Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 16
RAMONELLA spune:
Am vorbit cu Paula,a nascut pe la 3,totul a fost foarte rapid.Mihai are 3200.Asa era de vesela si degajata,de parca nici n-ar fi nascut.
Bine ai venit pe lume bebe Mihai!!!
Felicitari!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
popbianca spune:
hai bb Mihaita!Victo...forta !
felicitari Sherita pt. cele 2 minuni !
eladea..si eu imi doresc sa alaptez macar pana pe la 6-8 luni...nu stiu insa daca chiar voi reusi...deocamdata fiecare saptamana e o reusita pt. noi!
pussi...multa sanatate fetelor!
bb...cum e in concediu fara Yasmi?![]()
noi suntem bine...Ana nu a fost la gradi saptamana asta din cauza ca au rasfatat-o bunicii ...toata ziua pe la stranduri!
asta seara o duc la socri si sotul vrea sa o lasam acolo pana maine...
...sa vedem ce-o fi!... tind sa cred ca totul va fi ok...dar o parte din mine...nah nah...mi-e groaza sa n-o stiu noaptea acas cu mine...
am reusit sa pun ceva poze cu Luca....dar bineinteles ca primele poze le-a descarcat sotul pe laptop si nu reuseste sa le puna pe PC ca nu e bun stik-ul sau ceva de genul...o sa incarc cateva si de la botez....
sambata am avut botezul...a fost bine...nu mi-a placut muzica ce-au pus-o baietii, am uitat de artificii pt. tort...in rest ok...Luca s-a comportat exemplar...am avut emotii pt ca Ana dupa botez 1 saptamana a stat treaza de 1-4 noaptea...
...Asta micu doarme langa mine acum ..incepe sa se foiasca ...tacane tastatura...
Vasari spune:
Felicitari, Victo !! Sa va bucurati de el, sa creasca mare si sanatos ! Victo, refacere rapida ! Sa ne povestesti cum a fost a doua oara.:)
Tot ieri a nascut o prietena, deci numai vesti bune si frumoase !
Eu aseara am ajuns la Valcea la Maria, am plecat direct la birou, abia asteptam sa o vad. E asa de iubitoare... ma bucur ca nu e suparata ca am stat atata despartite. Iar aseara am avut un show de zile mari... dupa ce se agitase atata Maria a inceput si bb sa zburde intr-o veselie, cred ca am dormit doar vreo 3 ore.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
eladea2005 spune:
Bianca, voi numai laptic de la san papati? de cate ori pe zi? noapte?
cum faceti voi cu schimbatul de kk noaptea? ii schimbati? ii lasati? eu daca il schimb se trezeste si apoi sta cu ochii mari o buna bucata de vreme..nici nu stu cum sa fac..
Alina, ma bucur ca Maria e bine...ca s-a obisnuit...e fetita mare deja...cred ca o poti lasa linsitita cu bunicii..
va pup! weekend minunat!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
helloo
VICTO FELICITARI MAMI!!!!!!!!!!!!!!!! 

MIHAITA BINE AI VENIT!!!! 

mamica fericita de
2+ si
8+

pupici din Antalya!! :)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am pus cateva pozici: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/antalia%202010/?albumview=slideshow mamica fericita de 2+ si 8+![]() ![]() ![]() pupici din Antalya!! :) |
lavi, super poze...tu arati excelent...nici nu se vede burtica...
dar a si trecut concediul?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
andreea multu de complimente...nu e nici chiar asa....burtica mi se vede exagerat de tare fata de prima sarcina si fata de nr nr de sapt care le am....![]()
daaa ne-a placut tare mult in antalya. prin martie vrem sa rezervam din nou tot pt acelasi loc dar vom merge in formula de 4 ![]()
concediu mai avem.....dar nu ne-am hotarat daca sa incepem renovarea apartamentului sau sa o luam hai-hui....oricum parca as merge cateva zile si la munte cu iasmi.
ank ce mai faceti voi???
mamica fericita de
2+ si
8+

pupici din Antalya!! :)
Vasari spune:
Lavi, ce poze sexy !!
Dar inca nu ati plecat de acolo, nu?
Andreea, eu o schimbam pe Maria de cate ori se trezea, dar nu o trezeam special noaptea, nici cand dormea toata noaptea legat. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
Roxxy80 spune:
FELICITARI, VICTO!!! BINE AI VENIT IN CLUBUL MAMICILOR CU 2 PUI!!! SA-TI TRIASCA PRINTUL!!! SA FIE SANATOS, NOROCOS, PAPACIOS, CUMINTE. MA BUCUR ENORM PENTRU TINE. TE ASTEPTAM CU DRAG SA REVII PE FORUM.