Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Victo, multi ani inainte ! Si eu am la fel, si vreau sa ma opresc la 2 bbi. :)) Acum, nu pot sa spun "niciodata"... Dar la cat de violenta mi se pare sarcina asta nu cred ca la o a 3-a as mai rezista.:))

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice

Mai si eu zic tot time out la bb2... Si acum dupa 1 si 7 luni de la nasterea ceciliei ... zic doar atat ...IMI AJUNGEEEE ...pana peste cap..Le admir pe cele care pot creste mai mult de 2 copii ...dar eu zic stop...nu sunt in stare de mai mult ...si nici nu vreau

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Na hai ca m-am intins cat o zi de post... MA duc la somn... ca maine iar ma calaresc buclucasii mei..

Toata ziua aud doar ..." Al meu ..al meu.. al meu ...si de la celalalt dau.. dau.. dau ".. Raul vine si se plange la mine cand se cearta cu Cecilia si imi zice .."Nu mai veau cu Ceci ..nah!!" Ea vine si ma ea de mana si zice "mamam hai ... auuu (Raul) "...si imi arata unde a lovito si merge cu mine de mana sa ii dea si ea .. Si asa ne batem toata ziua pe jucarii de la un fr de ata gasit pe jos pana la cea mai tare masina sau papusa

Plus ca Cecllia nu mai tine scutecul pe ea sub nici o forma, dar nici la olita nu face... se pune pup la un colt al casei si isi face treaba.. pe olita se aseaza , se ridica si se aplauda singura dar olita e GOALA

Maine incerc sa va pun poze ...proaspete ..proaspere ca am aparat din nou... celalalt mi se stricase

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai bine de atat nu puteam nici eu sa o exprim. Nici eu nu as fi in stare de mai mult. Limita mea este la 2 copii. Este cea mai frumoasa formula pentru mine si sotul meu.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mai si eu zic tot time out la bb2... Si acum dupa 1 si 7 luni de la nasterea ceciliei ... zic doar atat ...IMI AJUNGEEEE ...pana peste cap..Le admir pe cele care pot creste mai mult de 2 copii ...dar eu zic stop...nu sunt in stare de mai mult ...si nici nu vreau

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Am sa incerc sa intru si eu mai des de acum... ca vad ca e ceva animatie pe aici si plin de gravidute si proaspete mamici ... dar nu ma ating prea mult sa nu se ia ... nu de alta dar cum a fost tati pe acasa... sa nu imi fi lasat vreun "cadou".... Aoleuuu ce prostii vorbesc

Poze pitici

eheee tot la vorba mea ajungi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

Am sa incerc sa intru si eu mai des de acum... ca vad ca e ceva animatie pe aici si plin de gravidute si proaspete mamici ... dar nu ma ating prea mult sa nu se ia ... nu de alta dar cum a fost tati pe acasa... sa nu imi fi lasat vreun "cadou".... Aoleuuu ce prostii vorbesc

Poze pitici

eheee tot la vorba mea ajungi

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

ma gandeam eu ca te pisca limba pe tine.. sa zici ceva

Poze pitici

Mergi la inceput

si chiar am vrut sa ma abtin

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bb...am reusit sa vad si eu pozele tale ...in sfarsit...sunt foarte faine......si eu vreau in Turcia....dar ar trebui sa plec cu 2 copii...si cu inca o fam. cu 2 copii cam de aceiasi varsta cu ai mei...stau pe ganduri...iar pt. Ana deja trebuie sa platesc...am crezut ca numai de la 3 ani in sus...

Mergi la inceput

de la 2 ca nu mai este infant

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

de la 2 ca nu mai este infant

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

mda si noi am vrut sa mergem de sarbatori in canada in vizita doar... si cand am vazut cat sunt biletele mai ales in perioada aia(aprox 2000 lire sterline pt toti 4 doar avionul)... ne-am razgandit, inca nu e momentul ...plus ca cecilia face 2 ani in decembrie deci iasa si ea de la infant

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ancadragoman...da...s-o ia naiba de treaba...bani in plus!

am comandat cartile lu' super nanny...ca nu se mai poate cu fata asta a mea....face niste crize...poate va fi de folos...sa ne educam noi , sa stim ce strategii tre sa adoptam ce reactii sa avem//
azi dimineata...dupa ce a mancat tot din farfurie, cu apaluzele de rigoare ...ii scot tricou , pantalon galben, chiloti negri...urla ca nu vrea astea, vrea alta bluza...merge la dulap isi alege...pe cand sa o trag pe ea...urla ..vreau aia galbena...o schimb....ii dau aia galbena...apoi vrea chiloti roz..ok ii dau roz...pe cand ajung la sosete(cu chiu cu vai ..pt ca intre timp a mai spalat suzetele, si-a ales papucii)i se nazare ca vrea chilotei negri...eu am spus nu si copila s-a dezlantuit...cu strigate urlete, tipete dat cu fundul de pamant...si eu nu am vrut sa cedez...dupa ce am ignorat-o un timp si tot nu s-a potolit am cedat... i-am tras pantaloni si chilotii roz jos ...i-am plesnit vreo 2 la fundul gol si i-am tras chilotii negri...asa ...sa nu uite altadata ca vrea chiloti negri...
stiu...foarte nasol din partea mea...dar ce sa fac...sunt si eu om...bineinteles ca in tot vacarmul ala s-a trezit si micutul si a trebuit sa-l linistesc abia apoi am plecat la gradi, respectiv la ora 11,30...
si o gramada de alte faze asemenatoare...aseara de ex a vrut sa faca baie in cadita micutului ...cand a vazut ca nu incape acolo a rasturnat apa in vana ...asa era apa prea putina..si a inceput sa urle ca vrea vanita ei...era ora 22,30...am zis ca nu se mai poate, toata fam mai trebuia sa se spele, vorbe si povesti...nici chip sa se potoleasca din strigate si vaicareli...am imbracat-o in pijama cu forta si am scos-o afara ,i-am spus sa intre cand se linisteste...a incetat plansul , a intrat in casa si a inceput sa urle din nou..apoi i-am dat-o lu' taticu care a culcat-o in final..
ies ...sa beau un lapte cu galactogil...taaaare bun!
eladea, victo...impresii...ceva ...nimic?

Mergi la inceput