Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 13
Vasari spune:
Geo, am vazut ca ti-au raspuns fetele. Eu cand plec in vacante cu M iau f putine: termometru, cate ceva pt temperatura, hidrasec si pufurile.:)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
geo_ionita spune:
Buna dimineata!
Pentru cine pofteste, pentru cine doreste.
Foarte bune sfaturile voastre, le notez si am sa iau ceea ce imi lipseste din "farmacie". Am retinut ca debridatul este mai bun, Furazolidonul la fel (nici Bia nu prea vrea sa ii dau Smecta cand are probleme).Multumesc! Este vorba de un concediu in afara tarii de aceea vreau sa am de toate la noi.
Acum vad ca s-a trezit putin ragusita, stranutand si am auzit-o o data tusind, nu rau decat asa ca si cand tusim noi sa ne "dregem vocea"...si ma gandeam ce sa ii dau, mai ales ca maine suntem invitati la o petrecere si vrem sa o luam si pe ea. Cred ca am cobit

O zi buna pentru toate...aaaa si BB: concediu placut si distractie la maxim.
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
bb_yasmi spune:
helloo
alina este ffff cald!!!! noroc ca sunt 4 piscine
si marea care este superba!!! nici nu se poate compara cu marea noastra, are o culoare superba, e ffff curata si fff sarata. aaaa si e asa calda apa (27-28 grade), numai bine pt mine
ce e mai rau e ca am facut o burta in doar 2 zile de zici ca sunt in luna a 4-a....
victo ai nascut??
geo concediu placut sa aveti si voi!! 
va pup . am plecat la cina...offffffff iarasi mancare.... 
![]()
mamica fericita de
2+ si
7 s

maine suntem in Antalya!! yupiii
Vasari spune:
Lavi, sa faci pozici cu cele 4 luni. :)) La mine deja a depasit linia sanilor.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
Roxxy80 spune:
Fetelor, fiti mandre de burticile voastre ca e tare frumoasa perioada asta.
BB, ma bucur din suflet ca ai un concediu asa de frumos.
Din pacate nici vara asta nu vom avea concediu, al doilea an la rand. Insa sunt optimista ca poate la anul vom merge si noi 4 la mare.
Victo, eu tot citesc din umbra sperand ca vad vreo veste. tare nu as vrea sa ratez majoretele. Ne cam tii in suspans
.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi helloo alina este ffff cald!!!! noroc ca sunt 4 piscine ![]() victo ai nascut?? geo concediu placut sa aveti si voi!! ![]() va pup . am plecat la cina...offffffff iarasi mancare.... ![]() mamica fericita de 2+ si 7 s![]() ![]() ![]() maine suntem in Antalya!! yupiii |
Laviiiii....si mie mi-e dor de Antalya...
distractie faina in continuare...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
si io vreau la mareeeeeeeeeeee..
alina, monitorizare inseamna cd iti pune benzile alea pe burta si te lasa cam 15 min. si un aparat scoate o hartie cu niste linii pe ea.:) vede dc bataile inimii la bb sunt in regula si dc sunt ceva contractii.eu am facut saptamanal in ultima luna.
ma duc sa ma culc..poate maine voi avea nevoie de energie..hihihi..
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 2 zile de dans in burtica
bb_yasmi spune:
va puuup pe toate. sigur ca voi pune pozici, dar cand ma intorc.
ieri am mers cu barca de canoe si am vaslit si eu, ce fain este!! am facut si paraseling cu parasuta....super senzatii!! 
si noi speram sa revenit la anul, in formula de 4 ca acu' nu mai pot lasa la mama 2 copii...![]()
![]()
![]()
maine mergem la shoping putin
vreau sa vad ce produse de piele si aur au...
am plecat.
pupici
mamica fericita de
2+ si
7+

pupici din Antalya!! :)
RAMONELLA spune:
Uauuu Lavi,ne faci o pofta!!!!!!!!!
Ce bine ca te distrezi.La cew hotel stati???Sa ma uit pe net dupa el,sa-mi fac putin sange rau.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
pussi spune:
salutiiiiiii
intru si eu sa vad ce face Victo??
BB concediu placut in continuare? E primul concediu in regim All? si nu uita ca esti burtoasa![]()
ramo voi cand plecati in concediu?
roxxy toate la timpul lor! anul viitor va fi minunat!
pupici