Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste>20 (522)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

medeea draguta,intr-adevar implantarea doare.insa sa stii ca implantarea nu este un fenomen scurt, el se petrece in cateva zile.de la momentul in care oul ia contact cu suprafata endometrului incep tot felul de mecanisme menite sa-i ofere samburelului tot ce e mai bun.asta cere timp.asta nu inseamna ca te doare in tot acest timp.pe mine m-a durut vreo 5 zile nu mai stiu.
pt yasmi cred: eu mi-am facut bhcg in z11-12dpo si am ovulat in z13.deci in z24-25 si valoarea a fost 10,21.dupa 3 zile mi-am facut un test shure ceck care s-a pozitivat imediat.asta inseamna ca bhcg-ul este peste 50 , deci a crescut bine.din cauza asta nu mi-am mai facut din sange.
FELICITARI vas sa ai o sarcina usoara si la termen.ne vedem la odisee:)

................................................
5+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

in 2 ore primesc si eu rezultatul....uuufffff

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mara sar'mana de raspuns. asta inseamna ca daca mie imi ies testele slab poz de ieri z 26 ar trebui sa am cel putin 50 la bhcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

cam greu dar acum nici nu am in casa ca sigur nu rezistam, maine ma duc sa-mi cumpar daca apuc sa-l fac si nu m-or invada uratii

eu sunt la prima luna de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Yasmi sunt sigura ca va fi bine,doar ai atatea teste pozitive
Mara burtica!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Vas, felicitari, ma bucur mult!!!
Roxy, hai, e randul tau!
Lia, asa e, ai dreptate, suferi pentru ca dorinta ta e foarte mare. Cu cat iti doresti mai mult, cu atat bucuria va fi mai mare cand vei vedea testul pozitiv. Da, e prima zi de ciclu, deci un nou inceput, o noua speranta. Lasa ce a fost in urma si priveste inainte. Trebuie sa fii sigura ca luna asta vei reusi. Lacrimile nu-si au locul aici. Lupti pentru un lucru minunat, lasa tristetea deoparte, ca nu rezolva nimic, dar absolut nimic daca iti lasi sufletul sa te doara. Vine si randul tau. Uita-te prin magazinele pentru copii, gandeste-te la lucrusoarele pe care i le vei cumpara, cu gandul ca bebe deja e pe drum. Lacrimile iti strica tenul si doar vrei sa fii o mami frumoasa, nu?

ITI MULTUMESC

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

doula, de ce veniti in romania daca sunteti multumiti de traiul din israel?

Violeta pentru ca aici nu ma simt acasa. Nu am reusit sa ma obisnuiesc cu mentalitatea si felul oamenilor de aici. Pentru ca mi-e dor de natura, de verde, de apa curgatoare, de ploi in zilele de vara, de zapada.
Ca ne dorim sa ne construim o mica ferma, ceea ce este imposibil in Israel - pamantul e nisipos si apa e ingrozitor de scumpa.

Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

exact yasmi.stai linistita

................................................
5+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ramo la ora 15 am rezultatul.

lia eu merg la odiseea de martie. nu are rost sa ma inscriu la cea de ian-febr daca voi naste prin 27-28 febr. sau poate am inscriu la amandoua...

poate vrea DOMNUL sa ne intalnima la cea din martie

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

ce fac fetele ???

Vas ...felicitari !!! sa fie intr-un ceas bun ...sarcina usoara si BB sanatos !

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput