Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxxy80 spune:
Andreea, eu o schimbam pe Maria daca se trezea singurica. Mi-aduc f bine aminte ca dupa ce facea kk urma un somnic din ala lung de vreo 3 ore (asa ca eram f fericita cand avea kk la fundulet). Pe ea chiar nu o deranja, cred ca ii placea sa doarma cu placintica la fundulet
.Nu s-a iritat niciodata, dar eu ii dadeam cu Bephanten unguent la fiecare schimbat de pampers (primele 2 luni).
BB, m-ai omorat cu pozele tale: burtica super sexy, peisaje superbe, piscina, flori, totul superb. Arati bestial si chiar nu se vede ca esti gravi (poate doar din stralucirea de pe fata ta).
Roxxy80 spune:
Mi-e dor de urmatoarele persoane: ELLIS, RGE, MIHUTA, DANY26, ANK, MARIUSSIMIUC, SLIMATEI, ADINA, ANACAMI, LALA.
Nu stiu ce mi-a venit si m-am uitat pe lista cu toate mamicile inscrise la noi la scutece. M-am intristat tare. Atatea fete dragi si placute s-au retras dintre noi. Unele cred ca nu au mai scris de mai bine de un an. Ce pacat!!!
popbianca spune:

eladea...da suntem numai pe san...laptele praf de 0-6 luni il bea Ana ...e tare fericita ca stie ca e a lui Luca si poate sa bea de acolo...ca program...pai noaptea la el incepe undeva in jurul orei 00...+- 1 ora...apoi se trezeste pe la 6(de cele mai multe ori)...a fost cand s-a trezit la 4 sau azi de ex s-a trezit la 8....apoi cam o ora dureaza pana adoarme (sau 2...
) si se mai trezeste pe 10-11...mananca , ne distram pana pe la 13-14..apoi un supt de alintare si din nou somn pana pe la 16-17...mancare pe la 21 si de la 22 incepe distractia cu agitatie si plansete,vrea sa suga ,ba nu vrea ...trege de mine in toate directiile..suzeta i-ar fi foarte buna daca ar accepta-o...dar nu-i chip ....pt. ca de multe ori ar suge dar nu vrea lapte...trage trage apoi incepe sa planga si ii gurge tot laptele din gura pe mine, ca nu-l inghite...de schimbat il schim doar cand se trezeste....daca adoarme la san kklit eu nu-l schimb....somnu-i somn si e bun si pt. mine...nu s-a iritat la fundic niciodata...
Ana a dormit pt. prima data la socri....cand m-a trezit Luca si am intrat la ei in camera si am vazut patul fetei gol am avut o strangere de inima...dar mi-a trecut!
...pt ca doar asa am putut si eu sa stau la masa klumea ....sa savurez mancarea , sa stau de vb fara intreruperi constante ...pe Luca l-am alimentat pe o bancuta ,mai incolo...si l-am pus langa noi in landou....am stat pana pe 2 ...excelent ....
Azi am dus-o la gradi dupa 1 saptamana pauza...fiind vremea asa calda a tot umblat pe stranduri...nu prea a fost incantata dar a depasit mom repede...
bb...am pus poze cu Luca .... n-ai fost pe faza!am sa pun si de la botez cand primesc cd....primele poze ,din spital, tata le-a descarcat pe laptop ...mai dureaza pana ajung pe asta mare...ca nu-i bun stikul, ca nu le poate trimite pa mail ...
teorii....
acum ma duc sa ma intind si eu putin ca imediat se face 4 si tre sa ma duc dupa Ana....
ancadragoman spune:
Paula sa fiti sanatosi,papaciosi si laptosi!!!!
Roxana cu Darlena am vb acum 2 saptamani![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
eladea2005 spune:
Salutare dragelor!
noi suntem la bunici, adica eu cu puii..
Alina, Roxy, Bianca, mersi de lamuriri...
Filip s-a iritat putin la inceput, de-asta intrebam de schimbat...acum vad ca nu se mai irita...
Bianca, acum am vazut si eu pozicile cu copilasii tai...adorabili...tare dragalasi...

Roxy voi cum mai sunteti? ce fac puiutii?
chair asa, mutle fete lipsesc si mi-e dor de povestile lor...de vremurile de altadata...deh..paote ne citesc si mai intra macar sa ne spuna ce fac...![]()
uf ce calduri...cum rezitsa puii mici? noi megem la piscina dupa ce ne trezim...trebuie sa i-o umflu si pe a lui Eric sa se poata balaci in voie...![]()
va pup! saptamana faina tuturor!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Andreea, noi trecem printr-o perioada ok de ceva vreme. Mariei i-au mai iesit 2 dintisori si nu mai e maraita (24 din 24 era maraita si vroia in brate, noaptea nu dormea, a fost groaznic). Acum asteptam cu nerbdare urmatorii dintisori. Sper ca poate se va comporta mai bine. Era prea frumos sa nu simt perioada dintisorilor si la al doilea copil.
Matei s-a cumintit mult, parca nici cu taica-sau nu mai face prea multe figuri. Are momente cand este extrem de intelept. In ultima vreme ne strange mult in brate pe toti 3 si ne spune ca ne iubeste mult. Imi spune ''mami meu drag''. Papa f bine de vreo luna si ceva (adica ca la carte), ca incepuse de vreo 4 luni sa pape binisor.
Maria se apropie cu pasi rapizi de marele eveniment, mersul. Merge extrem de bine pe langa mobila. isi da drumul la maini si sta nesustinuta cateva secunde. Este f nazdravana si f abila. Deja stie sa arate gura, nasul, ochii, parul, plus o gramada de obiecte.
Cam asta despre noi.
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Mi-e dor de urmatoarele persoane: ELLIS, RGE, MIHUTA, DANY26, ANK, MARIUSSIMIUC, SLIMATEI, ADINA, ANACAMI, LALA. Nu stiu ce mi-a venit si m-am uitat pe lista cu toate mamicile inscrise la noi la scutece. M-am intristat tare. Atatea fete dragi si placute s-au retras dintre noi. Unele cred ca nu au mai scris de mai bine de un an. Ce pacat!!! Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |

pe nmine ma scuzati dar am intrat ultima data si m-am scuzat preventiv ca a fost tata acasa in concediu.. Asa ca am avut 2 sapt de nebunii
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Am sa incerc sa intru si eu mai des de acum... ca vad ca e ceva animatie pe aici si plin de gravidute si proaspete mamici ... dar nu ma ating prea mult sa nu se ia
... nu de alta dar cum a fost tati pe acasa... sa nu imi fi lasat vreun "cadou".... Aoleuuu ce prostii vorbesc 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Lavi am vazut si eu pozele ..superb.. Anul viitor mergem si noi... in formula de 4
.. Sa stii ca ai burtica mare ...eu cu cecilia o aveam asa pe la 15 sapt 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Am vorbit cu Paula,a nascut pe la 3,totul a fost foarte rapid.Mihai are 3200.Asa era de vesela si degajata,de parca nici n-ar fi nascut. Bine ai venit pe lume bebe Mihai!!! Felicitari!!! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
victoo mama ...felicitari... Ma gandeam eu ca ai disparut de pe mess...si te-ai dus la nascare.. Iti urez si eu bine ai venit in clubul mamelor cu 2 pui

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici

Bea(08.11.2007)