America (205)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, la noi ploua, ploua si nu se mai opreste. Unde esti tu, Bacovia dragut. Eu am maine examen cu studentii si deja au inceput sa-mi scrie sa ma intrebe daca nu se amana examenul, ca cica se inchid nu'sh ce strazi de la inundatii. Pai.. nu se amana. Da' ce naiba ma fac eu ca parca vad ca astia n-or sa apara si-apoi imi spun ca din cauza ploilor.. si eu marti plec in Europa?!!...

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

au facut meci fain ghanezii, dar na.. au avut meciul in mana, penalty in min 121..mai mult de atat..

hai Argentina..:))

Simsof pre-K e preschool, unele scoli publice au si program pre-K (de la 4 ani) sau poti sa cauti si la gradinite (unele au pre-K de la 3 ani chiar). Nu stiu exact ce fac la pre-K ca noi abia in toamna asta intram. Am vazut fac ceva litere, citit cuvinte, numere si alte activitati care vizeaza pregatirea pentru scoala. Poate iti povestesc mai bine fetele care deja au experienta.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

multumesc mult CamiM!

Cred ca in mare la pre-K e ceea ce e junior kindergarten aici in Canada.

Sa inteleg ca pre-K dintr-o scoala publica e gratuit, dar si cel dintr-un day care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Simsof nu stiu cum e in alte state, in Georgia la scolile publice e gratuit, la gradi e gratuit numai daca te califici pentru un program de stat care subventioneaza programul pre-k de la 4 ani.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
eu cu Uruguay - ca-i pe lista mea de locuri posibile pentru retirement. El zice ca aia oricum nu ma intreaba la intrarea in tara cu cine am tinut.

Eu Ecuador visez Era zilele trecute un articol pe yahoo si ziceau aia ca poti trai cu o mie pe luna inclusiv un Alejandro pe post de maid Nu-i zisei inca lu sotu'..

Ati vazut careva filmul asta nou cu Toy Story? E si pentru copii mai mari sau numai bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui arminad

Citat:
eu cu Uruguay - ca-i pe lista mea de locuri posibile pentru retirement. El zice ca aia oricum nu ma intreaba la intrarea in tara cu cine am tinut.

Eu Ecuador visez Era zilele trecute un articol pe yahoo si ziceau aia ca poti trai cu o mie pe luna inclusiv un Alejandro pe post de maid Nu-i zisei inca lu sotu'..

Ati vazut careva filmul asta nou cu Toy Story? E si pentru copii mai mari sau numai bebei?

Da, la Cuenca. Am si acolo vreo trei orase pe lista. Uruguay era si el dar pun taxe noi si va fi mai nasol. Mai am si Panama pe lista.

Tare meciul! Eu am tinut cu Uruguay initial, dar nu poate sa nu-ti para rau pentru sansa care a avut-o Ghana.
Eu o vad pe Germania campioana, dar ar fi interesant sa treaca Argentina, numai sa vedem de ce nebunii mai este in stare Maradona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bine ai venit Simsof. Cauta pe internet districtul scolar ca sa afli cum este acolo. In citeva (putine) state pre-K este gratuit. Noi am platit si exista si varianta fara plata pentru low income, dar sint locuri foarte putine (de ordinul zecilor intr-un district de 55,000 de copii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

La Cuenca, Ramona, acolo mi-a ramas gindul. M-as duce saptamina viitoare, daca s-ar putea cit inca mai e ieftin.
Peste 20 de ani cit ar mai trebui io sa lucrez cred ca Safari ma paste si acolo nu ma duc ca eu nu le am cu natura salbatica

Vaz ca nu duceti copiii la film, va uitati la meciuri Asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Daca va intere Ecuador si aveti nevoie de info, let me know, ca's immersed bine de tot in comunitatea ecuadoriana locala.

Mey acu' aflai ca cica si io'st in prag de divort Imi recuperez sotu' cu o fata tare lunga, ca el tinea cu Ghana, ca au antrenor sarb - poftim

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Lai,tare sotul.

Abia astept maine meciurile

Arminad,asa ceva,toata lumea la meci...si fi'miu vrea sa mergem la filmul asta,mie mi-e groaza ca trebuie sa stau in sala atata...habar nu am pt ce categorii este,el a vazut reclamele si imi zice intr-una ca vrea sa vada filmul

Somn usor fetelor!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput