Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 24
popbianca spune:
hi!
nici eu nu i-am tinut cu mine pe nici unul din copii decat in ultimile 2 zile intre mese...pai cu ranile ce le aveam... iar noaptea nici vb...la salonul de copii!!eram mai linistita asa...acolo erau in siguranta...
bb...caruciorul e de la stokke..se gaseste la miniblu..unic importator....e tare bun si eficient....si e la acelasi pret in toata europa!poate cu un curs bun l-ai lua cu mai putin din uk..
vasari .....FELICITARIIIII!!! inca o fetita...ce fain!!!
si mie mi-ai dat link-ul cu alaptarea....merci inca odata...chiar a fost bun!
roxxy...am citit...groaznic...sunt oripilata!eu mi-am pus poze decente... parca am o strangere de inima...dar nici nu vreau sa cad in extrema!
ank...fff multe poze si foarte dragute....!Ceci o adevatata domnisoara si ce carlionti!iar ochii lui Raul...
!
in rest ...Ana continua cu crizele...ne termina pe toti psihic...dar cand e liniste e liniste si ne intelegem si ne jucam foarte bine...vine si ne intreaba...am voie cutare/pot cutare...vine si ne anunta ca pleaca pana"acolo/dincolo"
Luca e super pana acum...Doamne tine-i naravu'...se culca pe la 12 si se trezeste la 8-9 ...il alaptez si plec cu Ana la gradi...de colici nu e necesar sa-i dau nimic...e invatat sa adoarma in brate ...![]()
puiu'lu'mama....dar asta e...copii dorm in aceiasi camera..pai nu-l pot lasa sa scanceasca /planga pana adoarme ca trezeste sfarleaza....si asta nimeni nu-si doreste....are mese de 170,150 ,120 ml....seara e mai nasol de la 20-21...tot scanceste si caraie..ba la san ,ba in brate ...dar cand s-a linistit doarme paaaana dimineata... pe cantar cu scutec nou si body cu maneca scurta imi arata 5,500...mai un pic si o ajunge pe Ana ...care nu mai depaseste 11,900...

acum fug sa ma usuc pe cap...praslea misuna p-acolo prin pat si curand va trebui sa-l iau in brate....
o zi faina!
ellis spune:
si eu care ma gandeam ca nu mai prididesc cu cititul dupa atata absenta...
eu sunt in ultimele zile de concediu si sunt mai obosita ca la inceput...am avut un concediu plin, dupa munte am venit la bunici, aici m-am apucat de invatat si scoala de soferi, am fost o fuga la mare, si acum s-a sfarsit; A a fost super bine, mai putin o2 zile cu o enterocolita, urmare a mancarii irationale indesate cu o seara inainte, de... vina mea ca i-am dat, copilul cere, dar nu trebuia sa ii dau cat a cerut ea...
cu scoala de soferi, mi-a placut sa o fac, imi place ffff tare sa conduc , ma descurc f bine, m-am tot stresat eu cu chestionarele, de jena sa nu face vreo naduseala, am luat 25 de puncte si un mitocan/frustrat si nesimtit de examinator mi-a calcat fara motiv frana pt a ma pica si a inceput sa tipe "asa se conduce, doamna la dvs. acolo la bucuresti, unde aveti resedinta?"...de aici reiese prostia umana...m-a picat dobitocul ca am resedinta in bucuresti, asta vazuse el in buletin, si nu pricepea de ce vreau sa dau exam in ialomita, ce ei sunt mai prosti sa-mi dea permisul? degeaba i-am explicat boului ca efectiv am facut scoala aici, nu in bucuresti, ca am avut o luna jumate de concediu si am considerat-o ca un ragaz sa fac asta....am fost socata la maxim, mai ales ca mai fusesem martor la 2 elevi, efectiv cizme, nu stiau nici sa schimbe vitezele si unul dintre ei a luat permisul...
dupa acest eveniment hotarasem, de suparata, sa i-o fac boului, sa fac sesizare la prefect...pe urma am aflat ca asa face-o degeaba, ca il doare in pix, si eu nu voi mai lua niciodata permisul...apoi am zis ca dau exam in buc, insa , in final, voi veni tot aici sa dau, ca am invatat orasul si toate locurile nasoale...sper sa nu i se fi pus pata boului pe mine si sa ma ia si data viitoare tot el, ca ii zic de la inceput sa nu imi mai faca faze de astea si , daca imi mai face, ma dau jos din masina si il las naibii cu examenul lui...si ii si contest evaluarea...nu, ca-s rea?![]()
ellis spune:
ALINA - felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa si sa vina la termen!
BIANCA - pup puiul dolofan!
eladea2005 spune:
ALINA FELICITARI!!!!!!!!!!!! SA FIE SANATOASA SI GALUSHCA DOI!![]()
Bianca, de unde stii cati ml de lapte bea luca? bea din bibe? sau? sa nu-mi zici ca stii cati ml suge...![]()
eu sunt fara chef, trista si deprimata...
am aflat azi ca am calculi biliari..
deci, operatie scrie pe mine...
imi vine sa mooooor...sper sa ma tina balamalele, adica colecistul macar pana termin alaptatul...mi-ar parerea rau sa intrerup tocmai acum...uffffffff...

hai ca ies...n-am chef de nik...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Ellis, eu te felicit pentru miscarea cu scoala de soferi. Sigur va fi bine data viitoare. La mine marele hop sincer e scoala. As da examenuul si de mai multe ori, numai sa stiu sa conduc.
Ma bate gandul sa o fac la parintii mei, la Valcea, cand intru in concediu.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Primul orice
Vasari spune:
Andreea, imi pare tare rau, poate se poate amana putin operatia. Dar imi inchipui ca nu dureaza mai mult de o zi-doua totul, nu? Adica dupa anestezie sa fie doar 24 de ore de pauza. Pupici si capul sus ! Iar in ceea ce priveste tratamentul, sunt multe medicamente permise cat timp alaptezi.
Primul orice
Victo spune:
Alina, felicitari pt fetita cea micuta!
pe mine cred ca ma iau depresiile incet incet cu 2 copii in casa. Stefan numa bine mi-e cu febra, ragusit, amigdale marite
Ank, Roxxy, tot la voi m-am gandit zilele astea..dc voi ati reusit singure cu 2 copii asa mici, trebuie sa reusesc si eu cumva, nu?
dar am tot timpul senzatia ca de fapt nu am timp pt niciun copil, in afara de nevoile esentiale- gatit, dat de mancare -cu circ- lui Stefan, dat san la cel mic, schimba copiii, spala haine toata ziulica..
aseara cd aveam si eu cateva minute sa citesc impreuna cu Stefan, dupa cateva minute s-a trezit cel mic..ala urla..ce sa fac mai repede? sa hranesc pe cel mic? sa il las sa planga?
am vrut sa il hranesc si sa citim povesti, dar nu, ca lui Stefan ii trebuia sa stam intinsi amandoi, eu sa tin cartea in sus, sa vedem pozele..or asa nu mai puteam alapta..
si inca nu am iesit la plimbare, ca nu ma simt in stare sa umblu atata, plus ca epiziotomia inca nu e vindecata complet. apai dc mai stau cateva ore si pe afara habar n-am cd oi face toate cele.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Pe mine m-a apucat depresia si nu am 2 copii inca. In fine... vad ca vin toate la timpul lor.
Nu gasesti pe cineva sa te mai ajute cu cate ceva? Sotul nu gateste? Eu ma bazez mult pe Bogdan, acum sa vedem ce va fi !
Primul orice
Victo spune:
alina, sotul nu gateste
..nici nu-si pune in farfurie
iar altcineva cu impartitul copiilor nu are cum sa ma ajute, ca oricum stefan doar cu noi vrea. cat au mai fost pe la noi o matusa de-a mea si soacra nu au avut mare succes."du-te!!" cam asta era reactia lui.
da tu de ce intri in depresii?
ma duc sa ma intind langa micut. atat e de dragalas..;)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)