Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_s spune:
fetelor eu merg la baita si cred ca imi fac si un ceai.
si la desene cu mine.
vorbim maine.

S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
bb_yasmi spune:
cucu.....e cineva acasa?? ![]()
camcris , 
cand vine mada din concediu, maine?
mamica fericita de
2+ si
5+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
nimeni????
atunci va spun si eu somnic pufos!!

mamica fericita de
2+ si
5+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
walkiria spune:
buna dimineata fetelor...sunt destul de noua pe acest forum, zic destul pt ca am scris la alte subiecte insa la aspirante optimiste e prima data cand scriu, cu toate ca va citesc de ceva vreme.
Felicitari tuturor gravidutelor,asa am stat cu sufletul la gura cand si-au facut Roxy, Yoni si Mandreeac testele..ca parca eram eu in locul lor.(cam de cand au anuntat ele liniutele va citesc).
Hai ca ma intind
...nu cred ca mai e nevoie sa va spun ca imi doresc din tot sufletul meu un bebita si vad ca intarzie sa apara.
Ca sa va spun pe scurt , luna aceasta sunt Z22 a CM din 29,30,31 insa problema mea e ca nu stiu daca am ovulat deoarece nu am avut niciun simptom (mucus elastic...). pot spune ca de cand am hotarat sa avem bebe am fost atenta la starile mele si cred ca mi-am cam dat seama pana acum cand ovulez. Spre exemplu luna trecuta am ovulat in Z14.
Azi dimineata cand am fost la toaleta am simtit o scurgere albicioasa din abundenta (nu am nicio infectie, sunt cu analizele la zi)si in acea scurgere erau firicele maronii. Credeti ca e posibil sa fi ovulat chiar si fara sa am mucus eleastic si sa fi fost spoting-ul de la implantare? Intepaturile pe care inca le simt la nivelul uterului si ovarelor sunt din Z18 a CM.
Test nu vreau sa imi fac deocamdata pt ca e prea devreme si parca nu as mai vrea sa vad iara numai o liniuta.
Bebelu 
pe burtica sa ma molipsesc si eu. Cu tine am mai vb la celalalt subiect
.

toate fetele.
ANDREEA84 spune:
salutare si multe felicitari noii gravidutze
MANDREEAC-sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
ma bucur pt cele care stau in BUCURESTI,aveti posibilitatea sa va cunoasteti
si eu stau la sute de km
o am pe TALIDA de partea mea......![]()
ieri am fost la cumparaturi,am luat pampers,servetele,un costumas pe roz,tetine,etc caci sunt multe....ma pregatesc sa dau noroc cu bubulina din burtika![]()
![]()
dar cand ma gandesc ce ma asteapta ma iau fiori de frika...
maine ma duc la dr.cu analizele,a iesit o anemie dar cred ca toate gravidutele o au caci eu de cand sunt cu bebe numai asa le am,iau fier si natalvit dar degeaba..
sa aveti o duminika frumoasa in continuare si va vizitez mai pe seara,sper sa mai primesc vesti cu berze cand mai intru

34+
MARA-MADALINA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
iubita.mara spune:
bine ai venit walkiria si sedera cat mai scurta.hai ca luna asta e cu noroc ca ai vazut ca a fost furtuna de gravidute.este foarte posibil sa fie acele firicele de la implantare.pt un test din urina e devreme insa luni , marti poti face bhcg.ala e cel mai sigur.eu asa am facut in z11 DPO si am avut 10,21 deci pozitiv si apoi dupa 4 zile mi-am mai facut unul de urina care a iesit imediat pozitiv.iti urez succes.
fetelor sapt asta m-am intalnit de doua ori cu nike.prima data parca miercuri ca sa-mi dea un sirop de brad care vreau sa va zic ca e delicios.iar sambata seara, fiind de garda a venit sa-i pun o branulica ca ii iesise aia care o avea.ea va citeste mereu si a fost foarte fericita ca va mai ganditi si la ea.in rest bebelusul e foarte bine iar ea este lafel de buna si nebuna cum o stiti.este o persoana care iti impune mult respect si de care iti este foarte greu sa nu te atasezi.Felicitari nike pentru ce esti si pentru exemplul pe care il dai.
................................................
6+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
iubita.mara spune:
Felicitari andreea pentru samburel.Sa fiti sanatosi si sa stea la mami vreo 40s!!!!!!!

................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
roxy_s spune:
neata somnoroaselor
walkiria bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante.
ovulatia poate sa aibe loc si daca nu ai mucus, nu este o regula. si da, se poate ca acele firicele sa fie de la implantare. cum a zis si mara, inca nu fa test din urina ca nu iese. la testul de sange iese sigur. as zice sa mai astepti vreo 3 zile asa totusi.
mara ce mai faci??? o salutam si noi pe nike, imi pare tare bine ca ea si bebe sunt bine. mai are putin si tine bebele in brate

pt toate fetele somnorici.
mada azi vine cred. i-o fi fost dor de noi???

5+
roxy_s spune:
andreea cat de putin mai ai pana la marea intalnire

cum ti s-a parut ca a trecut sarcina?? repede?? 

5+