Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
bea
mamidepuiti
ioana....pai nu am inca idee knd vin...e in functie de mai multe....eu cred k week ala 3-4 iulie...akm sa vad
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti is nervoasa pe astia cu jucariile... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
ce idioti
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mandruta Bea, crisM, Ayanna, si cine mai are gradini, jos palaria! Noi avem o casa la tara unde nu sta nimeni si pana anul acesta eu si mama ne ocupam de gradina, de livada, acum a ramas singura, saraca, cu toate. Doar la sfarsit de saptamana. Fratele si sotul meu ori lucreaza ori nu se baga la gradina (fac alte chestii, repara, curata pomi, taie lemne, etc.). Si Mie-mi placea foarte tare, mai ales rezultatele. Si avem si cateva randuri de vie care erau doar treaba mea. Si mi-e ciuda... ![]() Oana, mami de ![]() |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
la mine se ocupa doar mami
![](icon_smile_big.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
haircut spune:
Neata!
Multam de cafea, Decenuela!Si felicitari pentru noaptea mai linistita!
CrisM, o zi reusita sa ai cu puii!
MP, imi pare rau de jucarii, mai incearca poate dai de ei.WE fain sa aveti!
Maia doarme, mi-e lene sa fac treaba...incerc un episod de criminal minds, ca mi-e dor de leneveala din sarcina sa vedem daca ma lasa sefa...
de Maia Ilinca (29.01.10)
catalutza81 spune:
Hello fetele!!!
Si noi pe aici!
Nik0le si Irina mea se intoarce in toate felurile, pe spate nu mai doarme de cand a descoperit ca se poate intoarce si ieri noapte am gasit-o prima data pe burta diametral opus de unde o pusesem. NU ar fi fost o problema daca nu ar fi fost in sufragerie pe canapea . Motiv pt care i-am montat de aseara patutul de campanie in sufragerie...asa ca dansa are 2 paturi, cel de lemn din camera ei si cel de campaie din sufra. Asta asa ca paranteza
, de fapt vroiam sa zic ca eu sunt suficient de paranoia sa ma trezesc noaptea sa o intorc pe spate/intr-o parte ca imi e frica de sufocare
. Motiv pt care dansa e fff odihnita iar eu fff obo ca deh am prestat cam toata noaptea la intors copchilu'
Haircut, Alexutzzza (btw sarumana de info cu grecia ), si Irina face bubitze de la caldura, eu le dau cu bephantene si trec cam intr-o ora poate incercati...
Cristies, Alexutzza aseara am pus barele alea, de acolo erau , sunt atehnca, ufff.
Concediu placut Cris.d
Ma bag la film, desi am de spalat vase o tona . Am vazut un film super ieri, An education, chiar fain, vi-l recomand. Doarme strumfitza si acum ma bag la Dear John
lucia2000 spune:
Si noi avem brobonele de la caldura.
Noua pediatra ne-a zis sa nu dam cu nimic; doar bai mai dese.
Atat.
De vreo 2 zile Teo este foarte agitat.
Sta non stop cu manutzele in gura.
Azi i-am dat jucaria pt dentitie.
Cat timp e jucaria in gura nu zice nimic, cand ii cade se pune pe plans.
I-or da oare dintii, ca eu nu vad nimic?
Avem nevoie de un vot. Multumim.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi
Multzumim de cafea decenuela si de cinste Micky mica.
Cristies ma bucur ca ti-au placut urarile, acum sper sa fie si valabile. Deci azi inca ne mai bucuram din plin de tine
BEA off mama cata treaba ai tu! Despre vaccin vad ca ti-a zis MS
Danyelana bine ca v-ati intors acasica. Acum s-a facut si la noi mai racoare. Oricum cred ca v-a fost un dor de tati..nu-i asa?
Sper sa intri mai des de acasa, trebuie compensata lipsa fetelor care pleaca in vacanta
MP ei na! ce nasooool!!!! De ce nu mergi totusi la posta? sa intrebi macar...poate nu le-au adus proastele alea, mergi la oficul de care aparti cu....ai vreo confirmare a comenzii? un numar ceva? mergi cu numarul ala si intreaba
SPOR!
Offf eu stiu cum e ca si eu am innebunit si asa din momentul in care le comandasem stateam ca pe ace sa vina, eu le vroiam ...ieri
Catalutza intr-adevar, ai dreptate si io il dau ori cu apa termala si trec in max o ora sau uneori dau cu Sudocrem si la fel trec, io vorbeam si de cum sa le previn, merci Si am filmul downloadat de vro 2 saptamani dar stau dupa stz sa isi faca timp ca noi ne uitam impreuna la filme...dar cu CM de ftbal..mai greu, mai greu. Merci ca mi-ai zis ca e fain
. Cum a dormit Irina? mai stabil? Nu i-au lipsit leganarile?
Lucia, decenuela merci, verific acum sa vad , trebuie sa fi intrat si la mine banutii
de
Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
danasor spune:
Buna fetele
Am intrat sa va salutam pe toate ca sunteti tare frumoase si dragutze si harnicutze si... devreme acasa , si aveti si copilashi scumpi scumpi scumpi
Decenuela , Mamidepuiuti, Cris.M, Haircut, Lucia, Bea, Mandruta, Ioana, si toate fetele care sunteti pe aici
Vad ca deja se pleaca prin concedii... sa aveti vreme buna si relax total Cristies si Cris.d
La multe lunitze pufuletilor de azi !!!
Nkole pe Irina e o dragalasha !!
Nu stiu care e treaba cu concursul, competitia... am citit in diagonala, eu am incercat sa votez dar nu mi-am dat seama cum, nu mi-a iesit deloc, dar macar am vazut pufuleti frumosi
Noi suntem ok, vremea s-a racorit , inca nu diversificam pana la 1 iulie ca ne e bine asa deocamdata, doar lingem de
Va pupam ca iesim afara
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza si de la noi ![]() Multzumim de cafea decenuela si de cinste Micky mica. Cristies ma bucur ca ti-au placut urarile, acum sper sa fie si valabile. Deci azi inca ne mai bucuram din plin de tine ![]() BEA off mama cata treaba ai tu! Despre vaccin vad ca ti-a zis MS Danyelana bine ca v-ati intors acasica. Acum s-a facut si la noi mai racoare. Oricum cred ca v-a fost un dor de tati..nu-i asa? Sper sa intri mai des de acasa, trebuie compensata lipsa fetelor care pleaca in vacanta ![]() MP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offf eu stiu cum e ca si eu am innebunit si asa din momentul in care le comandasem stateam ca pe ace sa vina, eu le vroiam ...ieri Catalutza intr-adevar, ai dreptate si io il dau ori cu apa termala si trec in max o ora sau uneori dau cu Sudocrem si la fel trec, io vorbeam si de cum sa le previn, merci ![]() ![]() Lucia, decenuela ![]() ![]() ![]() AMR 7 kile.... ![]() ![]() |
Nu i-au lipsit ca saraca se chinuia sa adoarma dupa ce se balanganea, ca ala nu mai era leganat
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cris.dogarel spune:
saluti!
multzam de urari
am cate o geanta de cap de om, carucior si loc de joaca. sunt multumita.
MP bafta sa rezolvi, ca tu esti vesela mereu si-ti strik aia "profilul"
CRISTIES, eu iau "Si tu poti fi supernanny 2 - cu copilul la scoala" si Cartarescu, "Frumoasele straine".Stam 10 zile
Daca nu ma informez din prima, m-oi relaxa cu a doua
. Desi e free netul in hotel, asa ca o sa fiu pe... aici
stie cineva unnde gasesc mirodenii bune in bucuresti? (nu supermarket(
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra