America (205)
Raspunsuri - Pagina 16
mihutza11 spune:
mai si mie mi-a parut rau de Brazilia.. la noi inca nu e cazul de divort.. nu stiu maine.. ca eu sunt cu Argentina, al meu zicea de Germania.. plus ca nu vedem live meciurile astea de mai devreme ca e prea dimineata la noi.. mai mult de aia mi-e ciuda, ca mie asa imi place sa le vad..
Nu am vazut Toy Story 3, dar mie mi-au placut si primele doua.. eu sunt fan filme animate! cred ca merge si la copii mai mari..
edit: noi avem in plan Despicable me in 3D.. ar fi al doilea film la cinema al Andrei, dupa Shrek, dar cand vede omuletii aia la tv moare dupa ei si rade de se prapadeste..
Mica dansatoare
alintaroma spune:
Noi am vazut Toy story 3 in IMAX 3D si a fot super misto Da' drept e ca noi suntem fani inraiti de cartoons Chiar si reviews are tare bune, eu zic ca merita vazut.
Ramona J spune:
Eu nu m-am destainuit pina la capat. Am dus copiii la library la film si pina se uitara ei acolo m-am pus la un computer si intii am zis sa vad care-i scorul, apoi am pus live pe Univision si m-am uitat la meci... la biblioteca, daca va imaginati asa ceva.
Lai, ca ziceai de ploaie - a venit si pe la noi. Inca nu-s necajita, ca luna trecuta ne-a secat la buzunar billul la apa. Am oprit si eu in sfirsit sprinklers.
Deci zi-ne cu Ecuadorul, ca sotul zice sa nu mai asteptam atita pina la batrinete, cica mai bine sa ne pensionam devreme. Ce stie el? Eu ma tot socotesc cum sa fac sa ma apuc mai repede de lucru, el saracul s-a saturat...
Eu am facut un pic de research si in afara de Cuenca m-am gindit ca n-ar strica sa traiesc mult la Vilcabamba si mai parea OK (dar cam micut) la Cotacachi. Cuenca este totusi prea frumos si-i marimea potrivita.
Acum ma uit la meciurile astea pe Univision si fac si un pic de "immersion" de lb. spaniola. Macar pot sa zic "golaco" si "pelota".
Dac-o lamurim pe Lai nu ne mai batem capul atita, ca vorbeste ea cu Alejandro si pentru noi.
Daca n-as fi fost interesata de Montevideo as fi tinut si eu cu Ghana, tot pentru antrenorul sirb. In final am fost indecisa, m-am lasat dusa de val si am zis sa cistige care o fi, ca ajunsese sa-mi para rau pentru Ghana.
Ramona J spune:
Noi avem DVDs cu primele Toy Story si ne-au placut la toti, de la mic la mare. Asta nou n-am apucat sa-l vedem.
Oana C spune:
Si noi pe-aici
Intru pt ca am vazut ca intreba cineva de Toy Story 3. Noi l-am vazut in seara asta; am fost eu cu Eva si o prietena cu baiatul de 10 ani. Super filmul!!! Pentru toate virstele; am vazut in sala citeva perechi de oameni adulti, care s-au distrat si au ris foarte mult. Sint citeva momente induiosatoare, unele de suspans, e un film fff reusit pt toate virstele.
L-am vazut pe ecran normal, pt ca nu cred ca as putea sa ma uit 1.5 ore la 3D; dar uitindu-ma la film, am inceput sa ma gindesc ce frumos ar fi fost si daca il vedeam in 3D.
La fotbal nu ma (mai) uit; nu mai am rabdarea din tinerete asa ca nu ma dau cu parerea.
Pre-k ... da, e junior K din Canada. Nu cred ca o primesc la K daca nu are inca 5 ani cind fac ei departajarea de virsta. Eva tocmai a terminat pre-k (nascuta in iunie), dar a avut copilasi nascuti in sept-oct, cu 1 an inainte, si am vazut ca i-a ajutat mult de tot.
Fug la culcare, ca adorm pe scaun
Oana Eva (29 iunie 2005) si Zoe (27 aprilie 2010)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
arminad spune:
Alintaroma, am vazut si eu ca are reviews bune. Dan vroia la Karate Kid 2 dar asta era notat mai prost, ziceau ca e mult mai slabut ca primul.
Ma mai gindesc daca ma duc miine ca am cam facut-o lata azi. Am fost la o piscina de-asta cu topogan si sunt prajita pe toate laturile, cred ca dorm in fund dar si ala ma doare. Pe deasupra am facut si torticolis la git uitindu-ma dupa copilu meu care se dadu de cel putin 200 de ori pe topoganul ala
Mihuta, si eu vreu la filmul ala, ma duc si fara copii mi se pare tare haios.
Ramona, eu d-aia nu ma apuc de uitat la meciuri ca am gena addictiei. Daca ma apuc de ceva nu prea scap fara rehab
Eu sunt deja imersata in spaniola. Dan are un prieten mexican, a carui mama, venita de vreo 17 ani p-aici, nu vorbeste inca engleza. Am inceput sa pricep eu deja spaniola, daca astept dupa ea
Crismir, astepti si tu pina dupa meciuri si trimiti sotu. Tu te faci ca ai o treaba
arminad spune:
Oana, eu am intrebat, multam de impresii.
La asta o sa ne ducem. Mai ramine sa vedem daca gasesc 3D sau nu prin zona mea.
Ramona J spune:
LOL Armina, inafara de faptul ca tu esti prea slaba (mi-e ciuda, can you tell?) ne asemanam - tot "addictive personality" am si eu.
In mod normal nu urmaresc ce se intimpla in lumea fotbalului, ba chiar n-am vazut nici toate meciurile de la Mondiale. Dar las TV-ul deschis si merg sa ma uit la cite o faza cind striga mai tare comentatorii. Atita-mi trebuie, ca acolo ramin pina la finalul meciului.
Oana, ce fac fetele? Cum faci fata?
Carmenbr spune:
Multumesc mult de incurajari, dar adevarul e ca imi e tare frica. Am tot cautat si citit pe net si e atat de incurajator incat imi spun ca rata de supravietuire la 5 ani e de 90%. Pai eu abia am 37. Hello!!!!
Nu stiu cum naiba dar anul asta mi-a mers tare, tare prost. Urasc sa nu ti se spuna ce si cum, dar si cat imi spun astia doar ca sa fie acoperiti, ma duce la disperare.
Ma tot gandesc, cum pisicii mei au gasit leacuri la o groaza de cancere si nu e leac pt lupus?! Sa mai zic ca procentul de caucasian women e de 4-5%?! Cum pisici de sunt atat de ghinionista?! Ma rog sa nu se adevereasca diagnosticul, ca nu stiu cum naiba rezist psihic.
Imi cer scuze ca nu am rabdarea suficienta sa citesc toata discutia de aici. Pup toate fetele si va doresc multa sanatate la toate si la toti copilasii.
ruxij spune:
Carmen, sanatate si capul sus. Nu e totusi dracu' asa de negru cum pare pe net! Doamne Ajuta!
Germania a bagat deja gol in minutul 4. Mananca bataie sigur Argentina dupa cum merge meciul.