Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si v-am promis si eu niste poze proaspete http://family.webshots.com/photo/2663553210102983850cCkSeV ..sunt cam multe .. dar dupa atata timp... am zis sa recuperez

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

da a fost un pic cam urat 2 zile,adica a plouat de a rupt
Haideti ma la noul bazar sa ajutam copilasii http://bazar.desprecopii.com/index.asp

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Andreea, in vreo 2 zile se va regla cu mesele sigur. Pt sanul cu probleme, cand alaptezi pune un prosop f cald (eu il puneam in apa cat mai calda) pe san. Dupa ce bea musiu, goleste bine sanul cu pompa, cat de mult poti si apoi pune coprese reci. Ar fi bine sa vezi si un dr (pt frisoane), dar ce ti-am zis eu tot va trebui sa faci. E f important sa golesti sanii cat de bine poti si sa ai grija sa bea bine bb, pana la urma el e cel care ajuta cel mai mult.

Anca, ce domnisoara frumoasa si periculoasa ! Nu am scapat tatuajul de pe mana.;)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Alina.....mersic de sfaturi..exact asta am facut si acum e mult mai bine...mai doare putin sub san, dar galma nu mai e ce-a fost... si am reusit sa scot 30 ml, asta dupa ce a papat Filip...

dar, am o intrebare intrebatoare: pe cate canale curge laptele la un san? ca la mine doar 2 am reusit sa vad,la fiecare san, iar la sanul dureros unul dintre ele era cam anemic...desi la Eric imi aduc aminte ca erau vreo 3-4... oare sa fie infundate o parte din ele? sau?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Anco f tari pozele si imi place de Ceci ca asorteaza suzeta la haine

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco f tari pozele si imi place de Ceci ca asorteaza suzeta la haine

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

da... mai am o mica cocheta.. Nici nu m-am prins de faza pana nu ai zis tu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, superba poza in care doarme domnisoara cu suzeta. Si ce mi-au placut cm alearga amandoi f voiniceste !!
Andreea, canalele inca se desfunda. Mai tarziu o sa inceapa sa curga prin multe canale... cred ca peste 10. Nu stiu sa fie un nr fix. :) Ma bucur ca a mers, si eu am patit la fel. Fii perseverenta si repeta operatiunea si o sa treaca repede. Daca mai ai intrebari incerc sa te ajut cu placere.
Anca, stiu ca tu ai nascut la Universitar. Da-mi si mie cateva detalii legate de spital. In prezent merg la 2 dr, la Giulesti si Universitar, dar il prefer pe ultimul. Nu am habar cate locuri sunt in camere, daca au bai inauntru, in salon, cum ti s-a parut personalul... tot ce-ti trece prin cap.

Primul orice

Mergi la inceput

eu am fost multumita de spital si de personal,am nascut cu dr care era de garda ca al meu plecase la un congres.Am stat in camera de 5 persoane ,insa daca vb poate faci rost de o rezerva ,a fost ok desi la o prima vedere pare ca e de rau.
Copilul ti-l da in camera,asistentele au fost ok si ca le-am dat si ca nu le-am dat ,singura mea nelamurire era cu alaptatul si mi-au aratat cate ceva dar tu problem asta nu o ai.
Acum tu intreaba si eu raspund ca nu-mi mai amintesc.

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu am nascut la Universitar cu dr Constantinescu. Raspund la orice intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc.
Intrebarile le-am pus, ce-mi trecea mie prin cap.:) Toaletele sunt in salon sau pe culoar? Asta chiar ma intereseaza, ca faceam n drumuri...
Anca, eu la Giulesti am fost in salon de 8 cred, poate si mai multe, dar acolo nu stau copii in camera cu tine, asta e punctul in minus, de-asta si vreau Universitarul acum, insa atmosfera faina si aniversara cumva. Tu cu ce dr ar fi trebuit sa nasti?

Primul orice

Mergi la inceput

Toaleta este in camera.Am stat si eu internata o noapte la Giulesti si am crezut ca mor ,eu am evitat cat am putut spitalul ala.Dr Arash ,acum nu mai este acolo.
Sa sti ca eu preferam sa fie copilul in alta parte nu tot timpul cu mine ,a fost fff obositor mai ales ca eram la prima experienta si totul era ciudat.

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput