Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multa putere, Victo. E clar ca nu e deloc usor cu 2 pitici.
Eu in primele 3 luni l-am avut pe sot acasa si el a preluat toate treburile gospadariei si pe Matei (adica il spala, ii dadea sa pape, il scotea in parc). Altfel nu stiu cum m-as fi descurcat cu toate. Noi nu i-am mai calcat hainutele Mariei (doar pe cele de iesit din casa). In casa ordine totala si curatenie luna nu mai e de cand s-a nascut Maria. Eu prefer sa mai las si dezordine si sa merg in parc (ma ajuta si pe mine la psihic o iesire in parc). Lui Matei ii fac mancare pentru 3 zile. Cam asa e la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..pai roxy..asa stau si eu si ma uit cum sade praful al mine in casa..si mi-e lene sa il sterg.
chiar ma gandeam ca ieri i-am dat lui Mihai hainute necalcate..ceea ce cu Stefan nu s-a intamplat..
am noroc ca deocamdata Mihai doarme si mananca, nu plange la nesfarsit. sa vedem cum om trece de colici.
wow..3 luni ..super sa a putut sta atata timp cu tine.si sotul meu e in concediu luna august..sincer as fi preferat sa fie la seriviciu, iar Stefan la gradi..mi-ar fi fost mai usor numa cu piticul acasa.
deci luna grea va fi pt mine cea care urmeaza ca-s toti baietii acasa :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna...
depresie maare si la noi...nu ne intelegem cu Ana ...rezultat:conflicte spumoase intre parinti...bunici...tot tacamul....asta micu e oaza mea de liniste in vremurile astea tulburi
eladea...proba suptului...cand ii dadeam cu bibe ...am testat....cat a baut atata s-a vazut si la cantar....bine..depinde si de cantar...asa ca eu il pun de 2 ori si inaite si dupa ce mananca
ellis...nasoleala cu scoala de soferi..vad ca nici bb n-a mai zis nimic
victo...organizarea e totul...dar pana acolo nu-i usor...am simtit si eu si am ajutor....dar de ce vb asa ...relatia tata fiu nu e destul de bine inchegata?...dar ce vb eu aici...nici Anei nu i-a fost usor cu sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hee;llloo

alina felicitari pt printesica din burtica!!! si eu imi doresc tot inca o fetita la fel de desteapta, sanatoasa ca si iasmi

alina da' de ce esti mami in depresie??

roxy, la tine si la ank a fost si mai greu. eu nu prea imi fac probleme, iasmi v a avea aproape 3 ani jumatate, v a merge la gradi , e mare deja!!! plus ca mami meu sta la 2 minute de mine.

tot vad ca vb de cantarit bb-le inainte si dupa supt. deci ar trebui sa imi cumpar un cantar???

victo stai linistita, cu cat te stresezi mai tare cu atat ti se v a parea mai greu. sunt sigura ca dupa 1-2 luni se vor aranja toate de la sine. cat despre luna august profitati si mergeti la plimbari in 4 , stati impreuna. nici eu nu ma bazez ffff tare pe al meu sotz, pleaca dimi la 9 si vine pe la 19-20 acasa (ca el merge si la sala de forte lucru pe care nu vreau si nici nu pot sa il interzic, e singura lui pasiune si calculatoarele bineinteles ) asa ca eu imi voi petrece majoritatea timpului cu copii. asta a fost si subiect de discutie la noi inainte de bb2, a zis ca daca ma simt pregatita psihic si fizic sa fac fata la 2 copii ca eu sunt acasa tot timpul. aaaa si nici al meu nu gateste (decat oua prajite, omleta sau mic dejun) dar isi strange masa si le pune in chiuveta (mai rar le si spala ).
cand mergeam si eu la lucru aveam alte pretentii dar asa cum stau de mai bine de 3 ani acasa nu imi e greu sa spal vasele, etc.
nah ca m-am intins ca o placinta!!!

ank ai 2 copii minunati!! ceci s a schimbat, e domnisorica deja!! tu ai mai terminat scoala de asistente?

andreea multa sanatate!!

adela bafta la urmatorul examen de conducere! te inteleg perfect, si eu am fost nedreptatita la examen. vineri il am din nou....

noi suntem in santier cu apartamentul.....uffff ce ma asteapta!! dar vrem sa fie totul pus la punct pt copilasi.

si mami meu pleaca peste 2 saptamani.....

mamaaaa eu as manca intr-una numai paine/corn/covrig/paine uscata/langos.... tot ce contine aluat de paine....

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, fiecare perioada cu poftele ei. Poate chiar ai nevoie de ele, ma gandesc ca in dieta de pana acum se regaseau prea putine cereale. Eu drept e ca de paine inca nu am avut pofta, desi la M sigur a fost perioada asta.
bb sughite de zor de vreo 2 zile...
Eu sunt suparata ca B pleaca 2 sapt acum si 2 sapt in aug-sept, iar eu raman singura cu Maria si nu stiu cum o sa am grija de ea. Nu as vrea sa-mi iau inca medical, cine stie cand am nevoie de el, de odihna am prea putin, iar in prenatal intru abia in octombrie.:( Parintii nostri lucreaza si deja si-au cam luat concediul de odihna.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina probabil asa o fi. nu iti poti lua concediu medical pt maria/ adik de la dr ei pediatru. daca nu trimite-o aici la mine la iasmi.....ce nebunii ar mai face ele impreuna!!! pozici cu burtik nu mai ai??

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Alina, ma bucur enorm. Fetita, super !!!!!!!
Iti spun eu, e minunat cu 2 fetite, sa fie sanatoasa si mami la fel.

Fetele multumesc de aprecieri, nu reusesc sa mai intru. Am avut o perioada mai grea si vad ca continua. A fost bolnava Diana, apoi Bianca si acum tatal meu. Nu stiu ce sa mai fac, nu reusesc sa-i puna un diagnostic, deja medicii isi declara rand pe rand incompetenta.

Cam asta e cu noi. Alina, Maria ce face? Ce tratament mai faceti acum?
Eu am oprit singulairul si se simte. Dar asta e, o sa incerc sa mai tratez criza si sa mai las deoparte singulair-ul, cat se poate.

Sanatate la toti puisorii!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

ha ha..vad ca fiecare isi doreste sa aiba un bb mic copie a celui mare :)
la fizic, sa stiti ca si asta micu' e tot a lu' ta-su..:)
bianca, ziceam asa pt ca dc sotul si stefan nu sunt acasa decat dupa-=amiaza mi-e mult mai usor ca nu trebuie sa gatesc atata, nu trebuie sa tot pun masa, strange vase..chinuie-te cu stefan sa manance..cd mi-e lumea mai draga se trezeste celalalt si plange de foame si el..stefan face o debandada prin casa de ma apuca plansul..si tot asa
asa dupa-amiaza iesim la parc, acasa mancam numa cina ..cel mic e la san..deci nu ar fi mult de lucru. dar va trece cumva. o sa imi fac o hartiuta cu amru'..:):)

ca mi-aduc aminte ca asa am fost dintotdeauna, ce nu-mi placea, puneam zilele pe hartie si incepeam sa le bifez, simteam ca trec mai repede..bine, eu eram genul de copil care bifa zilele de vacanta, ca mie iimi placea la scoala

bb asa ma gandeam si eu, sper ca tie iti va fi mai usor, ca Iasmi va fi mai maricica..desi tot nazdravana ;)
bine, probabil ca e si un pic de depresie din aia postnatala si atunci nervii mei cedeaza mai usor.
al meu nu e cu sala-desi se tot lauda ca vrea sa mearga- dar e cu calculatoarele..curse de masini, de motociclete la tv..si sunt o gramada :)bine..tot viseaza sa isi ia motocicleta, noroc ca nu vrea second hand, si atunci pt ca nu are bani, mai asteapta, caci la rand e o masina mai mare..dar in nu stiu care an...

Mergi la inceput

bb eu il cantaresc asa prin sonadaj inainte si dupa supt..dar simt si eu deja cd mananca bine si cd nu. deocamdata lapte este destul, nu ne tb completare..sper sa fie si pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Alina - pai eu aici nu m-am apucat de scoala din lipsa de timp, am facut-o la ai mei, mai condensata, adica 2-3 ore /zi ca avea cine sta cu Alessia; m-am ofticat rau la traseu, ca mie instructorul, din a treia zi nu mi-a mai calcat pedalele, problema a fost ca eram din bucuresti si am picat la un gabor frustrat...ai grija sa nu patesti la fel...

VICTO - mult calm si putere!!!!!!! trebuie sa reusesti!

ma alatur si eu mamicilor picate in butoi, ca maine pleaca sotul cu A la bunici si tare ii mai port de grija copilului...la gradi nu o mai duc acum, pt ca atat timp cat a fost cu noi nu i-a curs un mucusor, nu vreau sa o imbolnavesc cu buna stiinta...iar la ai mei va sta doar cu tata, ca mama e la serviciu si sotul meu la fel...le trimit eu mancare pe care o voi pregati in noaptea asta, dar mai sunt si altele...multe...

Mergi la inceput