Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 23
Roxxy80 spune:
Eu am stat intr-un salon de 2 paturi cu baie inauntru. Langa noi era un salon de 5 paturi tot cu baie. Din pacate nu am nimerit in aripa noua, ci la etajul 4, dar eu tot am fost multumita. Am fost f incantata de asistentele de la postoperator (am nascut cu cezariana) dar si de cele de la neonatologie. Mie chiar mi-au aratat cum sa alaptez si politica spitalului e proalaptat (adica nu-i hranesc cu lapte praf sau glucoza (ca la Giulesti) spre deosebire de maternitatea Bucur (unde l-am nascut pe Matei) si unde le indesau lapte praf pe gat in cele 2 zile cat mamicile stateau la postoperator. Am nimerit si un dr neonatolog f bun care venea zilnic si ii studia cu atentie pe bebei.
Roxxy80 spune:
Sunt de acord cu Anca. Si eu as fi preferat sa-mi ia copilul macar noaptea. Am iesit zombi din maternitate.
Vasari spune:
Multumesc de info. Sa stiti ca eu fara Maria oricum nu aveam somn, nu aveam in fata ochilor decat imaginea ei si faptul ca nu o puteam vedea ma termina. Si sa stiti ca e dureros sa-i auziti plangand (si se aud!), iar tu, ca mama, sa nu poti sa mergi sa-i iei in brate, e ceva greu de depasit.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
ancadragoman spune:
Da Alina dar macar stateai intinsa ,citeai ceva te relaxai putin .Eu la bb 2 o sa nasc la Filantropia,acolo bb nu este in camera cu mama.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Vasari spune:
O sa avem inca o fetita !! Si un tati rasfatat la maxim !

Primul orice
ancadragoman spune:
Sa va traiasca!!!!!!!!!!!
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Vasari spune:
Roxana, multumim.
Sa stii ca m-am topit cu Maria, vrea numai rochita de la Ionut sa o poarte
, tocmai acum cand are vreo 12 rochite de vara.
Si dupa ce mi-a zis inainte de eco ca ea crede ca e fetita si "o sa-i dea si ei o rochita" (eram in al noualea cer: M generoasa cu bb! o noutate!), a venit cu completarea de gratie: "o sa-i dea si ei Ionut o rochita".
Nu stiu ce lipici are Ionut, dar functioneaza !
Primul orice
ancadragoman spune:
Pai at Ionut trebuie sa isi gasesac un serviciu important cu 2 femei pe capul lui ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
RGE spune:
..saracul baiatul meu
..ALINA o sa-i transmit lui Ionut ca mai apare o domnisoara in peisaj![]()