acu' sper macar sa-i bata si pe olandezi in finala, ca daca iese Olanda campioana in Africa de Sud va fi intr-un fel

A si mi-or venit studentii (aproape) toti la examen Ei acu' saracii se chinuie din greu, si io frec menta pe DC

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da bai, a halit cam mare bataie Argentina. Prima repriza a mai fost cum a mai fost, s-au agitat si Argentinienii sa marcheze in repriza a doua,dar dupa golul nr. 2 era clar ca gata, se termino. Asa ca eu la 2-0 m-am suparat si m-am dus la dush Oricum, era clar de la inceput ca Germania a fost mai buna. O sa castige campionatu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ioi ce macel....4-0.., dar nemtii au fost mai buni, au castigat fara drept de apel..acu' trebuie urmarit ce perle mai scoate uncle Maradona..:)

Carmen multa sanatate, uf ca va lovesc si pe voi din toate partile,nu dispera, din cate spui nu-i 100% ca ai lupus, in plus si cu lupus nu-i chiar cum citesti pe net. Mama mea are lupus de mai bine de 7 ani, plus RA plus alte multe probleme de sanatate (tiroida, ficat, osteoporoza, acum mai nou si tensiunea) si e inca in viata. Lupusul mai face flares dar e manageable.Curaj.

Sinzi yikes!! ma bucur ca esti ok.

hai Spania!!! observati ca schimbai continentele..:)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hugs Carmen si nu mai citi, ca nu-i nimic confirmat. Cere si alte opinii.
Cum este Eric? Cind plecati?

V-am zis eu ca Germania cistiga anul asta, s-a vazut de cind au pus prima data piciorul pe minge - la meciul cu Australia. Sint de departe cei mai buni. Niciodata n-am tinut cu ei si mi-as fi dorit ca Argentina sa fi egalat macar la un moment dat, ca prea a fost inegal meciul, si deci nepalpitant.

Lai, planul meu e sa iau un job, fie el si part-time, iar banii aia sa-i folosim ca sa exploram putin zona aia. Suna destul de bine. Eu m-am uitat si la negatives - este niscaiva crime, plus niste boli care suna un pic scary. La Vilcabamba trebuie macar sa mergem in pelegrinaj din cind in cind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

HELP, PLEASE!!!!
Sint in beach house la Chatham si nu avem ESPN...tata e super-microbist si nu poate vedea meciurile la televizor...ziceti-mi si mie de unde sa il vad streaming pe laptop!!! PLease-please

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput