Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 11
pisellino spune:
eladea multumim
robi azi a fost mai bine umpic, fara crize, mergem pe drumul cel bun 
va imbratisam pe toate 
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina
sotie de Teo si mami de Robi 
Roxxy80 spune:
Cred ca de 3 zile tot vreau sa scriu si eu aici si nu mai apuc de niste pitici teroristi
.
In primul rand vreau sa-i spun Andreei ca Filip este un frumos la fel ca si fratiorul lui. Ma bucur ca e cumintel si papacios.
Bianca seamana leit cu mamica ei, adica o frumoasa. La fel e si surioara ei, frumoasa si f feminina.
Am vazut o gramada de copii frumosi: Maria cea abandonata pe scari
, Bea cea papacioasa de sunca.
Fetelor, la mine deja au inceput certurile alea mari si serioase pe jucarii. Nici unul nu se lasa. Aseara au primit niste jucarii cadou si toata ziua de azi (cat au stat in casa) nu au facut decat sa se certe pe ele.
Maria mea este un mic baietel cu pasarica
. Reuseste sa iasa din toate centurile (carucior, scaun de masina) si mereu o gasim in picioare. Il imita pe Matei si face numai prostioare. Inca de la 9 luni stie sa arate o gramada de obiecte (Matei de abia dupa 10 luni a inceput), iubeste papusile, danseaza cand aude muzica.
Am noroc ca Matei este f f cuminte cand sunt eu cu el acasa si, in afara de certurile pe jucarii, asculta de tot ce-i spun. In continuare sufera ca tati merge la serviciu. Azi-noapte nu a vrut sa se culce pana pe la 12.00. Mi-am dat seama ca nu vroia sa doarma ca sa nu plece Cristi la munca. Dimineata a plans in hohote. Il adora pe taica-sau, este innebunit dupa tot ce face, tot ce zice Cristi. Parca e un zeu pt el.
Victo spune:
hello hello
io tot p-acasa, ma mut de pe un pat pe-un scaun, pe-o canapea...m-am saturat de asteptat..sotul cd il sun tot crede ca si nasc..dc ma culc tre sa il sun inainte sa ii zic ca nu voi raspunde la tel o ora-doua..:)
norocul meu ca nu sunt calduri, ca mi-a ajuns saptamana aia din iunie.
Stefan va fi la gradi pana la sf lunii, apoi toata trupa acasa.sper sa ne descurcam rezonabil pana in 15 sept cd va relua gradinita.
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica
ancadragoman spune:
Naste SHERI???

HAI SHERI!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
RAMONELLA spune:
Am copiat de la odiseea ei acest mesaj
Dragelor Sheri a nascut 2 fetite sanatoase 2400kg si 3250kg
Felicitari mami!!!Sa fie sanatoase si sa creasca mari!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ancadragoman spune:
Ohoooooo grasane tipele...FELICITARI!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Roxxy80 spune:
FELICITARI, SHERI!!!SA-TI TRAIASCA PRINTESELE, SA FIE SANATOASE, MANCACIOASE, MEREU VESELE, CUMINTI!!! ESTI O MARE CURAJOASA MAMICO!!!

Vasari spune:
Sheri, felicitari !
Sa-ti traiasca fetele si tie refacere rapida !
Lavi, concediu placut! (daca nu cumva ai plecat deja...
) Cum te simti ? Au aparut primele simptome de sarcina sau nici la Iasmi nu au fost?
Victo, deci esti bine... pe canapea, fotolii. :)
Maria s-a intors acasa. In prima noapte am plans cateva ore, in urmatoarele am citit tot cartile ei de povesti... Ea s-a intors ca un fluturas, doar ca atunci cand am luat-o in brate mi-a stat asa mult timp lipita de mine, mi-a dat un pupic pe decolteu (cu dedicatie, pt laptic :D). Si mai tarziu s-a asezat langa mine pe canapea si si-a pus capul pe picioarele mele si a stat asa mai mult timp. Iar spre dimineata a venit si s-a culcat langa mine si am dormit imbratisate.
Astazi vrea sa plece la alti bunici, la Valcea.
Copilul meu are chef de duca, si pana acum mi-a stat numai agatata de gat, la propriu.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
Victo spune:
olala Alina..bebe deja e marisor!!!!!!!!!18 +
ha ha..si eu nu mai nasc..hai ca ma ajungi din urma!
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica