Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 21
Vasari spune:
Si uite si linkul de care ziceam mai sus: http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=6&Itemid=13
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
Victo spune:
alina mersi. am vrut sa te sun dupa ce am nascut, dar nu salvasem nr in tel, a ramas pe o hartie. dar il am in pm.
mergem sa facem o baita
Paula
cu
Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
Victo spune:
bai da ce tate eu mamicile alea..ale mele is micute..de-abia ajung la pitic cd stau culcata..;)
Paula
cu
Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
popbianca spune:
eu am pompa de la avent electrica...e tare buna...acum sunt si de la medela,tommee tippee....cred ca sunt eficiente...eu goleam,storceam, sanul cu pompa.. si era mai mult decat beau copii....la mine chiar a fct....Ana de la 2 luni nu a mai supt si am reusit sa intretin lactatia pana la 4 luni cu pompa...poate daca eram mai constiincioasa tinea mai mult...
tetinele de 0+ de la avent sunt bune...au un fir subtire subtire...iar cand pompez mie imi iese lapte pe 4-5 fire....deci cred ca ma prefera pe mine...![]()
ca si pozitie de supt la mine nu fct. decat in brate...clasic...nu am reusit niciodata sa alaptez altfel...odata am incercat cu Luca sa-l tin pozitia football si mi-a facut gheag de sange sub piele...clar ca nu l-am tinut bine dar nici nu am mai incercat altceva
ancadragoman spune:
poftiti la sopinguiala in noul nostru bazar http://bazar.desprecopii.com/index.asp
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Roxxy80 spune:
Salutare!
Fetelor, intrati, va rog, la Discutii generale si cititi TOT subiectul ''pedofilii urmaresc albumele foto''. E infiorator. Mi s-a facut rau.
Anca, ma bucur ca ai sters pozele. Cand ti-am scris nici macar nu citisem subiectul de mai sus.
Ank83 spune:
'Neata...
hai trezirea... haideti la un pahar de limonada receeeeeeeee... asa sa va treziti bine... pe caldura asta![]()
![]()
![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Ancoo am vazuto si eu pe Maria ..de ieri...
...Frumoasa foc...Ati prins vreme cam urata la mare sau mi sa parut mie??![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca eu am pompa de la avent electrica...e tare buna...acum sunt si de la medela,tommee tippee....cred ca sunt eficiente...eu goleam,storceam, sanul cu pompa.. si era mai mult decat beau copii....la mine chiar a fct....Ana de la 2 luni nu a mai supt si am reusit sa intretin lactatia pana la 4 luni cu pompa...poate daca eram mai constiincioasa tinea mai mult... tetinele de 0+ de la avent sunt bune...au un fir subtire subtire...iar cand pompez mie imi iese lapte pe 4-5 fire....deci cred ca ma prefera pe mine... ca si pozitie de supt la mine nu fct. decat in brate...clasic...nu am reusit niciodata sa alaptez altfel...odata am incercat cu Luca sa-l tin pozitia football si mi-a facut gheag de sange sub piele...clar ca nu l-am tinut bine dar nici nu am mai incercat altceva mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
cred ca am mai ziso si eu aici pe forum ..si poate ma repet si eu am o prietena care si-a alaptata copilul cu pompa pana la 1 an si ajunsese de scotea 2 l pe zi

...cu pompa manuala avent..Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici