Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 21
iubita.mara spune:
lorena 86 este foarte bine ca ajungi la dr.uscatescu sa-ti faci analizele.si eu mi le-am facut dar asa de siguranta si nu am platit nimic.din cate stiu eu nu se plateste ca este nu stiu ce program. sa zic ca eu sunt medic dar vara-mea nu e si nu i-a luat bani si ea mi-a zis de program.daca ajungi dimineata iti recolteaza si pe la pranz iti da si rezultatul.stiu sigur de la varamea care vine din brasov pt asta.depinde si de cate probe are de lucrat insa provincia este prioritara.oricum ea nu pleaca pana la 5-6 seara.din cate stiu clexanul nu doare si tu o sa faci de 4000 unitati adica 0,4 ml.nu e o tragedie sa stii.
................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
walkiria spune:
Mara, asa multe sperante imi dai...sper din tot sufletul meu sa fie bebita acolo si sa iasa numai la termen.
Iony, hai ca sunt
, am scris raspunsul in citat.
Scuze, pana invat si eu care sunt regulile pe-aici![]()
Eu ma feresc sa mai spun ca am simptome, ca asa am facut si lunile trecute si toate erau induse de mine..pt ca imi doresc f mult sa se intample.
Prin urmare incerc sa imi dau o explicatie tuturor starilor..ex: spatele ma doare de 2 zile ( o durere usoara)-dar cred ca din cauza vremii si pt ca am niste probleme, stare de somnolenta am de ieri-dar poate s-a acumulat oboseala sau din cauza ficatului ca am virus B.
Fetelor, scuze ca va bat atat de mult la cap, dar imi doresc asa mult un bebita...
Saru'mana pt pupiceii de molipsire...sa dea DD sa luam toate cate unul.
pt toate fetele
didi32 spune:
Neata fetelor! Nu se-ndura nimeni de-un capitol nou?
Bebelule, trezirea!
Cami
, nici nu stiu ce sa mai zic, hai sa vb maine si du-te si tu la Albu vezi ce zice.
Maraaaa, ce faci draguto! Ma bucur ca esti bine. Si eu mai tin legatura cu Nike si sunt mandra de realizarile ei, mi-ar face placere s-o cunosc si personal.
Roxy, Iony, lasati dragelor pupici ca-i foame mare de bebei pe-aici

, uite las si eu la schimb!
in devenire
bebelu86 spune:
acu fac capitl nou 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
lorena_86 spune:
mara, asa tare m-ai linistit, ca sincer stau in pom cu banii, ca sunt nasa si....
dar oricum am facut o salicitare de imprumut la banca pt. dar nu-i problema pt. ca as pune banii deoparte pt. bebe.
am inteles ca in total m-ar costa in jur de 20 milioane, cu tote analizele pt. mutatii.
iti multumesc din suflet, inca o data.
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.