America (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Anamaria: univision.com

http://futbol.univision.com/fifacopamundial/partidos-en-vivo?partner

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Multumesc

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sau espn3.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Astia Paraguay-Spania sunt prosti ambele echipe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Super meci! Sanse extraordinare pt amandoua echipele! Nu pot sa cred cate sanse ratate in cupa asta. Golul de la Paraguay nu a fost offside din pacate, apoi nereusita de la 11 metri ca sa nu mai spun cat de stupid au ratat spaniolii lovitura de la 11 metri, sa o reusesti pe prima anulata si sa ratezi a doua oara...foarte dramatic, sota-miu a stat ca pe ace lol.
Macar nu au facut victoria Spaniei usoara.Daca Spania joaca asa si cu Germania capata si ei un 4-0 :)))

Adriana 30+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Imi pare rau de Paraguay.. Uite mey ca Spania, marea favorita pre-cupa, desi au inceput cupa cam varza si nici acu' nu'st chiar tiptop, ajunsera totusi in semifinale, pe cand altii mai rasariti plecara acasa. Da' nu-i nimic ca si-o iau si ei de la nemti

E, si din viziunile mele cu semi-finale pur latinoamericane (sau macar latine) ajunseram la Cupa Europa. O singura echipa latinoamericana, si aia barely made it.

Singura consolare la noi in familie daca iau nemtii cupa e ca i-am batut de unde rezulta ca de fapt sarbii-s cei mai tari
(de fapt sarbii-s ca si noi romanii, au sclipiri briliante in cele mai grele meciuri, si la restu', dau cu bata in balta; asta cre' ca-i chestie mai ales de mentalitate, disciplina, psihologie; ce nu inteleg insa e ca sarbii par sa aiba antrenori buni, numa' la cupa asta au fost vreo trei echipe cu antrenori sarbi si nu le-a mers chiar prost, ghanezilor mai ales; si-atunci pe-ai lor de ce nu pot sa-i antreneze ca lumea??!!)

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, imi place planul vostru Daca ma iei si pe mine, va pun la dispozitie serviciile de translator si ce mai vreti voi

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Done deal Lai! Ai vazut ca Arminad vrea sa-l angajeze pe Alejandro ca-i lesnea, dar nu stiu cum sa vorbim cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

chiar ca intens meciul Spania-Paraguay.. mai ales cu acele 11m.. asa am zis si eu, daca joaca tot asa Spania, si-o iau de la nemti.. desi am mare incredere in Cassilias -super portar..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ce zi a fost azi...pfuuui...nu mi-a venit sa cred ce prost a jucat Argentina,si-a meritat-o de la nemti...si cred acum ca Germania va fi campioana...ce jucatori tineri si ce frumos se gasesc pe teren,super!!!

Spania- Paraguay,dezastru...ce meci slab si ce noroc pe spanioli...da sigur si-o vor lua de la nemti..acu' sper sa nu aiba si nemtii vreo zi tampita...

Lai,perfect spus cu mentalitatile...eu zic ca de aia au nemtii asa echipa si in general asa echipe,pt ca sunt super organizati si luptatori

Gata,mi-am dat si eu cu parerea,acu' fug la somn

Sa aveti un 4 July minunat!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput