Ce pot face?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Deci este un proaspat absolvent de generala de aproximativ 14 ani, cu doar 3 ani mai mare decat fetita. Hai sa nu-l comparam cu un pedofil de 25.

Eu nu l-am comparat cu nimeni. Am spus ca in locul unui biletel de la un baiat de 14-15 ani putea fi un bilet de la un pedofil pe care mama ar fi trebuit sa nu il citeasca pt ca ar fi un gest urat. Deci nu mi se pare un gest urat faptul ca a citit biletul, nu o fi nici frumos, dar e de inteles de la mama unei adolescente in devenire, la care incep hormonii sa isi faca de cap. Eu,daca as fi in situatia asta, mi-as cere scuze si as da-o la intors cumva ca sa nu se simta spionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemosidori spune:

Am fost plecati in salbaticie o perioada,acum ne-am intors la realitate.In fine pana sa plecam am fost sa discut cu parintii.Cu o cutie de bomboane,inarmata si cu o sticla de vin am zis sa fie bine.Nu am avut cu cine vorbi.Baiatul lor e perfect ,e cel mai cel .S-a mai suparat domnisoara si pe mine ca ce am cautat sa vorbesc cu parintii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si eu in locul ei m-as si suparat

pt ca nu mise pare prea mult sa te duci sa stai de vb cuparintii lui cand cei doi sunt la stadiul de se plac unul pe altul si isi trimit bilete

macar poti fi sigura ca ai realizat 3 lucruri:
-cei doi nu isi vor mai vb (e ii va f prea rusine de ce ai facut tu, lui o sa ii spuna parintii sa nu se complice cu cineva ai carei parinti vin la usa lor)
- fata se va ascute de n ori mai bine de acum incolo ca sa nu o mai pui in astfel de situatii
- dc se afla la scola/grup de prieteni ca te-ai dus sa vb cu parintii potentialului prieten vor face la greu misto de ea

nu zic ca tr sa stai linitita si sa nu ieimasuri
dar total gresit ce ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

si eu in locul ei m-as si suparat

pt ca nu mise pare prea mult sa te duci sa stai de vb cuparintii lui cand cei doi sunt la stadiul de se plac unul pe altul si isi trimit bilete

macar poti fi sigura ca ai realizat 3 lucruri:
-cei doi nu isi vor mai vb (e ii va f prea rusine de ce ai facut tu, lui o sa ii spuna parintii sa nu se complice cu cineva ai carei parinti vin la usa lor)
- fata se va ascute de n ori mai bine de acum incolo ca sa nu o mai pui in astfel de situatii
- dc se afla la scola/grup de prieteni ca te-ai dus sa vb cu parintii potentialului prieten vor face la greu misto de ea

nu zic ca tr sa stai linitita si sa nu ieimasuri
dar total gresit ce ai facut

corect total deacord
cand primeam biletele de genu imi gestionam singura situatia in nici un caz mama mea
daca nu mi placea baiatul dadeam ignore total
ai facut din pacate cel mai gresit lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Primul meu prieten ( si iubit mai tarziu) a fost mai mare decat mine cu aproape 5 ani (4 ani jumate).

Intradevar, eu nu aveam 11 ani ci 14, abia intrasem la liceu insa el avea 18 ani jumate. Mama cand a aflat ca sunt indragostita de el era sa faca infarct. Initial am discutat normal (ii spuneam mamei totul, eram f bune prietene) nici nu fusesem sarutata inca, insa cand i-am zis ca il iubesc pe V initial discutia a degenerat. Atat de rau incat in mintea mea de copil naiv ma gandeam la suicid. In seara cu pricina, dupa lacrimi si cearta cu mama, ea cred ca a discutat si cu tata si au schimbat tactica. A doua zi m-am trezit in fata a doi parinti zambitori care m-au incurajat oarecum in dragostea mea, mama mi-a povestit ca stie cum e sa iubesti, bla bla bla, apoi mi-a zis ca isi doreste sa vina V la noi acasa sa-l cunoasca si ei mai bine.

In fine, long story short, au invitat baiatul la noi acasa, a venit, s-a imprietenit la catarama cu tata, mama l-a iubit ca pe copilul ei si l-a tratat la fel, nu l-au amenintat cu nimic, mai putin fratele meu care l-a scos la o bere si i-a zis ca daca isi bate joc de mine ii rupe piciorele.

Cert este ca din dusmanul no 1, baiatul asta totusi nu a urmarit doar sex, o sa radeti dar, cand imi mai pierdeam eu capul in jocurile noastre cu tenta sexuala, ma trezea el la realitate si imi zicea ca sunt prea mica, mai tarziu, si da, am facut sex insa muuuult mai tarziu, cand am considerat (amandoi) ca suntem pregatiti si maturi.

Parintii s-au cunoscut si ei insa dupa ce eu eram cu el de vreo 6 luni, mama lui a dorit sa o cunoasca pe mama (si invers) pentru a fi siguri ca suntem toti pe aceeasi lungime de unda si nu se trezeste femeia cu vreo "nebuna" la usa.

Am fost impreuna 5 ani aproape si inca il apreciez enorm (desi binenteles nu era the one). La fel si mama il apreciaza, cand colegele mele se apucau de fumat, baut, iesit prin discoteci la greu, eu eram ocrotita de tentatii, al meu iubit nu bea, nu fuma, distractiile erau diferite.

Ti-am scris asta ca poate te ajuta. Iti zic sincer ca daca mama ar fi procedat diferit nu stiu unde s-ar fi ajuns.

Mai bine ii aveai sub ochii tai decat sa ai o fiica speriata de reactiile tale.

Poate mai poti inca repara.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemosidori spune:

Nu mi-as face nici eu griji,dar baiatul e genul teribilist,foarte dragut nimic de zis,dar talentos pana la Dumnezeu.Si domnisoara mea spune ca o cam deranjeaza ca jumatate din timpul care il stau impreuna vorbeste de cat de frumos si inteligent e el.Ea cred ca il place ca o place si ca e frumos ,normal,nu ca se simte bine cu el,adica sa se distreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemosidori

Nu mi-as face nici eu griji,dar baiatul e genul teribilist,foarte dragut nimic de zis,dar talentos pana la Dumnezeu.Si domnisoara mea spune ca o cam deranjeaza ca jumatate din timpul care il stau impreuna vorbeste de cat de frumos si inteligent e el.Ea cred ca il place ca o place si ca e frumos ,normal,nu ca se simte bine cu el,adica sa se distreze.

Tot narcisist era si ala al meu dar mi-au luat vreo 5 ani sa imi dau seama.

Eu zic ca la 11 ani nu ii arde ei de alte prostii, puteai sau inca poti sa tratezi totul ca o copilarie, ca si cum el ar fi fost un simplu prieten, adica ii ziceai "ia adu-l tu pe xulescu la noi, bem un suc, vorbim,vedem un film etc" si ii aveai sub ochi, mai simplu decat sa intrati in razboi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput