Aspirante optimiste > 20 ani (531)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Somnic usor Madutza...baga nani sa se faca bebita mare!

Andreea eu nu-mi mai iau TB...gata...stiu ca o sa fierb pana duminica, dar macar nu ma mai pleostesc...nu de-alta dar de vineri seara plecam la tara si nu o sa mai am cum sa va citesc ca sa ma inveselesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu este baietel asa cum presimteai tu

mandreac

madutza somn usor!

walkiria poate e cu ochosori, ai niste simptome exact cum am citit la fete, scurgerile sunt si ele un semn de sarcina

eu cred ca poti face maine un test pentru linistea ta

Mergi la inceput

Paula,, la multi ani'', multa sanatate si sa reusesti cat mai repede sa ramai graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da Draguta..asa se pare
asta pana in august cand a zis ca aflam sigur.
sper sa nu se schimbe ceva..dar..dc se schimba asta e... sanatos sa fie

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

bebelu este baietel asa cum presimteai tu

mandreac

madutza somn usor!

walkiria poate e cu ochosori, ai niste simptome exact cum am citit la fete, scurgerile sunt si ele un semn de sarcina

eu cred ca poti face maine un test pentru linistea ta

Draguta, acum l-as face nu maine, dar parca mi-e teama de o dezamagire. Asa mai visez si eu pana duminica.
Sincer am sa ma rog la Doamne Doamne pt tine.

Nush daca o sa ma crezi razna dar am mai facut asa cu o fata....m-am rugat la Doamne Doamne sa ramana ea insarcinata cu pretul de a ramane eu in alta luna...pt ca ea incerca de f mult timp si suferea f mult...si a reusiiiit!!! Poate nu de la rugaciunea mea, dar eu oricum m-am bucurat enorm pt ea.
si intra mai des pe forum ca te inveselim noi una doua

Mergi la inceput

walkiria va multumesc din suflet, mai am si eu cate un moment din asta,nu vreau sa fie ca o scuza dar astept minunea de 10 ani , cand am fost trista am evitat sa intru dar acum nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

walkiria va multumesc din suflet, mai am si eu cate un moment din asta,nu vreau sa fie ca o scuza dar astept minunea de 10 ani , cand am fost trista am evitat sa intru dar acum nu m-am putut abtine

Capul sus, ca nu se stie poate iti da Doamne Doamne 3 deodata si atunci sa te vedem! Fa analize si incearca sa nu fi stresata, desi e usor de vb, ca practica ne omoara!

Si eu sunt foarte stresata acum, pana nu il vad eu pe bebe ca e bine, dar ma rog la Dumnezeu sa fie bine!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Draguta, cu siguranta numai tu stii ce este in sufletul tau...eu in momente grele trag o portie zdravana de plans sa ma racoresc si apoi ma infurii si imi impun sa fiu tare ca sa pot lupta.

Uite, eu ma lupt cu un virus hepatic B de ceva ani si il urasc pt ca mi-a mancat oarecum adolescenta...cand toate fetele erau fresh si pline de energie la facultate, eu trebuia sa ma chinui sa fac tratamente si sa am un tonus cat de cat normal.
Mult timp ma intrebam de ce Eu? de ce mi-a dat Dumnezeu aceasta palma?.
Ba mai mult, in per aceea nu aveam pe nimeni si ma intrebam daca o sa ma accepte cineva pe mine cu acest virus...pt ca practic sunt contagioasa si daca o sa pot avea BEBE(eram destul de micuta atunci dar tot imi puneam problema asta,de imi plac copiii enorm de mult )...dar uite ca tot Dumnezeu Dragutul mi-a daruit un om minunat langa mine si sunt sigura ca imi va darui si bebele mult visat cu multa rugaciune.

Totul e sa ai incredere in EL si in acelasi timp sa faci tu tot posibilul pt a-ti indeplini visul...gen tratamente naturiste, Fiv...orice pt Bebe!!

capul sus si roaga-te lui DD...te va ajuta cu siguranta.

Mergi la inceput

Fetelor eu ma bag la somnic, va doresc si voua un somnic linistit si vise frumoase!!!

toate gravidutele si toate aspirantele

Mergi la inceput

fetelor va pe toate si va multumesc

ma rog si eu pentru voi toate

Mergi la inceput