Aspirante optimiste > 20 ani (531)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Nu stiu nimic de Doula,cred ca e ocupata si nu are timp sa intre.Dooouuuulllaaaaaaa da-ne ceva vesti despre tine

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Draguta nu ai cum sa cazi in butoi. ca e pazit.
eu sunt pe faza
hai plangi un pic, descarca-te si revino-ti.
nu imi place cand esti asa

walkiria sa sti k sunt aici pe pozitii sa vad ce si cum
sa fie cu noroc.

pt toate aspirantele. poate asa apar si ele pe aici.
k am ramas numai burtici.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

walkiria

cos minuta

madutza acum sunt la a doua luna de stimulare, daca nu iese nimic mai incerc in alta parte

nu ma influenteaza din contra m-am bucurat enorm pentru fiecare in parte, o perioada de cateva saptamani chiar am fost ff bucuroasa si optimista cand apareau fetele cu II liniute parca si sansele mele cresteau

adevarul ca nu am avut nici o zi prea buna, am niste stari de la pastilele alea de stimulare f. ciudate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Walkiria sa nu te mire ca si mie imi scazuse temperatura, crestea , scadea ca ma apucasera nervii si pana la urma mi-am luat inima in dinti, am luat un test si gata!

Mai fetelor, cand sa imi fac analizele de sange, inainte sa ma duc la doctor sau sa astept sa mi le dea el sa le fac?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Dragutza si eu am avut niste stari mai ciudate de la stimulareAcu' eram bine dispusa acu' ma apuca plansul

Hai capul sus
Bebelu

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Oky doky Bebelu.
Apropos gravidutelor, ati avut scurgeri abundente pana v-ati facut testul?
Eu ma trezesc cateodata cu niste scurgeri de am senzatia ca am facut pe mine, sau ca mi-au venit uratii. Scurgerile sunt albicioase si deloc lipicioase, mai degraba f lichide. Si nu am nicio infectie ca am facut Pap de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

draguta, hai ca o sa fie bine. Tine tratamenul, chiar daca nu te simti bine de la pastile. Orice pentru bebe, nu-i asa?

mandreeac, ti-am raspuns la odisee

Eu ma bag in pat ca-mi pica ochii-n taste...

Somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Mandreeac eu zic ca mai bine astepti sa-ti dea medicul lista de analize

Mergi la inceput

Somnic usor Madutza

Mergi la inceput

Parca intreba Camcris de Paula,din cate am inteles eu a zis ca pe joi-vineri ajung acasa.Sper ca am retinut bine

Mergi la inceput