Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 14
g24hit spune:
eu sunt tot pe fuga....nu imi mai ajunge timpul...am avut si o luna f grea, obositoare...a murit socrul meu, apoi bunica, apoi Iulia nu a dormit cateva nopti la rand ....si parca n-as fi destul de slaba am mai slabit 2 kg( am ajuns la 47)...ajunge cu vestile rele...m-am mai descarcat si eu putin...
acum incep si eu pregatirile de concediu, duminica seara plecam in Austria, sper sa fie totul bine...
BB concediu placut! nu-i asa ca e super la parasailing? ( eu am fost anul trecut in Antalia si mi-a placut enorm)
Victo, tu cand nasti?
le las de pe acum ca poate nu mai apuc sa intru...nastere usoara!
Pussi ce iti mai fac tustele?
Ramo cum mai papa mamarutza ta?
Andreea cume cu doi baieti?
Roxxy voi de ce nu mergeti in concediu?
acum va pup pe toate. poate mai reusesc sa intru....
Victo spune:
tot cu mihaita in burtica..maine e dpn-ul.sper ca maine..:):)
Paula
cu
Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
Vasari spune:
Victo, sa incerci sa dormi la noapte.
Mihaita are personalitate se vede.
Eni, vacanta placuta !
Pussi ce fac tustele?
Eu am tensiunea 8 cu 5 de cateva zile, ametita rau, asa ca ma rasfat zilnic cu cate un pahar de cola. Nu am mai baut de cativa ani, dar urmez exemplul Adinei. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
pussi spune:
Eni condoleante! Eu nu sunt o slaba, dar cum ma impart intre toate am dat jos 3 kg.! Am 58. Concediu placut!
Victo o sa stim si noi sau sa pn deja majoretele la treaba? De Sheri sti ceva?
vasari mie imi trecea greata de la Cola....si la mine dupa cativa ani buni de pauza!
Despre Tuste... Nu stiu ce au facut... Eni vineri mi-a vomitat de 7 ori in 2 ore, apoi diaree... problema rezolvata cu metroclo... si furazolidona! De sambata e bine, doar muci ... probabil viroza. Ana a debutat tot vineri cu febra 38,3... vomitat... sambata am ajuns la febra 40.... si de atunci suntem tot cu febra. Dupa 40 febra am bagat antitermicele la 4 ore si supozitor intre, azi n-am dat supozitor si antitermicele le-am mutat la 6 ore(nu a fost nevoie). Problema mea e ca azi e a 4-a zi de febra .... a facut pe la 14 38,3. Pediatra nu vrea sa-i dea antibiotic. Eu as trece-o pe antibiotic daca mai face febra... Alte simptome nu are. Febrele le face inre orele 14-17! Voi ce parere aveti?Azi am recoltat si urina ... rezultatul il am miercuri! Azi am stat 2 ore la servici ca eram stresata, maine nu pot sa mai lipsesc...
Victo spune:
pusii, si cum a fost eni dupa metoclopramid? cate pic. i-ai dat?
noi la enterocolita nu am avut si febra, nu stiu ce sa iti spun.
Paula
cu
RAMONELLA spune:
Eni condoleante!Si eu am 47 de kg...
si 1,63 cm...si toata lumea imi zice ca sunt slaba,ceea ce urasc!!!
Eu ce sa fac daca asa sunt eu,daca asa mi-e soiul???Bea e bine,cu papatul tot asa...
Asta e,ne-am bisnuit.![]()
Iulia ce face,cum e???Ceva pozici sa va vedem???
Pussi
imi pare rau ca tustele sunt bolnavioare...nu stiu ce poate fi...
Noi mergem in concediu luni,de abia astept!!!Mergem cu tot familionul.Cu trenul,la vagon de dormit.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
eladea2005 spune:
Neata!
Eni, condoleante...imi pare rau ca ai avut o periaoda nasoala, dar lasa ca vine concediul si te relaxezi putin...
asadar, concediu placut si relaxare muuuulta!
cu doi baieti...e bine...
ne-am intrat in ritm repede...Filip e un cimintel, papa si doarme...n-am treaba cu el..Eric e acum la ai mei, la bunici...asadar sunt f linistita si relaxata...![]()
Ramo, distractie faina si voua...
cu papa si noi al fel, dar vorba ta, ne-am obisnuit deja...![]()
pussi, ufff...imi pare rau de printese...e nasol ca daca se imbolnaveste una ia si cealalta...
sanatate multa...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
eni, concediu placut!
multam de motate. vineri m-am programat la monitorizare, asta dc vad ca bb misca in mod normal, ca altfel ma duc si asa la urgenta..printre programari. si zic eu ca in wk ii venim de hac la pusti, chit ca vrea, chit ca nu vrea ;)
pussi, sheri e acasa cu toata trupa de fetite! sunt bine cu toate,fetele nascute prin sapt 38-39 parca, deci marisoare.
Paula
cu
g24hit spune:
hello
azi sunt acasa, Iulia a iesit cu mama ca sa imi mai pot face si eu treaba ( spal geamuri, perdele.....)
si am profitat putin sa intru sa vad ce mai faceti...si vad ca mai trebuie lasate niste 

mersi fetelor, sper sa am un concediu frumos
si mie toata lumea imi spune ca sunt slaba si eu le spun ca asa vreau eu![]()
am pus si niste poze
http://picasaweb.google.ro/g24hit/Iulia#5494036288062383346