Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste>20 (522)
Raspunsuri - Pagina 13
maria11maria spune:
dragele mele,
va vizitam si noi de la o alta odisee. avem doar 5 luni si va invitam, daca va place de noi, sa ne votati aici
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/101#
va multumim! 
ps- mami spune ca daca adun multe voturi ma lasa sa stric un tort mai mare ca asta din poza
cos_minutza spune:
Maria sa-ti traiasca fetita,e o frumusica
Votat!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
sherbi spune:
maria, frumusica zana! votat!
yasmi, eu zic sa stai linistita, ca esti gravi 100%.
sigur iti iese beta mare. ti-au iesit pale pt. ca e prea devreme.
doula, te inteleg cu dorul de casa. nicaieri nu-i ca acasa, desi am asa de multe suparari pe tara asta si pe oamenii de aici.
draguta, hai cu testul maine.
cosmi, de asemenea.
plec un pic in oras.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
4+
poftiti la poze noi
ukume24 spune:
Hello,
Lipseste omul 2 saptamani ca pleaca in concediu si se umple de gravidutze. Ma bucur f mult pt toate gravidutzele si le tin pumnii fetelor ce trebuie sa se testeze. sa nu va pierdeti speranta ca veti avea si voi 2 linute cat mai curand.
Noi suntem bine
, avem deja 15 saptamani si azi mergem la doctor sa vedem cum e bebe si daca ne poate spune daca e fetita sau baietel.
Am fost toti 3 in concediu in mallorca si a fost f frumos. Bebe a fost f cuminte, nu am avut nici o problema, m-am simtit f bine si ne-a trecut si greata.
va 

15+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ang_21_costi spune:
sa-ti traiasca printzesa 
te-am votat 
angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
ang_21_costi spune:
ukume 
ma bucur ca ti-au trecut greturile 
v-a placut in Mallorca? ![]()

angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
cos_minutza spune:
Ukume ai fost in concediu
Ce cadou frumos de ziua ta
,mergi sa-ti vezi printzul/printzesa
Te asteptam cu vesti!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
madutza_bra spune:
hello fetele!
aseara eram obosita si nu am mai avut chef de vorba, iar azi dimineata cand aveam chef, nu ama vut net
vas,
Felicitari!
. erai sigura ca esti gravi si asa a si fost, bravo!! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
bb-yasmi, testele sunt clar pozitive si chiar s-a accentuat liniuta 
roxy, sa sti ca eu tot in z28 din 32 mi-am facut primul test. hai mergi si cumpara unul. eu cred ca e bebe mic acolo 
lia, iti dau multi 

ca sa nu mai fi trista. Dupa cum vezi, chiar daca suntem multe gravidute tot nu plecam de aici 
draguta,
deci maine bagi test?
cosmi, tu vrei sa-ti trimit eu un test? Zi, mamica, ca ma duc cumpar unul si-l trimit cu curierul. Maine dimineata la prima ora e la tine ![]()
La mine parca se intrevad primele simptome...nu mai intra deloc cafeaua si pepsi (eu care devoram 2-3 cafele, si cateodata 2 l de pepsi)iar de dimineata mi-am facut niste cremvusti si nu m-am putut atinge de ei. ma mancat un iaurt cu fructe care avea gust bun dar care mirosea oribil (l-am mancat tinandu-ma de nas
).
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png