Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 20
IONY_82 spune:
Lorena uite aici alti pupici de molipsire, sper sa functioneze 

S-a intamplat minunea
4+
walkiria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IONY_82 Walkiria bine ai venit ![]() ![]() sedere cat mai scurtaRoxy ![]() ![]() ![]() Yasmi ![]() ![]() ![]() ![]() Mandreeac ![]() ![]() ![]() ![]() Multi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de molipsire ptr toate fetele sa vina la odisee![]() ![]() ![]() Iti multumesc Iony, sper sa te urmez si eu cat mai repede!!!! ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea 4+ |
IONY_82 spune:
Ca sa nu se supere nimeni mai trimit alti pupici ptr toate fetele,desi am mai facut-o ,dar vreau sa va mutati toate la odisee 

S-a intamplat minunea
4+
lorena_86 spune:
roxy, da eu trebuia sa vin in brasov, dar m-am razgandit
am un fost coleg de facultate care lucreaza la fundeni la laborator cu dr. uscatescu si am vb cu el la telefon sa merg lunea viitoare pe 5 iulie ca tot sunt in bucuresti sa ma consulte si sa vad ce analize imi mai da si ce tratament ca sa ma apuc de treaba.
mi-e trebuie sa-mi vina uratii si credeti-ma ca ii astept cu nerabdare (pt. ultima data pt. vreo perioada de 1,5 ani) cu cat vin mai repede cu atat pot trece la treaba.
si fetelor, m-am inselat cu testele alea de ovulatie, nici nu o sa mai fac vreodata, clar nu am ovuat luna trecuta tarziu ca altfel ramaneam insarcinata, au dat eroare
asa ca luna viitoare relaxata si fara numaratori o sa prestez la fiecare 2 zile, credeti ca este suficient, nu?
va pup pe toate

o sa intru mai tarziu ca plec la cumparaturi, mergem sa facem aprovizionarea pt. cateva luni ca o sa creasca TVA-ul si se scumpesc toate, asa ca faceti-va plinul
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
iubita.mara spune:
walkiria sa stii ca si pe mine ma dureau sanii tot asa cam dupa ovulatie pana imi vene a cm insa cand am ramas insarcinata nu m-au durut aproape deloc.abia prin 5s m-au durut de m-am suit pe pereti.
................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
lorena_86 spune:
multam mult iony, la cati pupici am prins sigur o sa fim la aceeasi odisee.
sapt viitoare merg la hematolog, sa vedem se-mi zice, ce tratament imi da
va tin la curent
tu sigur trebuie sa faci clexane?
offf sa-mi zici si mie daca doare
e bine sa fim mai multe cu aceeasi problema sa ne putem sfatuii, nu?
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
roxy_s spune:
mara nici eu n-am dureri de sani inca, si chiar ma speriasem putin ca de ce nu am. 
in schimb , vad ca incep sa apara alte simptome.
iony

ce faci?
lorena

S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
iubita.mara spune:
mesaj de la nike .e de ieri pe mailul meu dar eu acum l-am gasit "te rog, pune tu mesaj pt fete:
vineri sau sambata viitoare sigur ajung prin Piatra Neamt, sper si la Iasi.depind de bani, perfuzii etc.
Voi fi la Borsec pt pomenirea de un an a socrului meu.
joi trec prin Brasov, in drum spre Borsec."
cine e interesat sa se intalneasca cu ea ii pot da nr ei de tel pe pm
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
iubita.mara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s mara tu mai ai dureri de sani acum? S-a intamplat minunea mult asteptata 5+ |
acum aproape ca nu mai am deloc.doar dimineata cand ma dau jos din pat si atat.
7+http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011