Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo olala Alina..bebe deja e marisor!!!!!!!!!18 + ha ha..si eu nu mai nasc..hai ca ma ajungi din urma! Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |

Asa ma simt la odisee, eu sunt spre final, cum era Adina la noi. Sper sa nu raman singura pana trec la scutece restul. Si cateodata sper sa le ajung. :)) Si in ultima saptamana mi se pare ca am crescut asa mult cu totul... am luat cred ca 5 kg pana acum, 2 iar au aparut din senin, asa ca nu stiu cat am retinut apa din ele. Bb e tare viteaz si se bucura de fiecare data cand mananc, de-mi vine sa si rad. Mai am putin pana la eco morfologica si aflu cu certitudine ce e.
Am programarea pe 23 jul, adica o sa am 20 sapt si o zi. Oare e prea devreme?Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
Victo spune:
eu am facut morfologica un pic mai tarziu parca, la 22 sapt.
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 5 zile de dans in burtica
ancadragoman spune:
EU STIU CA SE FACE INTRE 20 SI 24 ,DECI ESTE BINE.
PAULA TU NU MAI NASTI?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
geo_ionita spune:
Buna! Buna!
Sheri: Felicitari!!! Sa iti traiasca bebelinele, sa fiti sanatoase si sa ajungeti acasa cat mai repede!! 

BRAVO!
Ma ajutati si pe mine cu o lista de medicamente necesare pentru Bia, in caz de nevoie...o sa fie primele ei zile la mare. Pana acum nu am dus-o, am mers singuri, dar anul acesta e deja mare si vrem sa se bucure din plin de apa, nisip, soare...de plecat am plecat tot timpul cu ea, dar nu stiu la ce sa ma astept la mare, ca tot aud de copii care au facut enterocolita ori s-au deranjat la stomacel. Dati-mi sfaturi ce sa fac, ce sa iau sa avem in trusa cu medicamente. Multumesc!
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
geo_ionita spune:
Din cate stiu eu(si va rog sa ma corectati, daca gresesc sau sa ma completati) e bine de luat ca si medicamente: Nurofen, Panadol, supozitoare ptr copii-in caz de febra, Eurespal-pentru tuse, pentru nas infundat-ser fiziologic,Vibrocil picaturi, pentru varsaturi-Metoclopramid, pentru deshidratare- Enterolactis,Saruri minerale Prolyte, Smecta, Enterol pentru cand este deranjat la stomacel. Plus apa oxigenata, alcool sanitar, plasturi, termometru. Astea mi-au venit pe moment in minte.
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geo_ionita Din cate stiu eu(si va rog sa ma corectati, daca gresesc sau sa ma completati) e bine de luat ca si medicamente: Nurofen, Panadol, supozitoare ptr copii-in caz de febra, Eurespal-pentru tuse, pentru nas infundat-ser fiziologic,Vibrocil picaturi, pentru varsaturi-Metoclopramid, pentru deshidratare- Enterolactis,Saruri minerale Prolyte, Smecta, Enterol pentru cand este deranjat la stomacel. Plus apa oxigenata, alcool sanitar, plasturi, termometru. Astea mi-au venit pe moment in minte. Mami de Bianca Maria (25.12.2007) |
+ FENISTIL GEL(muscaturi de tantari si iritatie de la soare), Paxeladin si Mucosin( eu zic amandoua, daca e tuse seaca sau productiva) Pliculete ACC ( mucisori si tuse productiva) Furazolidon ( la noi merge mai bine decat Smecta, mai ales la admistrat) Aerius( alergie papa sau soare) Debridat( voma) furtunul de la batista bebelusului, Biotics ( reglare scaun) si un Augmentin pt. orice siguranta.
bb_yasmi spune:
hello
am fost azi la eco. bebe e in grafic. avem 7 saptamani!!!! 

geo eu cand am fost cu iasmi nu am luat la mine decat novocalmin si nurofen, termometru. pt restul e plin de farmacii peste tot. concediu placut.
eu va pup, ca nu cred ca mai apuc sa intru pana maine la amiaza cand plecam. 

daca ma hotarasc sa iau si laptop-ul cu mine ne auzim de acolo.
pupiciiiiiii 

mamica fericita de
2+ si
6+

maine suntem in Antalya!! yupiii
Victo spune:
Concediu placut BB!Si felicitari pt bb cuminte!
geo, dc mergeti la marea noastra nu are rost sa incarci valiza cu f multe. vad ca stii care la ce folosesc.ceva pt febra, sa ai sa admin. rapid, sa nu uiti de cremele de protectie, si ceva dezinfectant..in rest nu e musai musai.
o singura precizare- eu am folosit la ultima enetrocolita a lui Stefan metoclopramid,doar 3 pic, de 2 ori pe zi, dar nu recomand nimanui.copilul era extraordinar de agitat si nervos cd era treaz ( dar in majoritatea timpului a dormit, dar asa aiurea, pe unde il apuca, ca nu reuseam sa ne intelegem sa il pun in pat, ca oamenii).mai bine debridat.
la noi stefan nu accepta sarurile de rehidratare, asa ca am gasit o alata solutie- suc gatorade, dat cate putin si des.
zic drii ca opreste deshidratarea si cate o gurita de coca-cola, lasat sa iasa acidul din ea.si cica e bun si ca antivomitiv.
am insistat pe asta, pt ca vad ca multi copii la mare fac tot felul de minuni din astea legate de burtica.
concediu placut!
anca, m-am plictisit deja asteptandu-l..:):) acus ma duc la o noua monitorizare (pacat ca n-am pus pariu cu drita, ca ea a zis ca n-o mai apuc, ca ne vedem la spital...)
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica
bb_yasmi spune:
heeeeellllllllllllloooooooooo
va pup din....ANTALIA!!!!!!!!!!!!!!! e superb, e de vis, e incredibil de bine!!!!!
daca continui asa ma intorc cu 10 kg in plus dupa o sapt.....
doamne ce greu e sa ai totul la dispozitie si sa nu stii ce sa mai alegi....![]()
![]()
mamica fericita de
2+ si
7 s

maine suntem in Antalya!! yupiii
Vasari spune:
Neata !
Victo, in ce consta monitorizarea? Doar eco? Nu cred ca am facut in prima sarcina. Sa fie cat de repede vrei tu.
Lavi, ce fain !! Cred ca e soare si frumos, ca la semnatura, nu ca la noi.![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice