"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am fost si noi in parc, Matei chiar incepuse sa faca febra... Culmea, a dormit 4!! ore la pranz, fara sa faca febra, desi luase paracetamol la 10 (a adormit la 13.30). Sper ca maine sa nu mai faca febra, ca se implinesc regulamentar cele 2 zile si jumatate.

Incepem si noi baia. Curand.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sanatate Tea si Antonia!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu sunt inca in viata, imi bubuie Massive Attack in geamuri.

Am incercat sa dau de Mihatp dar n-am reusit si tare, tare vroiam s-o prind.

Kya eu am salvat-o si e tare buna supa. N-am salvat linkul, doar traducerea ta si mentiunea Geckolinei ca-i vorba de arpagic.

Supa crema de usturoi

1 cartof mare, taiat felii
1 ceapa mare, taiata felii
8 catei de usturoi, taiati marunt
500 ml zeama de carne
250 ml smantana
60 g unt
2 linguri ulei de masline
1 lingurita verdeata taiata marunt (e vorba de Schnittlauch care nu stiu sa existe la noi - sunt niste firisoare subtiri, din familia cepei, arata ca firele de ceapa verde, au evident gust de ceapa, dar nu sunt iuti)
2 felii de paine/ toast
sare, piper
vermut (Noilly Prat)

Se taie coaja de la feliile de toast, apoi painea se taie in cubulete mici, egale care se prajesc in 20 g de unt, pana se fac aurii.

Se calesc feliile de ceapa, cartofi si usturoi in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit usor, se adauga zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc mic cam 20 minute. Se adauga si smantana si se mai tine pe foc 10 minute. Se condimenteaza dupa gust.

Se paseaza amestecul cu mixerul si apoi se trece printr-o sita. Piureul fin astfel obtinut se pune din nou pe foc si se amesteca energic cu untul (taiat cubulete). Untul trebuie sa fie foarte rece. Se adauga apoi vermutul, dupa gust. In farfurie se serveste cu crutoane si Schnittlauch.
Schnittlauch=arpagic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, am adormit copila. Maine o asteapta o noua zi de gradinita, si dupa ce i-am explicat ce si cum, parea sa inteleaga, si a fost de acord ca maine mergem la gradi. Acum sa vad cum o fii maine, in fata actiunii efective.

Chestia aia rosie de pe fata ei era OJA!!! A vrut sa se machieze, iar eu din greseala am lasat o sticluta de oja la indemana . Asa ca ea a desfacut capacul, si .... s-a machiat... Avea oja pana si pe dinti A trebuit sa fie curatata cu acetona diluata cu apa.

Gudinduta saru'mana mult de tot!!!! O notez si eu acum.
Suportare usoara a concertul... mai ai unul in curand: Pink Martini, am auzit in seara asta la tv.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya aoleo!

Va doresc o saptamana frumoasa, eu miercuri sper sa-mi vad sora. Si vineri sa plec spre maaareee!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Gudinduta saru'mana mult de tot!!!! O notez si eu acum.
Suportare usoara a concertul... mai ai unul in curand: Pink Martini, am auzit in seara asta la tv.

Mami si Sanziana

Tu vorbesti serios? Ca n-a aparut inca pe site-ul Zone Arena. Ma uit pe site-ul asta cu religiozitate sa vad cand ma loveste fericirea.

Eu cred ca un psihiatru isi poate da doctoratul cu noi: cate concerte e nevoie pana sa incepi sa cedezi psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vad ca in timp ce noi ne aeriseam pe o banca asezata frumos pe "pat de coji de seminte" voi dezbateati de zor subiectul. Ei bine faza aia povestita de Alice cu prietenii cu facultate si servicii grozave care crontaneau de zor , ei bine aia ma socheaza si pe mine. Nu-s ei singurii, sunt o multime si asta arata ca s-a tiganizat natia ...din pacate Si cu riscul de a fi nationalista eu ma intreb si azi, a jdemia oara, cand au invatat nene tiganii sa scoata copiii in parc la leagane ???? Ca eu asa ceva n-am pomenit in viata mea Eu stiu ca puradeii cresteau in batatura sau pe scara blocului (dupa caz) , erau in fundul gol si murdari ca vai de ei si cu asta basta.End of story! Acum nu nene, in parc...la leagane Mi-e rau de nervi! Inca un weekend in IOR si devin hipertensiva
Cum ati vazut ne-am intalnit cu Zana si mami a ei , i-a mancat Dudu cornetul de la inghetata, s-a luptat cu ea pentru o minge roz cu printese desenate care nu apartinea niciunuia, l-am catarat pe tobogan unde a actionat in chip de dop si n-a mai lasat pe nimeni sa coboare iar eu nici vorba sa ma pot catara dupa el sa "dau cep" si tot asa...cum necum am fost si azi afara!
Nicol, tinem pumnii sa se faca repede bine Antonia
Gudinde , esti de groaza cu reteta aia Bineinteles ca eu nu o salvasem si chiar ma gandeam ce proasta sunt ! Am tinut minte doar reclama aia tradusa grozav in romana "burta topeste ca grasime la soare " Imi pare rau pentru urechile tale!
Kya, daca mergi la Mega Image gasesti crutoane cu usturoi gata facute ! Iar pozele cu oja chiar meritau , asa ceva vezi o data in viata
Alice, abia astept si eu comentarii de la Dudu ca cele ale Theei Cred ca la capitolul vorbire avem un decalaj de un an fata de voi Dar recuperam si pana atunci ne exersam rabdarea si ne delectam cu perlele voastre
Gata...liniste si pace! Noapte buna va doresc !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

http://www.iconcert.ro/concert-pink-martini-la-bucuresti.html
Ia uite, se pare ca e mai naol... festival de 3 zile

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Va pupacesc si eu repejor la miezul noptii
Il astept pe Cata ca a fost iar la tvr, apoi bagam niste filme

Am avut un we plin, nici n-am deschis calculatorul...ieri i-am lasat pe baieti la soacra-mea, dimineata am facut o curatenieeee ca lumea, am spalat si perdele...apoi am fost cu Cata la film, am vazut sex in the city 2, super frumos si amuzant, mi-a placut tare, si pe seara am avut musafiri. Azi am dat o fuga in Tineretului, a fost acolo caravana minimax si s-au distrat baietii, Vlad a castigat si un premiu , am dormit apoi 3 ore si pe seara am fost cu amandoi in Cora, apoi la un loc de joaca si la mc, ovcorse , ca trebuie sa aiba toata colectia de jucarii cu shreck

Maine sunt libera, dar o sa lucrez we urmator

N-am apucat s amai citesc din urma, sper sa apuc maine...
Va pup inc-o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

LA MULTI ANI,DAVID!!! simo sa va bucurati de comoara voastra si pt tortulet ,f frumos
LA MULTI ANI SORA DE NICO!!!

zoze condoleante si d-zeu sa-l ierte pe bunu'si tie sa-ti dea putere sa treci peste acets moment..sunt alaturi de tine
nicol,nicoleta sanatate puiutilor
kya f tare Zana

alice am vazut pozele pentru Thea cea frumoasa si isteata

ariel bafta multa in tot ceea ce vreti sa faceti si concediu placut..sunt de aceiasi parere cu alice,nu cred ca este o idee f buna sa va vindeti casa din romania,daca nu mergeti la loc sigur(job,casa) ar fi mult mai bine sa plece ,pt inceput,unul dinre voi si apoi restul familiei..eu o am pe cumnata mea in Cornella de L-obregat un orasel mititel langa Barcelona,chiriile sunt asa -si -asa ,depinde ce vrei...cumnata mea plateste 500 euro dar este inchiriat de vreo 4 ani,acolo se face un contract in care se specifica ca pe o anumita perioada de timp nu se modifica chiria..despre locurile de munca nu prea pot sa-ti zic mare lucru pentru ca si eu as vrea sa plec dar cumnata mea zice ca spaniolii sunt si ei in criza si ca nu prea mai angajeaza romani,ca incearca sa angajeze oamene de-ai lor etc...eu o mai am pe sora mea in Germania ,la Wiesbaden,ei au plecat la o matusa de-a cumnatului si inceputul a fost destul de greutz,ea si-a gasit de munca el nu...in fine daca vrei ceva informatii imi zici si o intreb pe cumnata mea
mstela sanatate si Teutei

mimo pt kk la olita si primul sandwich mestecatpt cel mai cuminte si cel mai frumos
daci pentru puiuta cea frumoasa
tuchi hmm eu n-as alege o bona de 21 de ani..sincer nu stiu cata rabdare are ca sa aiba grija de 2 copii ,atat rabdare cat si experienta

noi am fost la tara,a fost frumos,vineri seara Andru s-a deranjat la stomacel si am avut o noapte galbioara,nu alba..a facut kk numai la olita ,sub nici o forma nu vroia sa faca in pampers...cat am stat la tara a facut pipi si kk numai la olita,i-am pus pampers doar la somn si cand se trezea pampersul era uscat...azi la intoarcere nu i-am mai pus pampers si n-a facut pe el...cere de fiecare data,cred ca o sa incerc sa-l las fara pampers si la somnul de dupa amiaza sa vedem ce se intampla...se pare ca a invatat f repede ce se face cu olita si se simte f bine fara pampers...la tara s-a comportat excelent,a mancat si a dormit f bine..m-a innebunit cu porcii,se trezea si se culca ci ganul la ei,inainte de culcare mergea si le zicea "noapte buna" "mami, pocii doame"..mie nu-mi dadea voie nici la buda sa ma duc,vroia sa mearga cu mine,cred ca ii era frica ca-l las acolo off cand o sa vina momentul sa ne despartim o sa fie jale mareee...in rest suntem bine,a fost f fericit cand am ajuns acasa..acum sunt mamica de 2 copii ca l-am luat si pe Alex la Bals...greutz mamica cu 2 copii,la baita,la masa ..sa le acorzi atentie la amandoi etc...
pt cele cu 2 copii....

si ultima idee:maine incepe Bacu'..va rog pumnii stransi pentru fratele meu...am niste emotii de moooorrrrrrrrr..

si gata va si va doresc numai bine sa aveti o noapte linistita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput