Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
da lore e perfect asa 

si eu ma apuc sa imi usuc paru bine si dupa plec la shopinguit. ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
ellenab2 spune:
Buna fetele
. Felicitari Andreea felicitari tuturor gravidutelor. Sa aveti o sarcina usoara. Dragutza pe unde esti? nici pe mess nu te gasesc.Ce mai faci? Vino cu o veste buna sa pot sa-mi revin si eu 

didi32 spune:
Deci Bebelu ai notat: 2 iulie la Sun Plaza, sa vedem cine se mai inscrie.
Ma duc si eu sa ma usuc la par si plecam un pic pe-afara, ne-auzim mai tarziu.
ici si week-end frumos!
in devenire
bebelu86 spune:
gata notat 

plimbare placuta
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
roxy_s spune:
fetele ce mai faceti?
acum am venit si noi de la plimbarica. este cam urat afara, dar dupa ploaie parca este asa un aer curat, racoros.
acum am mancat si eu dar pe cuvant de n-as mai manca ceva. tot as manca. acum am pofta de mancare de numa. in sarcina trecuta nu puteam manca mai nimic si acum uite....deci este clar acum totul este exact pe invers, nu se aseamana prea mult cu cealalta, decat cu somnul.
lorena dar tu n-ai mai venit in Brasov?? ca ziceai ca vi azi. parca tu ai zis , nu?

pt toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
ellenab2 spune:
Fetelor sunt Z27 maine ar trebui sa apara uratii de fapt sper sa nu apara. Ieri am avut dureri de burta ca si cum ar veni cm iar azi n-am mai avut. Mai pot spera k sunt dk am avut dureri?
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellenab2 Fetelor sunt Z27 maine ar trebui sa apara uratii de fapt sper sa nu apara. Ieri am avut dureri de burta ca si cum ar veni cm iar azi n-am mai avut. Mai pot spera k sunt dk am avut dureri? |
la unele fete asa se manifeste ca sunt gravi
Doamne ajuta
sa fie cu ochisori hai ca-ti tinem pumni sa nu mai vina uratii maine

roxy_s spune:
elleb daca maine nu vin fa un test, da? ca este posibil sa fie sarcina si sa ai dureri ca la cm.
camcris ce faci?
fetelor ce faceti???
eu am mancat ca o sparta si acum mi-e rau
, ma laudam eu ca n-am simptome si uite, ca incep. parca si sfarcurile incep sa fie mai sensibile.
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+