Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 19
walkiria spune:
Mara sa te auda Doamne Doamne si sa fie bebita in burtica!!
Mai fetelor, e ceva ciudat...de regula pe mine ma dor sanii ingrozitor cu 2 sapt inainte de Z1 ( adica imediat dupa ovulatie cand secret progesteronul, am mastoze chistice la ambii sani si prolactina usor ridicata, insa dupa ce am facut un set de analize endocrino, medicul mi-a spus sa stau linistita ca nu inhiba ovulatia si ca doar ce ovulasem in luna respectiva.
Astazi insa sunt confuza deoarece nu ma dor sanii absolut deloooc...e f ciudat..cadaca ar fi bbe ar trebui sa doara, mai ales ca pe mine oricum ma dor si fara bebe, nu?
Sau nu dor pt ca nu s-o fi produs ovulatia???

Uf...nu ma gandeam ca o sa fie asa greu sa ai bebita.

O duminica frumoasa va doresc!!
roxy_s spune:
camcris.....ce pot sa mai zic..... decat capul sus si speranta multa si rabdare.o sa vina bebe.

S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
roxy_s spune:
walkiria sa stii ca nici pe mine nu ma dor sanii deloc.
nici aici nu cred ca-i o regula. stiu ca la prima sarcina m-au durut de prin sapt 5 pana in sapt 11 asa, dar acum vad ca nu ma dor.
asa ca este posibil sa fie bebe si fara dureri de sani. sunt unele mamici care n-au absolut nici un simptom in sarcina.
mara zi si tu ceva, ca tu te pricepi.

5+
walkiria spune:
Pai da mai Roxy, dar pe mine ma dor imediat cum secret progesteronul...sa fi luat acum bebita tot progesteronul sa se faca mare la mama in burtica?
..hai ca incep sa o iau razna![]()
Imi sunteti asa dragi ca intru in fiecare seara sa vad ce ati mai facut. 

roxy_s spune:
walkiria daca ai zis ca esti z22 din maxim 31 , poti face un test de urica peste 5 zile, sa fii z27 din maxim 31 si daca este bebe iese sigur.sau poti face peste 2 zile un test de sange.

5+
IONY_82 spune:
Walkiria bine ai venit 

sedere cat mai scurta
Roxy 

Yasmi 

Mandreeac 

Multi 

de molipsire ptr toate fetele sa vina la odisee

S-a intamplat minunea
4+
lorena_86 spune:
Yoni, i-am prins pe toti
sigur vin dupa tine luna viitoare
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
lorena_86 spune:
Iony, scuze, acum te-am si botezat

dar m-am grabit sa-i iau eu inainte
bebelu, sa-mi dai si mie pupici de molipsire, ca am vazut ca functioneaza chestia asta
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
IONY_82 spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez o Duminica cat mai placuta

Noi suntem bine, nimic schimbat- aceleasi simptome
Poate intru diseara, sa vedem cand ne intoarcem din vizite
Va 

mult pe toate
S-a intamplat minunea
4+
walkiria spune:
Saru'mana mult Roxy de raspuns, o sa fac un test de urina in Z29 daca nu vin rushii, ca m-am saturat de teste negative.
....dar ce pustiu e pe-aici..se vede ca e wekeend. Cand vin de la servicu, am de citit la paaaaagini...![]()