"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
toata colectia de jucarii cu shreck

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

si noi avem magarusul

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

vai Kya! mortala Zana.. cu oja mai?

faza de azi: mergem la cumparaturi si Andra ii zice lui tati:"mololena tale" = melodia cu Morena, cantata de Antonia, si sa o dea tare.. tati se conformeaza, la care ea "otzume"= in traducere "awsome".. am ramas amandoi ca la tv.. deci prinde din zbor cuvintele in engleza imediat!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bafta la bac, frate de Ramo!

Matei a facut febra culmea, DUPA ce s-a trezit! Atipic virusul asta,d aca virus o fi, si nu unul dintre cei 3 din gat...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

ramo-cata, apropo de spanioli, mi-a povestit maica-mea o faza dura. cica la patroana lui maica-mea avenit niste spanioloazice de-ale lor sa o intrebe de ce nu angajeaza la curatenie una de-a lor...la care patroana: "cand am avut nevoie si am chemat spanioloaice imi spuneau ca sunt ocupate sau ca aveau fiesta!"

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Kya, ai idee de cursuri de germana in Viena, pentru incepatori, pe unde gasesc? Cursuri pentru cursanti inceti la minte si batraiori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Kya, oja??? Cred ca-mi statea inima....

Andreea, merci de urari!! Ai trecut noaptea cu bine?

Nico,imi pare rau ca Mateiul e tot cu febra..De cursuri: ai cautat pe net? Ca aici se fac la ordinea zilei cursuri pt staini. AMR un picut, spor la bagaje!

Mihutza, ce tare e Andra!!! Sper si eu ca Thea sa prinda in curand mai usor engleza, vreau sa o duc la cresa. Noi stam in Havant.

Bubu, mi-era dor de voi!

Ramo, succes fratelui tau, va fi bine!! Iar tie, spor la mamiceala!

Mimo, imi fac timp intr-o zi sa-ti povestesc cum se manifesta si la noi 'criza de 2 ani', 'cepul' de la tobogan e mic copil...

Noi am fost aseara o fuga la plaja. Mai, au oameni astia un calm si o relaxare, ceva de neimaginat...Si e molipsitor, sunt tare linistita de cand am venit aici. Plaja- am fost intr-un loc ceva mai 'salbatic'- presarata cu liniste (nu canta o muzica, nu sfaraiau m icii, nu facea nimeni topless), in general se statea la discutii sau se citea o carte. Singurii mai galagiosi erau niste indieni, care se bucurau de apa mai ceva ca fii-mea. Ciudat, englezii sunt un amestec inexplicabil de nou si vechi, de conformism si nonconformism in acelasi timp...Adica in ciuda zecilor de tatuaje care atarna pe barbati, femei, babe si mosi, in ciuda cerceilor din nas, sprancene si limba, la plaja (spre exemplu) stau cuminciori pe prosopul lor, citesc o carte sau privesc apa, pur si simplu si, ce nu pot intelege eu, nu simt nevoia a stea despuiati total, adica mai degraba un pantalon scurt, un tricou, maxim un sutien...Ce mi-a placut: atmosfera de film de acum 50 de ani, masina cu inghetata care are muzica sau clopotei, faptul ca am vazut oameni care inca mai citesc si linistea, frate. Cred ca am imbatranit...La intoarcere am fost intr-un parc de distractii si apoi am avut ordin de la sefa sa luam pizza, am fost la Domino, ne-am alcatuit propria pizza cu ce-a dorit sufletelul nostru apoi am fost pe dealul ala cu privelisti minunate si am mancat in familie. Ne-am simti excelent, nici nu-mi mai amintesc de cand n-am mai avut asa o senzatie de bine si de armonie...
Daca reusesc sa incarc si niste fotografii, cu placere.

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Si cateva www.facebook.com/album.php?aid=27328&id=100000111141502&l=b54183204b" target="_blank">poze si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Alicel, e superba Thea
"Suna" foarte bine noua voastra viata, asa sa va fie mereu!

Mergi la inceput

Alice, mi-au placut mult pozele voastre! Cursuri gasesc pe net, insa as vrea variante incercate deja, sa nu ma duc sa experimentez eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

kya, are imaginatie zana ta...a stat la curatat?

mihutza ce fata isteata ai...

frate de Ramo-bafta la BAC

alice cand povestesti asa imi faci un chef si un dor de duca..., cat despre poze, superbe ce nisip fin, ce apa clarasi ce domnisoara frumoasa

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput